• Ads 3


  • Post-post reply terkini

    catwang

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    Gegirls dkt sini, korang pakai skincare apa?? sbb muka i kusam sgt skarang, tambahan pula kering n tona tak sekata...dah try mcm2 produk tempatan atau

    catwang Today, 12:43 PM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    oklah tu, klau awk suka yg ada alkaline rsnya ok kot

    bulanprnama88 Today, 12:54 AM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Sy rasa dah jatuh cinta kat panasonic ionizer ni tak nak lah beli brand2 sebarangan. Sy jenis tak kesah harga sgt tapi tgk panasonic ionizer ni baru RM

    Johnwakluu123 26-02-21, 07:21 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Betul teknologi canggih brand dari jepun kan memang padu!
    Ade jgak purified water ye laa ada org boleh minum alkaline ade tak boleh... Macam baby

    youngmaria10 26-02-21, 07:18 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Air alkaline level 3 lah ok utk cuci ikan, daging ape semua lah bahan2 mentah... Level 2 basuh beras, sayur dgn buah2 macam tu.. Acidic water boleh utk

    youngmaria10 26-02-21, 07:16 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    ni mcm ok je, sbb Panasonic kan... ramai org ckp Panasonic ni mmg teknologi dia bagus n berkualiti..so saya x ragu2 sgt nk beli

    dia ada air

    misskey 26-02-21, 01:36 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    coway punya water filter mahal kan?? sbb selalu tgk mcm mahal..kalau ada alkaline water mesti lagi mahal huhu

    misskey 26-02-21, 01:33 PM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    rasa boleh cari yg lagi murah kot, sbb saya google Nampak harga around 2 ribu gak..ada yg lagi murah utk jenis water filter biasa je

    bulanprnama88 26-02-21, 03:53 AM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    benda2 mcm water filter ni mmg asas, patut mmg dh kena ada...dah kira mcm keperluan asas tu

    artifct6 26-02-21, 03:51 AM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    ohh maksudnya ada bahan dari water filter ni yang buatkan ikan tu basuh macam tu je tak payah basuh guna limau dah?? air yg mana tu alkaline ke? byk nau

    artifct6 26-02-21, 03:49 AM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Wuuu best gila! Bukan baby je happy, mak bapak baby pun happy guna ni haha..
    Nanti sy nak search lah berapa harga panasonic ionizer ni.. Macam2

    Johnwakluu123 25-02-21, 04:27 PM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Hishh betul jugak bila pikir2 balik minum air walaupun filter biasa mcm sy ni pun masih boleh bau klorin lagi. Aiyakk kena cepat2 beli dan tukar ke water

    Johnwakluu123 25-02-21, 04:24 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Tapi yg tu xspecial mcm panasonic ionizer alkaline sebab dia boleh hasilkan 7 jenis air yg best nya air dia boleh guna utk masak nasi, basuh ikan xpayah

    youngmaria10 25-02-21, 02:43 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Tak pe miss boleh guna panasonic ionizer alkaline... Dia xpyah masak air lagi dan xpyah risau kalau bacteria ke ape ke sebab dia memang ada 4 peringkat

    youngmaria10 25-02-21, 02:41 PM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    better.. macam brand coway... tapi pastikan ada apa yang awak nak tula.. alkaline water

    artifct6 25-02-21, 03:25 AM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    memang boleh.. takut terhakis tau bahagian dalaman kita ni.. arghh jangan lah buat hall.. common sense ah hahah

    artifct6 25-02-21, 03:23 AM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    yeahh janganlah sebab ada je kes.. yelah ada je orang dah cukup umur pun sakit perut bila minum air paip apatah lagi budak budak baby gitu

    bulanprnama88 25-02-21, 03:21 AM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Ahahaha sakit perut nanti minum air paip.. Kadang2 air paip rumah sy ni pun bau busuk ni kan pulak nak buat minum kan... Kena pasang penapis air tapi

    Johnwakluu123 24-02-21, 07:33 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    ooo, water filter alkaline ?? saya tak pernah dengar lagi, dia better ke dari water filter yg biasa tu?? sbb saya planning nk beli nnti, tgh survey2 lagi..

    misskey 24-02-21, 07:33 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    hmm betul jugak tu...sementara ni saya beli byk2 air botol je utk bancuh dgn susu...tp mmg sgt leceh la

    tanak take the risk pula guna air

    misskey 24-02-21, 07:32 PM Go to last post
  • Thread Panas! High Hits

  • Isu semasa luar & dalam negara

    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    Today, 12:54 AM Go to last post
  • Sembang Khusus - Pendidikan, Kesihatan, Tips, Nasihat, Agama

  • Sembang-sembang & Perbincangan

    misskey

    Isu covid dan kebersihan

    24-02-21, 04:10 PM Go to last post
    imaxtothemax

    Bukak bisnes

    18-02-21, 01:26 PM Go to last post
  • lolly lilly

    There is no available content written by lolly lilly