• Ads 3


  • Post-post reply terkini

    tdsue

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    barang apa yang senang untuk borong & ada permintaan? nak start business sebab anak makin ramai, nak cari duit lebih.

    tdsue 23-06-22, 12:29 PM Go to last post
    siapsiap

    tips nak senang dapat customer?

    macam mana nak senang dapat customer? especially untuk yang berniaga online.

    siapsiap 23-06-22, 12:24 PM Go to last post
    popolan

    Tips business

    Stuju.. xpi kdg.. Yg buat kels tu pun.. Xkne masa.. Kita nak la smbil ada kerja tetap, nk buat bisnes sampingn.. Tpi usually kelas selalu weekday.. Klu

    popolan 20-06-22, 06:23 PM Go to last post
    cyclebin10

    Tips business

    klu bidang bisnes ni tips dia sntiasa sma.. iaitu msti kena ada modal besr utk cover kerugian.. tpi yg berubh tu selalunya trend lah.. nk lgi best, bleh

    cyclebin10 20-06-22, 06:21 PM Go to last post
    birthsunny

    Tips business

    Ada sesiapa nak share tips business tak? Especially on online marketing. Nak bagi tips business lain pun boleh jugak. ☺️

    birthsunny 20-06-22, 12:48 PM Go to last post
  • Sembang Khusus - Pendidikan, Kesihatan, Tips, Nasihat, Agama

  • Sembang-sembang & Perbincangan

    tdsue

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    23-06-22, 12:29 PM Go to last post
    birthsunny

    Tips business

    20-06-22, 06:23 PM Go to last post
  • mrlongshen

    There is no available content written by mrlongshen