• Ads 3


  • Post-post reply terkini

    sugarbombb

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    berapa tu sis? untuk awet muda ka sbb nama mcm tu. saya ada juga garisan halus2 dh start sikit2. sedih la umur makin naik kulit pun sama.

    sugarbombb Today, 09:51 AM Go to last post
    sugarbombb

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    apa ja produk lokal kat farmasi? sbb saya pun alami situasi sama sis. saya naik merah2 dan jadi gatal kes guna deeja.

    sugarbombb Today, 09:48 AM Go to last post
    nishazmi

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    ouh safi ada keluarkan baru ke? aku ni ha pernah guna safi tapi cita dia zaman high school dulu lpas tu terjebak dgn produk bermcm2 jenis sbb tk mcm tk

    nishazmi Today, 01:11 AM Go to last post
    nishazmi

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    sama lah sebb follow influencer ni kat ig dia guna tati katanya, makanya aku yg noob ni beli lah sbb nmpk lawo je dia..last2 aku pakai smnggu stop sebab

    nishazmi Today, 01:08 AM Go to last post
    catwang

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    Safi youth gold?? Bukan safi rania gold ke? Dah tukar nama ekk?? I tak tahu sgt sebab beli skin care sebelum ni pun member i yg recommend...

    catwang Yesterday, 08:54 PM Go to last post
    misskey

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    Safi yg mana?? Sebab saya dah lama tak guna safi last guna zaman sekolah ye lah sebab murahkan... Lepas tu try guna lain pulak ok je cuma kedutan, kulit

    misskey Yesterday, 08:51 PM Go to last post
    sunflo0303

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    iye saya dari zaman sekolah dah pakai safi. lagipun dijamin halal jakim so takde la ragu ragu

    sunflo0303 Yesterday, 05:20 PM Go to last post
    sunflo0303

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    saya pernah la try pakai produk international ni tapi biasanya tak sesuai so saya stop. saya pun tengah try safi youth gold jugak memandangkan dah masuk

    sunflo0303 Yesterday, 05:17 PM Go to last post
    birthsunny

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    sebab ni la saya takut sangat nak pakai produk lokal yang entah dari mana datang, kilang takde apa takde biasanya timbang kilo je. better pakai brand

    birthsunny 02-03-21, 10:01 PM Go to last post
    birthsunny

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    saya sekarang pakai produk lokal je, safi youth gold. murah pun murah takdela semahal produk overseas

    birthsunny 02-03-21, 09:59 PM Go to last post
    peng123

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    Kalau produk kat farmasi pun, brand apa je yg recommended?? Sebab pena guna labo2 hehe mahal tapi x berapa kena dgn kulit aku.. Kulit aku ni berminyak

    peng123 02-03-21, 06:29 PM Go to last post
    misskey

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    Dulu beli kat sorang founder produk kecantikan memang cantik licin macam kulit telur.. Tapi lama2 tu kulit jadi kering, menggelupas dan luka! Perit bila

    misskey 02-03-21, 05:06 PM Go to last post
    catwang

    (GIRLS) Kulit kusam & kering

    Gegirls dkt sini, korang pakai skincare apa?? sbb muka i kusam sgt skarang, tambahan pula kering n tona tak sekata...dah try mcm2 produk tempatan atau

    catwang 01-03-21, 12:43 PM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    oklah tu, klau awk suka yg ada alkaline rsnya ok kot

    bulanprnama88 01-03-21, 12:54 AM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Sy rasa dah jatuh cinta kat panasonic ionizer ni tak nak lah beli brand2 sebarangan. Sy jenis tak kesah harga sgt tapi tgk panasonic ionizer ni baru RM

    Johnwakluu123 26-02-21, 07:21 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Betul teknologi canggih brand dari jepun kan memang padu!
    Ade jgak purified water ye laa ada org boleh minum alkaline ade tak boleh... Macam baby

    youngmaria10 26-02-21, 07:18 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Air alkaline level 3 lah ok utk cuci ikan, daging ape semua lah bahan2 mentah... Level 2 basuh beras, sayur dgn buah2 macam tu.. Acidic water boleh utk

    youngmaria10 26-02-21, 07:16 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    ni mcm ok je, sbb Panasonic kan... ramai org ckp Panasonic ni mmg teknologi dia bagus n berkualiti..so saya x ragu2 sgt nk beli

    dia ada air

    misskey 26-02-21, 01:36 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    coway punya water filter mahal kan?? sbb selalu tgk mcm mahal..kalau ada alkaline water mesti lagi mahal huhu

    misskey 26-02-21, 01:33 PM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    rasa boleh cari yg lagi murah kot, sbb saya google Nampak harga around 2 ribu gak..ada yg lagi murah utk jenis water filter biasa je

    bulanprnama88 26-02-21, 03:53 AM Go to last post
  • Sembang Khusus - Pendidikan, Kesihatan, Tips, Nasihat, Agama

  • Sembang-sembang & Perbincangan

    misskey

    Isu covid dan kebersihan

    24-02-21, 04:10 PM Go to last post
    imaxtothemax

    Bukak bisnes

    18-02-21, 01:26 PM Go to last post
  • Front Page


    There is no content in this section