• Ads 3


  • Post-post reply terkini

    goodpoint

    grab driver

    Make sure nama agen tu ada dlm list dkt website tu ah. Yg tu mmg ejen sah and berdaftar dgn company. Kalau ejen luar mampos kena scam hahahah hati hati

    goodpoint 25-03-20, 10:25 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Gaji tak strong pun senang nak lulus klu rekod ko bagus.yg pending dokumen semua kena sediakan betul2. jgn risau sbb minimum gaji nak apply loan ni RM1500...

    goodpoint 25-03-20, 10:24 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Saya buka butik baju... Buka kedai dkt bangi.. saya buat loan utk starting business.. Total pinjam 50k.. yg best yayasan ni profit rate srs rendah sy

    goodpoint 25-03-20, 10:24 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    ha ah mmg pun yg tu semua sewa... Kalau kau sewa kete sampai 10 tahun pun still kena byr sewa... Ala nak murah angkat kete axia okay dah... Ambil yg spec

    goodpoint 25-03-20, 10:22 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Saya rasa rugi kalau byr sewa.. Rate confirm ratus ratus gak.. Sama je mcm kau beli kete and byr tiap bulan.. betul ke idok?

    goodpoint 25-03-20, 10:19 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    Kalau gaji tk strong pun takyah cagaran? srs lah???

    Abbylondon 25-03-20, 09:33 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    ada byk ejen eh? kenkadang bahaya ada yg suka cekau duit customer hahah

    Abbylondon 25-03-20, 09:32 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    Niaga apa tu bang???

    Abbylondon 25-03-20, 09:31 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    kan byk kete skrg dah ada label GRAB dkt kete. rasanya kete sewa ahtu kennn

    Abbylondon 25-03-20, 09:30 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    mmg ada pun tp tak tahu lah untung ke rugi... Mana tahu kena byr sewa mahal

    Abbylondon 25-03-20, 09:30 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Yang loan aku sebut tadi tak yah guarantor pun , tak de cagaran bagai . Pasal bulan - bulan die potong gaji terus. nak lari mana kann.

    goodpoint 25-03-20, 06:48 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Tak payah kalut - kalut la, ni website yayasan ihsan tu https://yir.com.my
    Kat situ ada ejen diorg call je nak buat loan. rate pun ok 6.5% - 9.99%

    goodpoint 25-03-20, 06:46 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Brader buleh buat loan yayasan ihsan rakyat. Saya pakai loan sana je, pekerja kerajaan ramai pakai loan dia. Tapi tak pasti utk loan kereta, sbb sy buat

    goodpoint 25-03-20, 06:42 PM Go to last post
    mrz56

    Fotografi Menakjubkan Siang Dan Malam Bercantum

    cantik dan menarik

    mrz56 24-03-20, 07:41 AM Go to last post
    ipohlai

    Isi minyak kapal terbang?

    Haah, reload je guna online banking ke debit card ke. Effective guna app ni sbb tak ada purpose untuk jalan ke kaunter dah. Mmg jimat masa gituu.

    ipohlai 23-03-20, 11:05 AM Go to last post
    ipohlai

    Isi minyak kapal terbang?

    Kalau mcm aku, sblm stesen petronas ada traffic light. Aku pun kt traffic light tu buka awal2 apps tu, sbb dia dah detect jarak dekat pastu smpai kt pam

    ipohlai 23-03-20, 11:03 AM Go to last post
    nurkaseh

    Isi minyak kapal terbang?

    hand sanitizer sejak musim covid19 ni memang sentiasa spare dalam kereta ..takut sebab mcm2 jenis org yg kita tak tau..

    nurkaseh 22-03-20, 11:06 PM Go to last post
    afiqikram

    Isi minyak kapal terbang?

    ni kita nak guna bila dah sampai stesen ka? ka dari rumah sebelum pegi lagi. takut juga lambat orang belakang marah.

    afiqikram 22-03-20, 11:02 PM Go to last post
    Ali Iqmal

    Isi minyak kapal terbang?

    lebih kurang 2 thn lah, kira rugi byk...ramai dah redeem points byk kali dah, ade masih x tau, hehe

    Ali Iqmal 22-03-20, 02:50 PM Go to last post
    Adli13

    Isi minyak kapal terbang?

    skrg download pun sempat lagi, x rugi byk...lol...

    Adli13 22-03-20, 02:46 PM Go to last post
  • Sembang Khusus - Pendidikan, Kesihatan, Tips, Nasihat, Agama

    louiskee

    grab driver

    25-03-20, 10:25 PM Go to last post
  • Sembang-sembang & Perbincangan

    ipohlai

    Isi minyak kapal terbang?

    23-03-20, 11:05 AM Go to last post
    shuffle_017

    Apa jadi dekat syok?

    22-03-20, 12:37 AM Go to last post
    birthsunny

    kamera keselamatan

    22-03-20, 12:36 AM Go to last post
    birthsunny

    tracking barang online

    22-03-20, 12:33 AM Go to last post
  • Front Page


    There is no content in this section

  • Premium Ads

  • Recent Forum Posts

    goodpoint

    grab driver

    Make sure nama agen tu ada dlm list dkt website tu ah. Yg tu mmg ejen sah and berdaftar dgn company. Kalau ejen luar mampos kena scam hahahah hati hati

    goodpoint 25-03-20, 10:25 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Gaji tak strong pun senang nak lulus klu rekod ko bagus.yg pending dokumen semua kena sediakan betul2. jgn risau sbb minimum gaji nak apply loan ni RM1500...

    goodpoint 25-03-20, 10:24 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Saya buka butik baju... Buka kedai dkt bangi.. saya buat loan utk starting business.. Total pinjam 50k.. yg best yayasan ni profit rate srs rendah sy

    goodpoint 25-03-20, 10:24 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    ha ah mmg pun yg tu semua sewa... Kalau kau sewa kete sampai 10 tahun pun still kena byr sewa... Ala nak murah angkat kete axia okay dah... Ambil yg spec

    goodpoint 25-03-20, 10:22 PM Go to last post
    goodpoint

    grab driver

    Saya rasa rugi kalau byr sewa.. Rate confirm ratus ratus gak.. Sama je mcm kau beli kete and byr tiap bulan.. betul ke idok?

    goodpoint 25-03-20, 10:19 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    Kalau gaji tk strong pun takyah cagaran? srs lah???

    Abbylondon 25-03-20, 09:33 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    ada byk ejen eh? kenkadang bahaya ada yg suka cekau duit customer hahah

    Abbylondon 25-03-20, 09:32 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    Niaga apa tu bang???

    Abbylondon 25-03-20, 09:31 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    kan byk kete skrg dah ada label GRAB dkt kete. rasanya kete sewa ahtu kennn

    Abbylondon 25-03-20, 09:30 PM Go to last post
    Abbylondon

    grab driver

    mmg ada pun tp tak tahu lah untung ke rugi... Mana tahu kena byr sewa mahal

    Abbylondon 25-03-20, 09:30 PM Go to last post