PDA

View Full Version : Gathering : Majlis Berbuka Puasa 11 Ogos 2012



Pages : [1] 2

MiseRy Freak
11-07-12, 04:27 PM
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/394674_378864092180557_1127626541_n.jpg

Salam semua...

sudah sedia maklum bahawa tidak lama lagi, Ramadhan akan tiba.. maka seperti tahun˛ sudah, pihak Syok akan mengadakan majlis berbuka puasa bersama sama kita untuk mengeratkan lagi persahabatan dan silaturrahim..

seperti biasa, majlis ini akan digerakkan oleh beberapa nama yg tidak asing lagi di dalam syok. abaikan sikap mereka yg gila˛ kat forum ni.. mereka sebenarnya baik orangnya.. puiii! :lol:

mereka yg terlibat adalah:

Penaung : Fuad
Pengerusi : Kayam
Naib Pengerusi : Merang
Setiausaha Agong: Azmir438
Bendahari : Putra_KB

Tuan Penasihat :Misery Freak

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lokasi: Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya @ Bayou Coffee House

Tarikh: 11 Ogos 2012

Bayaran: RM45 (baki akan dikembalikan ketika majlis)
*harga sebenar RM41.90

Bayaran boleh dibuat dengan kaedah "bank in"

dibayar kepada: azmir438http://www.syok.org/new/images/icons/admin.png (http://www.syok.org/new/member.php?18036-azmir438) Maybank
a/c : XXXXXXXXXXXX NOR AZMIR BIN ISMAIL
selesai buat pembayaran, sila PM encik Azmir a.k.a cikai untuk keterangan lanjut dan juga no telefon ad-hoc

Tarikh akhir bayaran pada: 9 Ogos 2012!!!

Nama akan diupdate di page ini... bagi mereka yang ingin berkongsi kereta a.k.a berkongsi duit minyak, ataupun yg tak tau hala tuju jalan apa sume, boleh la kita plan tunggu di mana mana dan konvoi terus dari PJ/KL terus ke Cyberjaya.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/484069_429807440391293_1298220611_n.jpg
v.1.04

*sebarang posting negatif dipandang serius... bagi yg nak buat kat negeri masing˛, boleh buka thread masing˛ eh?

MiseRy Freak
11-07-12, 04:33 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha (PAID)RM84.00

2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID)

3. Putra_kb dan Kawan2 (PAID) RM270.00

4. Kayam dan Fatin (PAID) RM90.00

5. Arpishz (PAID) RM45.00

6. AKAMatsu (PAID) RM50.00

7. wan_speed (PAID) RM90.00

8.rozek (PAID) RM45.00

9.mknajmie AND family (PAID) RM90.00

10.max (PAID) RM42.00

11.khairul (PAID) RM45.00

merang
11-07-12, 04:42 PM
hmpeh btoi.... :guling:

MiseRy Freak
11-07-12, 04:45 PM
hmpeh btoi.... :guling:

serius weh, jgn memain.. kalau semua memain mcm mana aku nak up kat front page

azmir438
11-07-12, 05:06 PM
please be serious..

(aku suka words yg kuar dari kotak pemikiran max..).ayat2 sungguh puitis..

shaka baby
11-07-12, 05:12 PM
ingat bawak makanan sendiri..buffet ramadhan semua mahal x ingat ...luas dan open air..hanya utk susun meja..bukan susun sejadah???
imam - kayam, bilal - merang
tak nak komen panjang2..belum tentu akan hadir..
hehe
zassssssss

Norahman
11-07-12, 05:14 PM
nak p tp jauh lak....ruginya...

panje001
11-07-12, 05:15 PM
0194529579-panje001

panje001
11-07-12, 05:20 PM
bump up......

azmir438
11-07-12, 05:32 PM
0194529579-panje001

nombor apakah ini ?..utk apa??

Captain Price
11-07-12, 05:41 PM
0194529579-panje001
ni no towing tarik kereta ke?? :guling:

putra_kb
11-07-12, 06:46 PM
ni sapa suka2 letak aku sebagai bendahari nih... max..awat awal sgt..tarikh tutup 15 julai..kot yer pun wat la sampai start puasa...

k a y a m
11-07-12, 07:23 PM
apakah ini? :guling:

MiseRy Freak
11-07-12, 07:52 PM
15 julai tu utk bagi cadangan nama tempat la :guling:

lepas tu nak setel tarikh, pembayaran apa sume..

Esther Takumi
11-07-12, 09:19 PM
Max paling sesuai..

putra_kb
11-07-12, 10:00 PM
Max paling sesuai..

aku sokong 200%

putra_kb
11-07-12, 10:01 PM
15 julai tu utk bagi cadangan nama tempat la :guling:

lepas tu nak setel tarikh, pembayaran apa sume..

so aku bg cadangan..hotel hotel marriott putrajaya..hehehehe..x pun kelab tasik putrajaya atau pullman putrajaya..harga dlm RM50.00++

Esther Takumi
11-07-12, 10:06 PM
Untung la sapa pergi buka posa nanti..
Ramai juga awek.. haha

putra_kb
11-07-12, 10:11 PM
ramai menda..tahun lepas semua dtg tu dah hak org punya..
kalau 3 thn lepas yer gak..cun2 lak tu...

Esther Takumi
11-07-12, 10:13 PM
Merang Max, Kayam tu kan AWEK.. :guling:

ainun irfanie
11-07-12, 10:16 PM
cam best je.... tp da ada kt kelantan... :apologetic: mesti gempak nnt....huaaaa....

MiseRy Freak
11-07-12, 10:16 PM
aku nak harga bersih... xde ++

k a y a m
11-07-12, 10:19 PM
so aku bg cadangan..hotel hotel marriott putrajaya..hehehehe..x pun kelab tasik putrajaya atau pullman putrajaya..harga dlm RM50.00++

pullman ok gak. aku penah pegi skali dua..

putra_kb
11-07-12, 10:22 PM
aku nak harga bersih... xde ++

orait nanti aku cr tpkan...selagi belum masuk bulan puasa, mana ada hotel buat tawaran skrg..hehehehe

qusairi
11-07-12, 10:31 PM
buat road tour laa..dari satu negeri ke negeri yg lain..mana aci belah KL jer..huhu

SuperFranky
12-07-12, 12:00 AM
Kita patah balik buat kat Sakura Kristal macam tahun 2009 itu hari...kat situ paling dapat sambutan kot...;phew;

MiseRy Freak
12-07-12, 01:07 AM
sakura kristal rejek!

x habis tour lagi...

kali ni budget mcm nak buat area kota dem, damansara, bangsar, pj.

fideldesu
12-07-12, 01:10 AM
saya ade prsoalan Max, berapa ringgit kena bayar ?

MiseRy Freak
12-07-12, 01:16 AM
fidel, bergantung pada tempat... sebab tu skarang kita bukak cadangan.. tapi sebelum ni semua buat buffet bawah rm50.. rasa paling mahal kat al rawsha, rm50. memang bedal kambing dan ayam je.. hehehe

senang citer, lepas ada cadangan dan sume setuju nak buat kat situ, then itu lah harga nya..

panje001
12-07-12, 08:48 AM
hoho... bestnyer... pat2 cari2...

budakgemok
12-07-12, 08:49 AM
http://juarasaji.wordpress.com/category/pak-tam-corner/

panje001
12-07-12, 08:52 AM
ni no towing tarik kereta ke?? :guling:

ceih..... ko peli aku ke price...cepok sat g kang..:bodek:

panje001
12-07-12, 08:56 AM
Merang Max, Kayam tu kan AWEK.. :guling:

LoL...GAYNESS~~

merang
12-07-12, 08:59 AM
sape2 tahu tmpat yg cntik harga pn pepatutan bg thu aje jgn nak hrap kan org2 lame....
jgn dok smbng ksong aje kat sni.... cuba bg cdgan....n pndpat....

**kali ni kayam wajip kne dtng sbb dia imam tahun lpas bnyak bg alasan...
***kalu bnde jadi dg jayanye admin dlm tngan lah kayam :guling:

azmir438
12-07-12, 09:15 AM
harap beri kerjasama yg rapi

panje001
12-07-12, 09:16 AM
sape2 tahu tmpat yg cntik harga pn pepatutan bg thu aje jgn nak hrap kan org2 lame....
jgn dok smbng ksong aje kat sni.... cuba bg cdgan....n pndpat....

**kali ni kayam wajip kne dtng sbb dia imam tahun lpas bnyak bg alasan...
***kalu bnde jadi dg jayanye admin dlm tngan lah kayam :guling:


cakap kt aku ke MERANG?? :peach:

panje001
12-07-12, 09:17 AM
harap beri kerjasama yg rapi

baik boss..

panje001
12-07-12, 09:18 AM
ce konfirm bpe PAX?? ..

http://apamenuhariini.blogspot.com/2012/07/ramadhan-buffet-2012-kl-international.html

azmir438
12-07-12, 09:21 AM
mari kita mulakan sesi brainstorming dulu..

panje001
12-07-12, 09:25 AM
mari kita mulakan sesi brainstorming dulu..

ok boss..start..

MiseRy Freak
12-07-12, 09:35 AM
panje, chill bro.. takut kau post byk kali orang report spam.. papahal sabtu ni kita lepak. ok?

chill eh...

@dakmok- juarasaji kat mana tu? tgk mcm best...

panje.. kalau ada lagi posting buffet, bgtau la ye... kalau boleh nak kambing golek :guling:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

spyw@re
12-07-12, 09:40 AM
Merang Max, Kayam tu kan AWEK.. :guling:

termasuklah kamu awek korea lagi.. fasih cakap BM.. tgk avatar :)

panje001
12-07-12, 09:51 AM
panje, chill bro.. takut kau post byk kali orang report spam.. papahal sabtu ni kita lepak. ok?

chill eh...

@dakmok- juarasaji kat mana tu? tgk mcm best...

panje.. kalau ada lagi posting buffet, bgtau la ye... kalau boleh nak kambing golek :guling:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


xde hal bro... ok je ..bagi time..

panje001
12-07-12, 09:52 AM
termasuklah kamu awek korea lagi.. fasih cakap BM.. tgk avatar :)

haha.. fasih sgt..

azmir438
12-07-12, 10:25 AM
max..kumpulkan orang2 kita utk diskus dgn lebih detail lagi utk event nih..

azmir438
12-07-12, 10:26 AM
sambil2 tuh meh undi kat sini yer..

http://www.syok.org/new/showthread.php?5226-Survey-Pengguna-Syok-org-2012

panje001
12-07-12, 10:58 AM
max..kumpulkan orang2 kita utk diskus dgn lebih detail lagi utk event nih..

kumpul2..saya sudi menerimanya

panje001
12-07-12, 11:00 AM
http://www.goeatout.com.my/Restaurants/Promotions/Details/ViewSearch/CustomFieldIDs/641/TID/993.aspx?SearchValues=Below+RM60

ni 1 lagi link2..mohon tgk2..

budakgemok
12-07-12, 11:24 AM
panje, chill bro.. takut kau post byk kali orang report spam.. papahal sabtu ni kita lepak. ok?

chill eh...

@dakmok- juarasaji kat mana tu? tgk mcm best...

panje.. kalau ada lagi posting buffet, bgtau la ye... kalau boleh nak kambing golek :guling:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wa ajak semalam g stadium selayang lu org kata wat per...area kedai kat situ ler...parking sure lebar...x cukup kasi masuk dlm stadium

MiseRy Freak
12-07-12, 11:28 AM
tapi xde kambing golek

panje001
12-07-12, 11:50 AM
wa ajak semalam g stadium selayang lu org kata wat per...area kedai kat situ ler...parking sure lebar...x cukup kasi masuk dlm stadium

stdium PKNS pj pon best jgk..wakaka.. dekat paradigm mall

panje001
12-07-12, 11:51 AM
tapi xde kambing golek kambeng sesaje max

MiseRy Freak
12-07-12, 11:52 AM
xde kambeng karang ramai yg mengomel kat aku xde kambing

panje001
12-07-12, 12:03 PM
xde kambeng karang ramai yg mengomel kat aku xde kambing

btol jgk tuh.. + durian plak..fuuh... meleles..

azmir438
12-07-12, 12:21 PM
itu semua ubat tuh..max> ko asyik ingat kambing ajer..

k a y a m
12-07-12, 01:29 PM
aku pong nk kambeng :guling:

panje001
12-07-12, 02:11 PM
aku pong nk kambeng :guling: LoL kambeng sesaje

putra_kb
12-07-12, 09:52 PM
itu semua ubat tuh..max> ko asyik ingat kambing ajer..

dah itu peberet dia..nak wat camne...

MiseRy Freak
13-07-12, 02:15 AM
tahun lepas xde kambing.. dah tu kene halau pukul 9 :sobsob:

panje001
13-07-12, 10:14 AM
tahun lepas xde kambing.. dah tu kene halau pukul 9 :sobsob:

xde spe2 yang wat kekah ker ?bagi si max ni..sangap kambeng trok ni

merang
13-07-12, 10:33 AM
max kalu ko nak kmbing aq tnguk smua 50 keatas bnyak... kalu area2 PJ
tp aq cube crilah...kalu xade nnt aq beli susu kmbing kat ko...
kambing jgk kan.... :guling:

panje001
13-07-12, 10:51 AM
max kalu ko nak kmbing aq tnguk smua 50 keatas bnyak... kalu area2 PJ
tp aq cube crilah...kalu xade nnt aq beli susu kmbing kat ko...
kambing jgk kan.... :guling:

ye la merang..aku survey2 jgk..tp sume kmbing 100+

merang
13-07-12, 11:06 AM
bjet 50 nak mkan kmbing.... :guling:
kalu 50 bleh makn brsame kmbing aje mkan xdpt :guling:

panje001
13-07-12, 11:44 AM
bjet 50 nak mkan kmbing....
kalu 50 bleh makn brsame kmbing aje mkan xdpt :guling:

haha.. makan dengan kambing pon belum tentu dapat RM 50..nk tngung kambeng lagi.. ke caner?? :guling:

merang
13-07-12, 12:10 PM
bleh dpt 50 kalu kte mkan dlm kndng kambing....
kalu mkan kat kdai bwak kmbing sah2 kne halau :guling:

MiseRy Freak
13-07-12, 12:14 PM
sakura kristal dulu ada kambing x sampai rm50 pun :nari:

insyaAllah ada.. pelan pelan kita survey dulu :nari:

p/s: tolong jgn lari tajuk..

panje001
13-07-12, 12:19 PM
sakura kristal dulu ada kambing x sampai rm50 pun :nari:

insyaAllah ada.. pelan pelan kita survey dulu :nari:

p/s: tolong jgn lari tajuk..

ok max..aku try usha2 mane hat patut

merang
13-07-12, 02:32 PM
sakura kristal dulu ada kambing x sampai rm50 pun :nari:

insyaAllah ada.. pelan pelan kita survey dulu :nari:

p/s: tolong jgn lari tajuk..

xade lari truk mne pn.... psal kmbing ko jgk...
kalu bleh ko bg buger free :guling:

panje001
13-07-12, 02:46 PM
xade lari truk mne pn.... psal kmbing ko jgk...
kalu bleh ko bg buger free :guling:


spe jual bege merang?leh kot open2..

k a y a m
13-07-12, 04:41 PM
aku skang jd suplier keju beger max :guling:

panje001
13-07-12, 05:41 PM
aku skang jd suplier keju beger max :guling:

LoL......................

merang
16-07-12, 09:04 AM
kayam update tmpat shah alam 2....

juju315
16-07-12, 11:04 AM
hari dah 16, boleh bgi cadangan lagi ke?

ni je cadangan juju..

1. Murni..
selain buffet, boleh ala carte kot yang lain nak makan mende lain..

2. Le Cheteau de puah Kg. puah gombak..tapi tak sure tutup for whole fasting month ke tak.

MiseRy Freak
16-07-12, 11:07 AM
hari dah 16, boleh bgi cadangan lagi ke?

ni je cadangan juju..

1. Murni..
selain buffet, boleh ala carte kot yang lain nak makan mende lain..

2. Le Cheteau de puah Kg. puah gombak..tapi tak sure tutup for whole fasting month ke tak.

gombak cancel :guling:

juju315
16-07-12, 11:09 AM
jadi dah update tempat ke belum? nak tgk gak.

MiseRy Freak
16-07-12, 11:10 AM
buat masa ni consider tupai˛.. tunggu kayam update.. dia org shah alam :lol:

juju315
16-07-12, 11:13 AM
murni tamau kaaaa :mad:

MiseRy Freak
16-07-12, 11:24 AM
murni selalu sangat :guling:

k a y a m
16-07-12, 03:15 PM
tupai2 shah alam xde kambing la. malay food+chinese food+western. tu aje. nk kambing kene crik tmpt lain la. aku nk kambing :guling:

putra_kb
16-07-12, 03:22 PM
so kat mana nih..aku kalau kena ngan tarikh n masa aku join, kalau x, sorry lah geng2 yer.....

MiseRy Freak
16-07-12, 03:45 PM
so kat mana nih..aku kalau kena ngan tarikh n masa aku join, kalau x, sorry lah geng2 yer.....

kemungkinan tupai˛ shah alam :lol:

merang
16-07-12, 03:46 PM
tupai2 shah alam xde kambing la. malay food+chinese food+western. tu aje. nk kambing kene crik tmpt lain la. aku nk kambing :guling:

kmpunan lg max... :guling:

MiseRy Freak
16-07-12, 03:47 PM
kmpunan lg max... :guling:

aku tadahal :guling:

merang
16-07-12, 03:57 PM
aku tadahal :guling:

kalu mcm on ajelah.... tok imam mne?
kasi up lah skit :guling:

MiseRy Freak
16-07-12, 03:57 PM
kalu mcm on ajelah.... tok imam mne?
kasi up lah skit :guling:

kayam tok imam, kau jadi bilal...

aku makmum je :guling:

merang
16-07-12, 04:04 PM
kayam tok imam, kau jadi bilal...

aku makmum je :guling:

ko bkan tok siak ke :guling:

MiseRy Freak
16-07-12, 04:08 PM
ko bkan tok siak ke :guling:

tok siak pisang :guling:

pisang majuk x nak lepak sini dah ke? :guling:

merang
16-07-12, 04:10 PM
takut kne bahan lah 2.....

ko max tok siak sbb bdan ko bsar bru bdak2 tkut kat ko :guling:
kalu pisang aq tnguk bkan truk tp nak gelak pn ade :guling:

k a y a m
16-07-12, 05:43 PM
bleh ke xde kambing? :guling:

tp mcm mahal je. rm48 net. aku dh usha td. menu dh ade tp x kuar pamplet lg. tungu kuar pamplet kang aku amik

MiseRy Freak
16-07-12, 08:20 PM
takut kne bahan lah 2.....

ko max tok siak sbb bdan ko bsar bru bdak2 tkut kat ko :guling:
kalu pisang aq tnguk bkan truk tp nak gelak pn ade :guling:

dah kenapa aku nak bagi bebudak ni takut? kang dorang x mo join gath bukak pose nanti kang :guling:



bleh ke xde kambing? :guling:

tp mcm mahal je. rm48 net. aku dh usha td. menu dh ade tp x kuar pamplet lg. tungu kuar pamplet kang aku amik

kalau kau rasa rm48 tu mahal, kau usha la port lain kot ada yg lagi murah :guling:

aku cuba riki tempat aku... :lol:

k a y a m
16-07-12, 08:26 PM
riki tmpt ko dlu. sbb rm48 tu patotnye dh bleh dpt kambing :guling:

MiseRy Freak
16-07-12, 08:34 PM
riki tmpt ko dlu. sbb rm48 tu patotnye dh bleh dpt kambing :guling:

kau plak sangap kambing? :guling:

k a y a m
16-07-12, 09:20 PM
kau plak sangap kambing? :guling:

peberet kot. aku kalo western confirm kambing :guling:

MiseRy Freak
16-07-12, 09:38 PM
peberet kot. aku kalo western confirm kambing :guling:

haa.. sama sama riki weh :lol:

arpishz
16-07-12, 09:58 PM
Ni yang aku jumpe setakat ni.. :lol:

http://img820.imageshack.us/img820/9867/69200637.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/8467/ramadhan1a.jpg

MiseRy Freak
16-07-12, 10:01 PM
rm75 :guling:

arpishz
16-07-12, 10:03 PM
hahaha.. nak kambing sangat... ambik "istimewa kambing kena buli"

arpishz
16-07-12, 10:08 PM
Setakat ni aku tgk yg ade kambing semua RM50 keatas.. huh~ masih tk byk org post pasal buffet ramadhan lagi.. kene tunggu puasa kot..

k a y a m
17-07-12, 08:32 AM
tu la. diorg bukak iklan time pose kang

merang
17-07-12, 08:43 AM
aq tngu aje... mne2 aq sbat.... :guling:

k a y a m
17-07-12, 12:11 PM
aku polow je. jgn crik tmpt yg jem2 dh la

azmir438
17-07-12, 12:16 PM
any progress ?

k a y a m
17-07-12, 12:23 PM
tgh crik tmpt bro

arpishz
17-07-12, 01:04 PM
Tengah mencari bro.. :) masih belum jumpe yg terbaik.. hehehe.. if ade yg lgi murah lgi bgus..

putra_kb
17-07-12, 01:30 PM
nak murah kita wat masak sendiri pastu bwk jer ler...senang kan kan kan kan...

putra_kb
17-07-12, 04:22 PM
sini ada beberapa cadangan...

1. http://4.bp.blogspot.com/-6bsUw6qhyD0/UACCOsXY5nI/AAAAAAAACGw/b7nEaLOVtZY/s640/unnamed+%283%29.jpg
2. http://3.bp.blogspot.com/-w7SG_nq177E/T-lgEgOl7yI/AAAAAAAAB54/D7Ys8156jkU/s640/cafe5.jpg
3. http://4.bp.blogspot.com/-qHjo_RCc0Oo/T94o-cg1JbI/AAAAAAAAB1A/IMrvILaZWco/s640/Ramadan+2012-Poster.jpg
4. http://4.bp.blogspot.com/-jrxLkAKUD98/T_cO617ycpI/AAAAAAAACBM/jEUFp3HDTBg/s640/chef+sudin.jpg
5. http://2.bp.blogspot.com/-ei1xL4Vrk8Q/T_XKEKlh5LI/AAAAAAAACAk/UQhP86qAojw/s400/open+hause.jpg
6. http://2.bp.blogspot.com/-Hw1CEUx_aII/T_XIcMAJeDI/AAAAAAAACAc/Ydr_2Wwpmqk/s640/rusa+panggang.png
7. http://2.bp.blogspot.com/-aXr32uUldf4/T-yTSvoVPSI/AAAAAAAAB78/G315HWh5MXg/s400/kl.jpg
8. http://1.bp.blogspot.com/-tm7gPOUuGMw/T-ccM-Z876I/AAAAAAAAB48/BXggDI-_hQ0/s640/city+villa.jpg
City Villa Hotel menyediakan pakej berbuka puasa, dengan berbagai jenis masakan kampung, ulam-ulaman dan pelbagai jenis kueh.

Harga : RM 35.00 ++ dewasa
: RM 20.00 ++ Kanak-kanak

Istimewa harga promosi untuk tempahan awal:

Tempahan bulan Jun : RM 30.00 ++ dewasa
: RM 18.00 ++ kanak2

* Tempahan awal bagi bulan Mei & Jun diminta membuat pembayaran penuh.

City Villa Hotel Kuala Lumpur: 0326926077

9.http://4.bp.blogspot.com/-4yClrxwY3Kc/T94tiZGl-vI/AAAAAAAAB1Y/hyjRrLf9LOE/s640/klitel.jpg
Restaurant: Top Pot Cafe @ Kuala Lumpur International Hotel
Valid From 7/21/2012 till 8/19/2012
Website: http://www.klitel.com.my/promotions.asp
Contact: 03 2697 8833
Buffet Type: International Buffet

Jom Buka Puasa Di Klih

Harga :
RM48.00++ (Dewasa)
RM23.00++ (Kanak-kanak 4 hingga 12 tahun)

* Pakej Warga Emas Diskaun 50%
* Pakej Tetamu Menginap Diskaun 50%
* Pakej Berkumpulan PERCUMA 1 untuk setiap 10 dewasa berbayar

Sooo..korang pilih lah yer..tu kira murah2 dah tu..selebihnya aku sendiri tak sanggup nak tgk..hehehehe

azmir438
17-07-12, 05:15 PM
ok..kita cari yg paling murah...mcm yg putrakb cadangkan diatas pun dah ok..kalau mahal sgt kang..ada yg tak mampu..

k a y a m
17-07-12, 05:35 PM
bora ombak pn ok. tp kt situ x byk parking rasenye. mkn dgn awek best la :guling:

putra_kb
17-07-12, 07:11 PM
ok..kita cari yg paling murah...mcm yg putrakb cadangkan diatas pun dah ok..kalau mahal sgt kang..ada yg tak mampu..

x der sponsor ker bro..kang biasa tokey2 kaya suka wat amal di bulan yg mulia ni...hehehe mana la tau kan rezeki kita...

azmir438
18-07-12, 09:00 AM
x der sponsor ker bro..kang biasa tokey2 kaya suka wat amal di bulan yg mulia ni...hehehe mana la tau kan rezeki kita...

takde bro..nk sponsor kena buat surat rasmi..leceh sikit..

panje001
18-07-12, 10:35 AM
ade spe2 dah g survey tempat ker?

merang
18-07-12, 10:43 AM
ade spe2 dah g survey tempat ker?

sbb survey ko tnye kayam die yg cri....
ko ade tmpt yg mnarik x?

merang
18-07-12, 10:45 AM
stcker dlm proses kalu siap bleh aq bg time berbuka sme2
tp aq buat dlm 20 keping aje sape cpt die dpt.... hrga blum thu lg....

panje001
18-07-12, 10:50 AM
sbb survey ko tnye kayam die yg cri....
ko ade tmpt yg mnarik x?

ok2..nti aku roger nya..tempat menarik tuh...erm..kt bangsar area ada satu kedai "station 21" steak nye kedai..murah jgk.. tp tatau bukak ke dak time pose nei..

MiseRy Freak
18-07-12, 12:10 PM
ok2..nti aku roger nya..tempat menarik tuh...erm..kt bangsar area ada satu kedai "station 21" steak nye kedai..murah jgk.. tp tatau bukak ke dak time pose nei..

buffet ke tu? kang jgn kita buffet pisang je kang :guling:

putra_kb
18-07-12, 12:39 PM
takde bro..nk sponsor kena buat surat rasmi..leceh sikit..

buat jer..ko kan terer bab2 surat2 nih...bila lg..dah boling mcm tarak jer so kita rembat tuk berbuka lak..mesti dpt punya....

k a y a m
18-07-12, 01:34 PM
buat jer..ko kan terer bab2 surat2 nih...bila lg..dah boling mcm tarak jer so kita rembat tuk berbuka lak..mesti dpt punya....

dpt sponsor bleh bantai kt concorde :guling:

putra_kb
18-07-12, 02:28 PM
huh...dpt sponsor leh aaa kongsi sikit2 sorg...
kalau yg RM100 leh jadi RM50 ker,40 ker..kan kan kan ....

panje001
18-07-12, 02:35 PM
buffet ke tu? kang jgn kita buffet pisang je kang :guling:

kuat nyer "mengipas UNIFI" kt aku

MiseRy Freak
18-07-12, 07:58 PM
kuat nyer "mengipas UNIFI" kt aku

x baik ugut aku wooo :guling:

azmir438
19-07-12, 10:03 AM
huh...dpt sponsor leh aaa kongsi sikit2 sorg...
kalau yg RM100 leh jadi RM50 ker,40 ker..kan kan kan ....

tengok respon dulu..berapa orang yg hadir nnti..kalau setakat 10 orang yg datang lepas tu nk minta sponsor susah ler sikit...surat rasmi nk issued pun kena minta approval dari fuad...

azmir438
19-07-12, 10:03 AM
bab boling mesti ada..itukan acara tahunan..

putra_kb
19-07-12, 07:37 PM
tengok respon dulu..berapa orang yg hadir nnti..kalau setakat 10 orang yg datang lepas tu nk minta sponsor susah ler sikit...surat rasmi nk issued pun kena minta approval dari fuad...

ye tak yer gak..paling sikit 30 org br best nak minta sponsor...

panje001
19-07-12, 08:25 PM
aku will able ada pada minggu ke3 puasa...ada sebab2 xdapat dielakkan..

MiseRy Freak
20-07-12, 10:42 AM
aku will able ada pada minggu ke3 puasa...ada sebab2 xdapat dielakkan..

hantar rombongan meminang kaa :guling:

panje001
20-07-12, 03:16 PM
hantar rombongan meminang kaa :guling:

wakakaka... ada urusan family hendak diSETTLEkan..

MiseRy Freak
20-07-12, 08:35 PM
wakakaka... ada urusan family hendak diSETTLEkan..

demi unifi, aku akur...

putra_kb
21-07-12, 09:59 PM
apa citer terbaru...kat mana nak buat..

Esther Takumi
21-07-12, 10:09 PM
Tidak dapat hadirkan diri.. :(

cardcaptor_sakura
22-07-12, 12:26 PM
cadangnye,bila tarikh kejadian ni? bajet mcm bleh g je :witless:

MiseRy Freak
22-07-12, 07:43 PM
cadangnye,bila tarikh kejadian ni? bajet mcm bleh g je :witless:

hai awak... leh kenal? :lol:

k a y a m
22-07-12, 10:02 PM
date and place pls :guling:

cardcaptor_sakura
22-07-12, 10:06 PM
hai awak... leh kenal? :lol:

ngengada :gado: :guling:

MiseRy Freak
23-07-12, 02:07 AM
ngengada :gado: :guling:

nanti kita wassap eh... kayam xde fon canggih, xley wassap... ada fon canggih, campak kat awek :guling:

k a y a m
23-07-12, 08:34 AM
nanti kita wassap eh... kayam xde fon canggih, xley wassap... ada fon canggih, campak kat awek :guling:

aku bg die kasih syg :guling:

merang
23-07-12, 08:50 AM
http://www.groupon.my/deals/klang-valley-selangor/abdul-and-charlie-mines-wellness-hotel/716211418?nlp=&CID=MY_CRM_1_0_0_202&a=715827992

budakgemok
23-07-12, 09:34 AM
pe kata lu org tahun ni buat lain lak....byr dlm rm30-rm40....order set....lagi bajet...dr habis 1 kepala rm50 bek perabih rm50 utk 3-4 org....letak la 4-5 menu....org yg ade anak bini nak joint pon bes...semua leh makan...buh la menu bes2 sikit..ikan 3 rasa ke 10 rasa ke...tomyam 1 baldi ke...nasi 1 kawah ke...air 1 kolah ke...baru la berbaloi

merang
23-07-12, 10:01 AM
pe kata lu org tahun ni buat lain lak....byr dlm rm30-rm40....order set....lagi bajet...dr habis 1 kepala rm50 bek perabih rm50 utk 3-4 org....letak la 4-5 menu....org yg ade anak bini nak joint pon bes...semua leh makan...buh la menu bes2 sikit..ikan 3 rasa ke 10 rasa ke...tomyam 1 baldi ke...nasi 1 kawah ke...air 1 kolah ke...baru la berbaloi

mcm 2 pn ok jgk.... tp ade ke tmpat mcm 2.... mcm pyah skit nak cri tmpt mcm 2...

budakgemok
23-07-12, 10:18 AM
ade jer...cari la kedai makan yg lebar2 sikit..ade kawasan lapang...leh tebar 2-3 meja....20-30 kerusi

putra_kb
23-07-12, 10:25 AM
mcm 2 pn ok jgk.... tp ade ke tmpat mcm 2.... mcm pyah skit nak cri tmpt mcm 2...

ada..kat area bangi/kajang/putrajaya pun ada mcm tu..satu set RM 50 tuk 3-4 org...

budakgemok
23-07-12, 10:50 AM
ha..mcm tu lagi bajet....kalau bufet kite bukan makan banyak mana pon....so better bayaran tu utk 1 family...kan lg bagus dr 1 kepala je

merang
23-07-12, 10:56 AM
ada..kat area bangi/kajang/putrajaya pun ada mcm tu..satu set RM 50 tuk 3-4 org...

arae bangi kajang n putrajaya 2 yg lmah ni.... :guling:

merang
23-07-12, 11:00 AM
kalu mcm 2 kat gulam mee pn bleh wat mcm ni..... tmpat pn bsar.... tp kn tmpah awal2 lah....

azmir438
23-07-12, 11:24 AM
pe kata lu org tahun ni buat lain lak....byr dlm rm30-rm40....order set....lagi bajet...dr habis 1 kepala rm50 bek perabih rm50 utk 3-4 org....letak la 4-5 menu....org yg ade anak bini nak joint pon bes...semua leh makan...buh la menu bes2 sikit..ikan 3 rasa ke 10 rasa ke...tomyam 1 baldi ke...nasi 1 kawah ke...air 1 kolah ke...baru la berbaloi

setuju 100%...so pakat ramai2 cari tempat..

k a y a m
23-07-12, 12:14 PM
ada..kat area bangi/kajang/putrajaya pun ada mcm tu..satu set RM 50 tuk 3-4 org...

bangi ade. perantau hill. kedai luas. parking pn agak byk. tp sedap x sedap tu aku xtau. kwn aku kate sedap. tp aku x brani nk jamin la :lol:

MiseRy Freak
23-07-12, 12:46 PM
semua ni cadangan memang bernas... tapi mcm susah nak dilaksanakan. aku bukan cakap mengenai diri aku. aku cuma bercakap tentang kebarangkalian bebudak lain nak join.. yang cakap pasal family ni memang la satu hal, tapi bebudak lain yg bakal terasa bangi tu jauh dari kl/pj/shah alam mcm mana? sedangkan buat dekat pun ramai yg komplen.. ini kan pula jauh sampai ke bangi. aku terasa mcm yg bakal join gath ni mereka mereka yg lepak mengeteh. paling kuat pun dorang komen kat sini itu ini.. pastu kata, x ley join.. ataupun diorang akan tanya bila nak buat kat tempat dorang.. huhu..

satu lagi, kalau buat kat bangi... pengerusi ngan naib pengerusi nak ke sana utk survey mcm mana? sanggup ke..? x kan nak planning pakai fon call je. lain lah kalau dorang memang dah tau tempat.. :lol:

azmir438
23-07-12, 02:21 PM
so..kpd pengerusi dan naib pengerusi sila jalankan tanggungjawab anda...

k a y a m
23-07-12, 02:59 PM
aku kalo kt perantau hill tu bleh di usha2 kn.. kt tmpt mmg kong abis. try bg name tmpt. mane la tau kalo2 aku bleh usha.. slalu gak aku dtg bangi/putrajaya ni

panje001
23-07-12, 03:29 PM
aku kalo kt perantau hill tu bleh di usha2 kn.. kt tmpt mmg kong abis. try bg name tmpt. mane la tau kalo2 aku bleh usha.. slalu gak aku dtg bangi/putrajaya ni

pe lagi??jalan da....

merang
24-07-12, 08:59 AM
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293810_426015100770527_964864891_n.jpg

azmir438
24-07-12, 11:06 AM
kecik sgt poster..kasi besau sikit..

k a y a m
24-07-12, 12:37 PM
kecik sgt gmbr ko kasi tu merang. aku x nmpk ape pn :guling:

merang
24-07-12, 02:42 PM
mase aq post bsar mcm mne bleh jdi kcik plak ni :guling:
nak bsar korng wat lah view image :guling:

MiseRy Freak
24-07-12, 02:48 PM
cyberjaya? wow... :guling:

selamba la... orang lain mcm mana? :guling:

k a y a m
24-07-12, 03:23 PM
aku xde hal. tp kne konvoi la dr sini :guling:

merang
24-07-12, 03:25 PM
kalu dah cnfm bleh dah ltak kat dpan.... mse 12 ariblan ari ahad... kne tmpah awal... bg aq murah dah 2....

merang
24-07-12, 03:28 PM
aku xde hal. tp kne konvoi la dr sini :guling:

dri sini dri mne? :guling:
kayam ko call die ade bg thu terima tmpahan dlm kmpulan ko ambik dlm 15 org pas2 ckap ku nak tmbh bleh x?

MiseRy Freak
24-07-12, 05:04 PM
Di Kinrara Golf Club , kami menyajikan beraneka juadah tradisional masyarakat
Melayu.. yang.. pasti membuatkan anda .. sekeluarga.. merasai suasana.. seolah-
olah anda berbuka puasa di kampung. halaman ..sendiri. Kepelbagaian .didalam
menu kami pasti membuat anda tidak menang tangan membuat pilihan.





Antara . hidangan . .yang ..disediakan ..seperti “Ayam . Masak .Lemak. Cili Padi”,
“Rendang .Daging .Pedas”, “Ikan .Masak.Asam .Pedas”,“Gulai.Nenas .Ikan. Masin ”,
“Kerabu.Mangga”,“Ikan.Tiga .Rasa”, “Ikan .Bakar”, serta.manisan pencuci.mulut
dan kuih-muih Melayu yang sungguh lazat.





.................................Menu hidangan berbeza setiap hari.

.............................................Harga kami tawarkan;





.............................. ........ ......RM 35 nett utk Dewasa





.....................................RM 17 nett nett untuk Kanak kanak



.............. #################################


......................................Untuk tempahan sila hubungi;



.............................. ..............Pejabat: 03-80762100



. ................................atau 012-2893925 (Cik Wan Rohaya)

azmir438
24-07-12, 05:08 PM
menarik tuh..kat kinrara golf club tu..

k a y a m
24-07-12, 07:00 PM
kinrara golf club ni kt area mane?

MiseRy Freak
24-07-12, 07:53 PM
kat Giant kinrara

k a y a m
24-07-12, 08:35 PM
tu dh nk sampai bkt jlil kn

MiseRy Freak
24-07-12, 11:07 PM
xde nya... ikut kinrara mana plak sampai bukit jalil... sampai puncak jalil ada la

putra_kb
24-07-12, 11:35 PM
bangi ade. perantau hill. kedai luas. parking pn agak byk. tp sedap x sedap tu aku xtau. kwn aku kate sedap. tp aku x brani nk jamin la :lol:

tak yah g..tak sedap..dah tu pelayan muka tak pernah nak senyum..sombong...

putra_kb
24-07-12, 11:38 PM
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293810_426015100770527_964864891_n.jpg


Aku setuju kalau buat kat sini...nampak cam menarik...

MiseRy Freak
25-07-12, 04:32 AM
*~~MUrNi's RamAdHan BuFFet SpEcial~~*
1RaSa 1SeLera 1MalaYsiA
Juadah BerBUka PuAsa
RAmadHan Al MuBarAk

Dewasa :RM28/orang
Kanak-Kanak :RM20/orang

For ReSeRve Plz contact:

Oulet-Sunway Mentari
Apai 0122355534
Mat 0125974405
Yusof 0182316141
Ayu 0169125769

Outlet- Bukit Jalil
Ali 0136280428
Jannah 0175982533
Noha 0179334378
Ah Boy 0193995995

Outlet- Aman Suria
Niezam 0173133534
Erni 0102633755
Hassan 0162006840

Outlet- USJ
Ani 0128701930
Munirah 0172358110
Arif 01116270894
Raj 0105069341

panje001
25-07-12, 08:44 AM
*~~MUrNi's RamAdHan BuFFet SpEcial~~*
1RaSa 1SeLera 1MalaYsiA
Juadah BerBUka PuAsa
RAmadHan Al MuBarAk

Dewasa :RM28/orang
Kanak-Kanak :RM20/orang

For ReSeRve Plz contact:

Oulet-Sunway Mentari
Apai 0122355534
Mat 0125974405
Yusof 0182316141
Ayu 0169125769

Outlet- Bukit Jalil
Ali 0136280428
Jannah 0175982533
Noha 0179334378
Ah Boy 0193995995

Outlet- Aman Suria
Niezam 0173133534
Erni 0102633755
Hassan 0162006840

Outlet- USJ
Ani 0128701930
Munirah 0172358110
Arif 01116270894
Raj 0105069341



ok jgk kt sini...

azmir438
25-07-12, 09:01 AM
ok setuju semua..kita wat kat kelab komuniti taman tasik cyberjaya ....kena decide tempat and tarikh by this week...

merang
25-07-12, 09:05 AM
cpt lah nnt aq tkut trtndih dgn group lain plak....? :guling:

azmir438
25-07-12, 11:00 AM
ada group geng 606 ka...:soap:

putra_kb
25-07-12, 11:10 AM
Merang...ko book tempat tu ..tarikh 11 Ogos 2012.hari sabtu...boleh kaaa...

azmir438
25-07-12, 11:17 AM
ok confirm..proceed next level..merang nnti tolong buat booking..

putra_kb
25-07-12, 02:39 PM
aaaa ada satu lagi cadangan..restoran kunang-kunang or restoran intai intai..best2 gak menu dia..hehehehe..

putra_kb
25-07-12, 02:50 PM
yang ni tak mau ka...hehehehe

http://www.intaiintai.com.my/images/intaiintai%20ramadan%20buffet%202012.jpg

merang
25-07-12, 04:51 PM
Merang...ko book tempat tu ..tarikh 11 Ogos 2012.hari sabtu...boleh kaaa...

ari ahad xbleh ke? 11 aq mcm trtndih dgn group lain

azmir438
25-07-12, 04:59 PM
takleh nk adjust ker..

MiseRy Freak
25-07-12, 07:05 PM
ari ahad xbleh ke? 11 aq mcm trtndih dgn group lain

dulu kau jugak cakap buat hari sabtu... cakap x srupa bikin la ko :guling:

putra_kb
25-07-12, 08:58 PM
ari ahad xbleh ke? 11 aq mcm trtndih dgn group lain

ahad aku lak ada majlis ngan group lain..emmm so camne ...

azmir438
26-07-12, 08:49 AM
ahad aku lak ada majlis ngan group lain..emmm so camne ...

agak2 bila tuh..semua ajk wajib hadir...kiter wat hari ahad@ 12 august amacam..

merang
26-07-12, 08:59 AM
agak2 bila tuh..semua ajk wajib hadir...kiter wat hari ahad@ 12 august amacam..

kalu 12 cntik skit kot.... he3

merang
26-07-12, 09:00 AM
dulu kau jugak cakap buat hari sabtu... cakap x srupa bikin la ko :guling:

mmg lah buat ari sab2 atau ahad lah.... tp skrng byak plak nak wat trih 11 n 12....

k a y a m
26-07-12, 11:30 AM
skang nk confirm tmpt ktne

azmir438
26-07-12, 11:38 AM
cyberjaya..

merang
26-07-12, 11:50 AM
ltak kat front page n tetap kan trih n tmpt....

azmir438
26-07-12, 12:03 PM
b4, kena buat booking dulu..then baru naik kat front page..

merang
26-07-12, 01:52 PM
lg satu tmpt mcm ok n mnrik.....

http://www.intekmaresort.com.my/v2/images/stories/flyers%20bufet%20ramadan%202012.jpg

merang
26-07-12, 01:53 PM
sbd ade kmbing max ape lg..... :guling:
s.alam lyan kan aje.... kayam g tnguk tmpt die mcm mne?
kalu ok yg aje lah he3....

putra_kb
26-07-12, 03:03 PM
kambing...hahahaha..kompom g intekma...

MiseRy Freak
26-07-12, 03:43 PM
cyberjaya pun ada kambing.. lagipun cyberjaya banyak pilihan makanan..

merang
26-07-12, 04:05 PM
cyberjaya pun ada kambing.. lagipun cyberjaya banyak pilihan makanan..

s.alam dkt skit... :guling:

MiseRy Freak
26-07-12, 04:09 PM
s.alam dkt skit... :guling:

tapi makanan mcm biasa biasa jer.. :guling:

nanti aku buat poll :lol:

azmir438
26-07-12, 04:42 PM
kenangan lama 2009...layannnn... http://www.syok.org/new/showthread.php?7004-Majlis-Berbuka-Puasa-Syok-org-2009&p=57152#post57152

MiseRy Freak
26-07-12, 06:37 PM
yappeda sampai 2 thread sticky :lol:

azmir438
26-07-12, 06:52 PM
Silap teknikal...hehehe

k a y a m
26-07-12, 07:08 PM
cpt2.. mane tmpt? kalo intekma aku bleh usha kn. kalo cyber kne org sane usha kn la :guling:

MiseRy Freak
27-07-12, 01:17 AM
cpt2.. mane tmpt? kalo intekma aku bleh usha kn. kalo cyber kne org sane usha kn la :guling:

kau call intekma mintak list lauk pauk 11 hb... kita compare sabtu ni...

cikai akan call cyberjaya tgk menu 11hb

amaciam? :lol:

k a y a m
27-07-12, 08:17 AM
baik!! menjalankan tugas sbg admin :guling:

merang
27-07-12, 08:31 AM
baik!! menjalankan tugas sbg admin :guling:

kpas truk ni :guling:

azmir438
27-07-12, 08:44 AM
ok roger..nnti aq call cyberjaya

k a y a m
27-07-12, 10:50 AM
kpas truk ni :guling:

ko kipas lg teruk. ari2 PM :guling:

merang
27-07-12, 02:40 PM
ko kipas lg teruk. ari2 PM :guling:

base lah nak hdup... :guling:

azmir438
27-07-12, 02:44 PM
dah contact cyberjaya..dia cuma bagi flyer ajer..

putra_kb
27-07-12, 07:52 PM
dah contact cyberjaya..dia cuma bagi flyer ajer..

aik...flyer jer..dah book lum....

MiseRy Freak
27-07-12, 07:58 PM
dah tau menu ke belum?

azmir438
28-07-12, 01:14 AM
menu seperti dalam flyer

azmir438
28-07-12, 01:26 AM
http://cyberjaya.name/ccount/click.php?id=5

azmir438
28-07-12, 01:32 AM
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/484069_429807440391293_1298220611_n.jpg

k a y a m
28-07-12, 10:40 AM
yg cikai pnye ni ok dh. intekma student yg sediakn makanan :guling:

merang
28-07-12, 10:45 AM
yg cikai pnye ni ok dh. intekma student yg sediakn makanan :guling:

ok cyberjaya....kalu student yg sediakan msti hmpeh gile :guling:

k a y a m
28-07-12, 11:18 AM
ok merang. ko kutip duit :guling:

merang
28-07-12, 12:55 PM
ok merang. ko kutip duit :guling:

aq xbleh pgang duit nnt aq wat bnde lain kang :guling:

putra_kb
29-07-12, 09:57 PM
bg jer kat Cikai...

k a y a m
29-07-12, 10:10 PM
set. cikai kutip duit :lol:

azmir438
29-07-12, 11:27 PM
aku lagi...harap kali ni lebih meriah...

merang
30-07-12, 09:03 AM
kayam jdi aje imam tp xbleh hrap :guling:

k a y a m
30-07-12, 10:09 AM
kayam jdi aje imam tp xbleh hrap :guling:

aku pn xleh pgg duit. kang aku lari masuk siam :guling:

merang
30-07-12, 10:55 AM
aku pn xleh pgg duit. kang aku lari masuk siam :guling:

dah lah ari sab2 xdtng.... :guling:
hrapan nak jdi admin mmg tipis :guling:

k a y a m
30-07-12, 11:59 AM
dah lah ari sab2 xdtng.... :guling:
hrapan nak jdi admin mmg tipis :guling:

aku ade pangilan lebih penting.. yakni pangilan gadis2 :guling:

merang
30-07-12, 12:08 PM
aku ade pangilan lebih penting.. yakni pangilan gadis2 :guling:

sbb ko pntingkan gadis2....
mkne admin xpnting lah :guling:

spyw@re
30-07-12, 12:44 PM
spy takut nak join sebab byk gadis˛ .. lelaki mcm tak ada je.. avatar semua gal .. kat sini :) cantik kak max bertudung litup hehe

azmir438
30-07-12, 01:01 PM
siut jer..

merang
30-07-12, 01:10 PM
siut jer..

cikai ko dah cnfm ke?

azmir438
30-07-12, 02:34 PM
dah confirm..saya book utk 20 org dulu

MiseRy Freak
30-07-12, 05:59 PM
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/484069_429807440391293_1298220611_n.jpg

menu berubah mengikut keadaan.. bahaya ni :guling:

anon123
30-07-12, 06:27 PM
uiyoooo da brtaun gua plan nk join tp sogan laa, xde geng kt syok ni -.-

MiseRy Freak
30-07-12, 09:32 PM
uiyoooo da brtaun gua plan nk join tp sogan laa, xde geng kt syok ni -.-

no worries bro... kita boleh kenal kenal. boleh jadi geng... merang dulu pun xde geng... sonyap sopi... skang dia paling gah. hahaha. come on bro.. kita konvoi ramai ramai dari area KL/ PJ.. amaciam? jom la..

MKay123
31-07-12, 12:04 AM
Dari Perak ada dtg..? Nak tumpang la...:bodek:

k a y a m
31-07-12, 12:23 AM
no worries bro... kita boleh kenal kenal. boleh jadi geng... merang dulu pun xde geng... sonyap sopi... skang dia paling gah. hahaha. come on bro.. kita konvoi ramai ramai dari area KL/ PJ.. amaciam? jom la..

weh. apesal konvoi dr KL/PJ je? dr s.alam xde ke? :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 12:55 AM
weh. apesal konvoi dr KL/PJ je? dr s.alam xde ke? :guling:

shah alam mai datang pj la... siut. :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 12:56 AM
Dari Perak ada dtg..? Nak tumpang la...:bodek:

dari perak naik bas... tido umah kayam.. pastu tumpang dia. :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 12:57 AM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha

2. Cikai a.k.a Azmir dan family

3. Putra_kb dan kekasih gelap :lol:

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan Hana

6. Panje dan awek

7. Arpishz

8.

9.

10.

11.

12.

13.

sila update kedatangan anda :lol:

k a y a m
31-07-12, 01:34 AM
weh. bile lak aku dtg bwk fatin. aku nk ajak intan ladyana. sila adjust utk aku max :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 05:31 AM
weh. bile lak aku dtg bwk fatin. aku nk ajak intan ladyana. sila adjust utk aku max :guling:

nanti la aku tanya ngan member aku yg direktor tu.. aku ni manala kenal si intan ladyana tu, jumpe sesekali sambil senyum simpul tu ada laa :guling:

k a y a m
31-07-12, 08:20 AM
nanti la aku tanya ngan member aku yg direktor tu.. aku ni manala kenal si intan ladyana tu, jumpe sesekali sambil senyum simpul tu ada laa :guling:

ko ni x kental la max. aku kalo jumpe die kang terus ajak kapel :guling:

merang
31-07-12, 10:39 AM
no worries bro... kita boleh kenal kenal. boleh jadi geng... merang dulu pun xde geng... sonyap sopi... skang dia paling gah. hahaha. come on bro.. kita konvoi ramai ramai dari area KL/ PJ.. amaciam? jom la..

ape hal aq plak.... :guling:
dlu aq dgn kayam pas2 last die xg nsip baik aq bwak bini aq :guling:

merang
31-07-12, 10:53 AM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha

2. Cikai a.k.a Azmir dan family

3. Putra_kb dan kekasih gelap :lol:

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan Hana

6. Panje dan awek

7. Arpishz

8. shibli

9.

10.

11.

12.

13.

** aq ltak nme die dlu nnt die cnfm blik dgn aq mcm mne?
** shaka xdpt join ade urusan lain....
** dakmok xnak join ke....? :guling:

azmir438
31-07-12, 11:40 AM
Dak mok tengah fikir tu...mana tahu terbukak pintu hatinya nk g last minute..marilah kita doakan sama sama utk admin kita yg tersayang dan tersohor lagi...

k a y a m
31-07-12, 12:04 PM
byk awek nk follow gath kali ni dakmok :guling:

merang
31-07-12, 12:14 PM
Dak mok tengah fikir tu...mana tahu terbukak pintu hatinya nk g last minute..marilah kita doakan sama sama utk admin kita yg tersayang dan tersohor lagi...

sayang lah sssnnngggaaatttt................ :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 12:58 PM
gila ah merang tag aku gambar yg aku edit sendiri :guling: ramai plak tu.. malu i tau :guling:

merang
31-07-12, 03:28 PM
blsah aje...... :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 05:04 PM
sape lagi nak join? jom laaa :sobsob:

asyik tgk muka sama jer.. :sobsob:

wan_speed
31-07-12, 05:33 PM
korang nk aku mai gk ke??:guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 07:20 PM
korang nk aku mai gk ke??:guling:

bukan kau dah janji kata nak join ke? :guling:

anon123
31-07-12, 07:48 PM
no worries bro... kita boleh kenal kenal. boleh jadi geng... merang dulu pun xde geng... sonyap sopi... skang dia paling gah. hahaha. come on bro.. kita konvoi ramai ramai dari area KL/ PJ.. amaciam? jom la.. hahaa. insyaallah, klu xde aral melintang... teringin gak nk tgk rupe2 sbnr syok ni bhahaa

MiseRy Freak
31-07-12, 08:28 PM
hahaa. insyaallah, klu xde aral melintang... teringin gak nk tgk rupe2 sbnr syok ni bhahaa

bila lagi nak lepak ngan geng geng syok.. ye dak? :lol:

wan_speed
31-07-12, 08:35 PM
bukan kau dah janji kata nak join ke? :guling:

cait,bila masa aku janji ni..max buat dh :guling:

mampus aku kalau xmai ni...:lol:

putra_kb
31-07-12, 09:00 PM
hahaa. insyaallah, klu xde aral melintang... teringin gak nk tgk rupe2 sbnr syok ni bhahaa

leh kenal2 ngan admin2 syok..

putra_kb
31-07-12, 09:03 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha

2. Cikai a.k.a Azmir dan family

3. Putra_kb dan kekasih gelap :lol:

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan Hana

6. Panje dan awek

7. Arpishz

8.

9.

10.

11.

12.

13.

wei wei wei..bila lak aku nak bwk aweks..aweks aku x mau ikut daaaa..aku g sorg jer....:(

putra_kb
31-07-12, 09:04 PM
aku rasa baik wat page baru..page ni delete la der..pening aku tgk..