PDA

View Full Version : Gathering : Majlis Berbuka Puasa 11 Ogos 2012



Pages : 1 [2]

MiseRy Freak
31-07-12, 09:34 PM
xyah delete... boleh update jer... =)

k a y a m
31-07-12, 09:44 PM
aku dtg dgn fatin :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 09:46 PM
aku dtg dgn fatin :guling:

ok... aku update nanti

k a y a m
31-07-12, 09:55 PM
aku dtg dgn fatin :guling:


ok... aku update nanti

siot. kene hack. bile aku nk jd admin ni. aku nk balas balik ni. puiii :guling:

MiseRy Freak
31-07-12, 11:23 PM
siot. kene hack. bile aku nk jd admin ni. aku nk balas balik ni. puiii :guling:

siapa plak hack kau :guling:

wan_speed
01-08-12, 12:02 AM
siapa plak hack kau :guling:

kalu hack nmpk edit kat bawah tu,nmpk sgt kantoi kayam taip sendiri :guling:

zikron
01-08-12, 12:33 AM
nak jgk join tapi kena tgk jadual dulu..family 1st..hehehe

MiseRy Freak
01-08-12, 01:02 AM
kalu hack nmpk edit kat bawah tu,nmpk sgt kantoi kayam taip sendiri :guling:

tu la yg aku x paham :guling:

MiseRy Freak
01-08-12, 01:02 AM
nak jgk join tapi kena tgk jadual dulu..family 1st..hehehe

kalau boleh cuba la leluangkan masa utk kengkawan jugak :lol:

amal7831
01-08-12, 02:50 AM
rasa mcm nak join tapi segan la , tak kenal sgt . :lol:

MiseRy Freak
01-08-12, 02:54 AM
rasa mcm nak join tapi segan la , tak kenal sgt . :lol:

takpe brader... kita kenal ramai ramai... x kenal maka x cinta... :guling:
selamba jer.. dulu aku pun x kenal gak sape dorang ni sume... last last kenal gak. jom la :lol:

AKAMatsu
01-08-12, 04:00 AM
tumpang lalu...
moh kita ramai2 meriah kan iftar ni~

__________
sy rasa ini 1st post sy kat v2

Rizalcastello
01-08-12, 07:15 AM
dok utara nuuu...jauh nak p....pakai modai banyak oooo.... :apologetic:

boyz371
01-08-12, 08:50 AM
Dah ade kat Kelantan,hhuhuhu

Miss Qistina
01-08-12, 10:01 AM
wooo kena byr before 9th Aug tunggu gaji la,skang gaji pon x masuk lagi if sempat nt qis dtg bersama kazen! ;)

merang
01-08-12, 10:31 AM
wooo kena byr before 9th Aug tunggu gaji la,skang gaji pon x masuk lagi if sempat nt qis dtg berama kazen! ;) hai... mis Qis... :guling: esok lusa msuk lah 2 :guling:

Miss Qistina
01-08-12, 10:45 AM
hai... mis Qis... :guling: esok lusa msuk lah 2 :guling:

hopefully sebab dh seminggu roadtax wa mati!hope dpt la join korang!

merang
01-08-12, 11:02 AM
hopefully sebab dh seminggu roadtax wa mati!hope dpt la join korang! xjoin xdpt stcker :guling:

fahmi_skeen
01-08-12, 11:38 AM
kalau join dapat title syok supporter.. :guling:

BuDaK_B@eK
01-08-12, 11:44 AM
aku x tau jalan g cyber jaya... gua org kampung je..

azmir438
01-08-12, 11:48 AM
kit boleh convoi dari kl..takpe..meh ler joint..

merang
01-08-12, 11:48 AM
aku x tau jalan g cyber jaya... gua org kampung je.. bagi mereka yang ingin berkongsi kereta a.k.a berkongsi duit minyak, ataupun yg tak tau hala tuju jalan apa sume, boleh la kita plan tunggu di mana mana dan konvoi terus dari PJ/KL terus ke Cyberjaya.

merang
01-08-12, 11:53 AM
kalau join dapat title syok supporter.. :guling: xdpt title syok supporter :guling: bg stcker plak untk kwan2 yg aktiv aje n selalu join xtvt syok.org sbb bnde ni untk suka2 kalu bnde ni dri HQ bru bleh dpt title syok supporter TQ

k a y a m
01-08-12, 01:06 PM
aku dr s.alam weh :guling:

putra_kb
01-08-12, 01:30 PM
senarai nama masih sama jer..ke ada yg lum byr or semua lum byr..hehehe

merang
01-08-12, 02:04 PM
gaji bru msuk aje sok lusa aq bankin :guling:

azmir438
01-08-12, 02:18 PM
masih tiada lagi bayaran setakat ini..

merang
01-08-12, 02:27 PM
masih tiada lagi bayaran setakat ini.. trih tutp pn 9 ariblan.....

wan_speed
01-08-12, 08:03 PM
masih tiada lagi bayaran setakat ini..

aku gaji 7hb bulan,sape yg jaya blh bankin kat aku dulu :guling:

wan_speed
01-08-12, 08:05 PM
xdpt title syok supporter :guling: bg stcker plak untk kwan2 yg aktiv aje n selalu join xtvt syok.org sbb bnde ni untk suka2 kalu bnde ni dri HQ bru bleh dpt title syok supporter TQ

aku blh dapt stiker la cmtu :guling:

kayam xblh dapt pny..dia byk lari gath..:lol:

wan_speed
01-08-12, 08:24 PM
nk tanya ni,pas bayaq nk Pm akt azmir dlm FB ka kat syok..no tel pon xdk kalu nk kompom ni

MiseRy Freak
01-08-12, 09:14 PM
nk tanya ni,pas bayaq nk Pm akt azmir dlm FB ka kat syok..no tel pon xdk kalu nk kompom ni

PM je kat syok... jgn lupa bayar utk aku skali.. cover open table itu hari.. hang janji nak payung tapi x payung. hang payung aku gath ni naaa :guling:

azmir438
02-08-12, 08:37 AM
PERHATIAN SEMUA !!!! setelah pembayaran dibuat..sila PM kepada saya disini. Setelah disahkan pembayaran itu..saya akan update nama anda di thread mukasurat yg pertama sekali.harap maklum.

putra_kb
02-08-12, 11:23 AM
masih tiada lagi bayaran setakat ini..

aik..lum ada org byr lagi ka bro...ish ish ish ish ish ish....

cardcaptor_sakura
02-08-12, 12:46 PM
max majuk weh..dia kata semalam dia xmo pegi.. :alone:
best buddies tolong jalankan tugas anda dgn segera utk menghasutnya supaya pegi :cabut:

wan_speed
02-08-12, 01:53 PM
max majuk weh..dia kata semalam dia xmo pegi.. :alone:
best buddies tolong jalankan tugas anda dgn segera utk menghasutnya supaya pegi :cabut:

:terkejut; max xmw pi ka,cantek...boleh aku melantak byk2..:guling:

MiseRy Freak
02-08-12, 03:22 PM
:terkejut; max xmw pi ka,cantek...boleh aku melantak byk2..:guling:

melantak melantak gak... jgn lupa bayar aku punya skali :guling:

AKAMatsu
02-08-12, 03:43 PM
td kluar lupa nak bayau, esok la aku bank in...

max majuk weh..dia kata semalam dia xmo pegi.. :alone:
best buddies tolong jalankan tugas anda dgn segera utk menghasutnya supaya pegi :cabut:

max acah je tuu... mustahil la kalau dia xpi :guling: siap suruh aku bawak awek skali

MiseRy Freak
02-08-12, 03:45 PM
td kluar lupa nak bayau, esok la aku bank in...


max acah je tuu... mustahil la kalau dia xpi :guling: siap suruh aku bawak awek skali

Apsal aku rasa mcm tau je sapa AKAMatsu ni :guling:

wan_speed
02-08-12, 03:52 PM
melantak melantak gak... jgn lupa bayar aku punya skali :guling:

eh,dah xpi nk bayau wtpa..organizer bkn free ka :guling:

MiseRy Freak
02-08-12, 03:54 PM
eh,dah xpi nk bayau wtpa..organizer bkn free ka :guling:

hang bayar jer... tau la aku hantar "representative" nanti :guling:

AKAMatsu
02-08-12, 03:57 PM
:lol: max
xyah nak teka2, mmg tau dh pon
kucalana xdpt dtg ar :(

cardcaptor_sakura
02-08-12, 04:01 PM
max acah je tuu... mustahil la kalau dia xpi :guling: siap suruh aku bawak awek skali

ye ke acah? dia kalo majuk susah ooo nk pujuk :guling:

azmir438
02-08-12, 04:32 PM
mcm penah ku dengar nama KUCALAN...

MiseRy Freak
02-08-12, 05:13 PM
:lol: max
xyah nak teka2, mmg tau dh pon
kucalana xdpt dtg ar :(

kau dapat datang kan? bawak awek tak? :guling:



mcm penah ku dengar nama KUCALAN...
sebut biar betul bro.. :guling:

*tolong update kat page satu post no 2. tengkiu

k a y a m
02-08-12, 05:25 PM
intan ladyana dh confirm blm ni :guling:

MiseRy Freak
02-08-12, 06:06 PM
intan ladyana dh confirm blm ni :guling:

yg kompom fatin jer :guling:

k a y a m
02-08-12, 06:57 PM
yg kompom fatin jer :guling:

sudah cukup cukup sudah.. lalalala :guling:

MiseRy Freak
02-08-12, 07:16 PM
sudah cukup cukup sudah.. lalalala :guling:

kau bawak je la fatin tu yer... :guling:

kucalana
02-08-12, 10:26 PM
muahahha...knape la aku rase mcm ade org seru2 je name aku..haha

MiseRy Freak
02-08-12, 10:30 PM
muahahha...knape la aku rase mcm ade org seru2 je name aku..haha

join join :guling:

kucalana
02-08-12, 11:58 PM
korg nie ngadekan pertandigan avatar paling cantik ke pe..seme pakai gamba pompuan..hehe...aku nak join korg...tp tatao lagi dapat pg ke tak...hehe..ari sabtu tue aku keje agi la..

MiseRy Freak
03-08-12, 12:31 AM
korg nie ngadekan pertandigan avatar paling cantik ke pe..seme pakai gamba pompuan..hehe...aku nak join korg...tp tatao lagi dapat pg ke tak...hehe..ari sabtu tue aku keje agi la..

ko amik la cuti... mcm x biasa plak :guling:

azmir438
03-08-12, 12:53 AM
i like kucilana...:cabut:

MiseRy Freak
03-08-12, 07:00 AM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha

2. Cikai a.k.a Azmir dan family

3. Putra_kb

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan Hana

6. Panje dan awek

7. Arpishz

8. AKAMatsu dan kekasih

9. McClose (Aziff)- Facebook event

10.

11.

12.

13.

--------------------------------------------------------------------------------------

AJK tolong gerak gempur.. sila calling calling nama diatas utk pengesahan. thank you

untuk tindakan AJK!

efariszul
03-08-12, 08:04 AM
kalo buat area KL x bleh ker? jauh ler...:redface-new:

merang
03-08-12, 09:49 AM
aq dah byar cikai.... :guling: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417403_456778871009689_654718662_n.jpg

azmir438
03-08-12, 10:31 AM
ok noted..

MiseRy Freak
03-08-12, 10:40 AM
aq dah byar cikai.... :guling: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417403_456778871009689_654718662_n.jpg


rm45 1 kepala la :guling:

putra_kb
03-08-12, 10:48 AM
muahahha...knape la aku rase mcm ade org seru2 je name aku..haha

sbb senang tahun ni nak jadikan ko bahan seblm buka puasa nanti ( bukak citer thn lepas der..masa berbuka kat stimboat)..hahahahaha:cabut:

putra_kb
03-08-12, 10:50 AM
rm45 1 kepala la :guling:

x per..tak cukup nanti byr kat sana...x pun yg selebihnya cikai sponsor..kan cikai kan kan kan kan..hahahaha

merang
03-08-12, 11:13 AM
rm45 1 kepala la :guling: la.... bkan 41.90 ke? kalu mcm 2... kat sne nnt aq bg lg :guling:

wan_speed
03-08-12, 12:08 PM
la.... bkan 41.90 ke? kalu mcm 2... kat sne nnt aq bg lg :guling:

boleh plak bayar RM84 je..:guling:

aku pon nk gk ar cmtu..:lol:

TikuS mOndOk
03-08-12, 04:11 PM
newbie nak join buleh ke......... mesti syoikkk.... :terkejut:

azmir438
03-08-12, 05:52 PM
x per..tak cukup nanti byr kat sana...x pun yg selebihnya cikai sponsor..kan cikai kan kan kan kan..hahahaha
Boleh...takde masalah...berlipat kali ganda buat amalan bersedekah dibulan mulia ini

azmir438
03-08-12, 05:53 PM
newbie nak join buleh ke......... mesti syoikkk.... :terkejut:

Boleh sajer...amat dialu-alukan...

MiseRy Freak
03-08-12, 06:57 PM
boleh plak bayar RM84 je..:guling:

aku pon nk gk ar cmtu..:lol:

kalau kau xpe, sebab kau bayarkan utk aku skali.. diorang paham. :guling:

MiseRy Freak
03-08-12, 06:57 PM
newbie nak join buleh ke......... mesti syoikkk.... :terkejut:

newbie? tampo laju laju boleh? tukis tukis :guling:

k a y a m
03-08-12, 07:23 PM
bape ringit sebenarnye ni? :guling:

MiseRy Freak
03-08-12, 08:06 PM
bayar rm45 kat cikai... nanti kalau ada lebih, dia pulangkan balik... kalau kurang, korang top up. :lol:

putra_kb
03-08-12, 11:06 PM
Maybe aku g BERDUA..jeng jeng jeng..hehehehehe

kucalana
03-08-12, 11:16 PM
haha...nak cuti tue yg susah tue...org tak ramai kat makmal nie..nanti tak cukup org lak...haha..jd tgk la keadaannye ye..aku tak brani nak bjanji..tp kalo leh mmg nak g sgt...dpt datang dgn ketas tulis "syok"....huahuahua

putra_kb
03-08-12, 11:21 PM
haha...nak cuti tue yg susah tue...org tak ramai kat makmal nie..nanti tak cukup org lak...haha..jd tgk la keadaannye ye..aku tak brani nak bjanji..tp kalo leh mmg nak g sgt...dpt datang dgn ketas tulis "syok"....huahuahua

ko wajib dtg..bwk awek2 thn lepas..baru ok der..hahahahaha

kucalana
03-08-12, 11:29 PM
hahah...awek2 tue seme da balik kampung dieorg da..seme duk umah je skrg..aku je kene keje ari sabtu...

AKAMatsu
03-08-12, 11:38 PM
haha, lpas ni digalakkan bawak sepanduk, dari jauh boleh nampak :guling:

putra_kb
03-08-12, 11:53 PM
tak per..kami akan buat banner besar2..tuk memudahkan korang mencari..hehehehehe

azmir438
04-08-12, 06:42 AM
tak per..kami akan buat banner besar2..tuk memudahkan korang mencari..hehehehehe

Udah udah ler tu..citer yg lepas jgn kenang kenang...adusss pedih menikam kalbu...

merang
04-08-12, 09:18 AM
cikai ltak nme sape yg dah bayar.....

azmir438
04-08-12, 09:21 AM
Sapa yg dah byr akan ada status paid dihujung nama..

merang
04-08-12, 09:24 AM
aq sorg aje ke bru byar...hmpeh btoi mne yg lain... :guling:

k a y a m
04-08-12, 05:22 PM
aq sorg aje ke bru byar...hmpeh btoi mne yg lain... :guling:

ko pgi dgn bini ko je la merang :guling:

kucalana
04-08-12, 06:35 PM
Udah udah ler tu..citer yg lepas jgn kenang kenang...adusss pedih menikam kalbu... heheh...menikam kalbu ke? jgn la sampai mcm tue..kenangan terindah ape...

putra_kb
04-08-12, 06:47 PM
relax bro...awal lg..last date 9hb kan..so tunggu la 9hb nanti

zamazlyn
04-08-12, 09:27 PM
mcm nak pi tp mcm kurang mampu,tp kalu anak kena bayaran ker? boss kita fuad pi x?

putra_kb
04-08-12, 09:58 PM
mcm nak pi tp mcm kurang mampu,tp kalu anak kena bayaran ker? boss kita fuad pi x?

kalau camtu p sorg...aku pun tak bwk family..hehehehe..tak mampu nak byr semua..
ini je time tuk jumpa ngan geng2 syok, leh kenal ahli2 lain n admin2 yg join...

MiseRy Freak
05-08-12, 06:13 AM
tang anak kena bayar tu nanti cikai tanyakan...

eteng
05-08-12, 07:20 PM
menarik :lol:. ni geng2 syok smua leh join ka?

putra_kb
05-08-12, 10:23 PM
menarik :lol:. ni geng2 syok smua leh join ka?

haah..bkn setakat geng2 syok jer...nak bwk pasangan pun boleh...kalau bwk aweks2 pun ok gak..hehehehee:lol:

panje001
05-08-12, 10:41 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha (paid)

2. Cikai a.k.a Azmir dan family

3. Putra_kb

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan Hana

6. Panje dan awek

7. Arpishz

8. AKAMatsu dan kekasih

9. McClose (Aziff)- Facebook event

10. frankie

11.

12.

13.

--------------------------------------------------------------------------------------

AJK tolong gerak gempur.. sila calling calling nama diatas utk pengesahan. thank you

wo..name saya naekk...aku dable confirm later.. nti aku gtao ko max..

azmir438
06-08-12, 10:11 AM
tang anak kena bayar tu nanti cikai tanyakan... terkini.. bayaran untuk kanak kanak adalah seperti berikut umur 4 tahun kebawah ~ PERCUMA umur 5 tahun hingga 8 tahun ~ RM28 NETT umur 8 tahun keatas ~ RM45.00

mknajmie
06-08-12, 12:59 PM
terkini.. bayaran untuk kanak kanak adalah seperti berikut umur 4 tahun kebawah ~ PERCUMA umur 5 tahun hingga 8 tahun ~ RM28 NETT umur 8 tahun keatas ~ RM45.00



macam berminat jer nak join...alang2 duk dekat. gi 4 org tp byr 2 org jer blh?2 dewasa + 2 budak?

klo bayar masa sampai sana xleh ker? i mean, bayar hari gathering leh x?

azmir438
06-08-12, 02:24 PM
macam berminat jer nak join...alang2 duk dekat. gi 4 org tp byr 2 org jer blh?2 dewasa + 2 budak? klo bayar masa sampai sana xleh ker? i mean, bayar hari gathering leh x? kena bayar sebelum 9hb

AKAMatsu
06-08-12, 05:18 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha (paid)

2. Cikai a.k.a Azmir dan family

3. Putra_kb

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan Hana

6. Panje dan awek

7. Arpishz

8. AKAMatsu dan kekasih

9. McClose (Aziff)- Facebook event

10. frankie

11.

12.

13.

--------------------------------------------------------------------------------------


xley bla no 8 tu :guling:
@azmir438 aku da bayar ptg td... RM50... PM xleh pakai

MiseRy Freak
07-08-12, 01:59 AM
xley bla no 8 tu :guling:
@azmir438 aku da bayar ptg td... RM50... PM xleh pakai

rm50 utk 1 kepala...

tu kau bayar utk kepala kau ke kepala kekasih? :guling:

k a y a m
07-08-12, 08:09 AM
bile aku nk bayar ni weh :guling:

azmir438
07-08-12, 09:05 AM
ok update ...

merang
07-08-12, 09:10 AM
ape cer aq sorg aje bru byar.... :guling:

merang
07-08-12, 09:25 AM
kayam intekma msuk dlm jalan2 cri makan bai.... peh... awek2s rmai tu..... :guling: rugi2... :guling:

k a y a m
07-08-12, 11:53 AM
kayam intekma msuk dlm jalan2 cri makan bai.... peh... awek2s rmai tu..... :guling: rugi2... :guling:

mmg la.. sume student uitm kot. deg dgn master. :guling: sume majoring dlm chef and masakan and hospitality

azmir438
07-08-12, 02:58 PM
xley bla no 8 tu :guling: @azmir438 aku da bayar ptg td... RM50... PM xleh pakai Ok suda updated

MiseRy Freak
07-08-12, 03:35 PM
aku punya nanti wan_speed bank in kan... aku tuntut dia open table.. pasal dia aku x dapat job rm700 kat penang :guling:

putra_kb
07-08-12, 04:29 PM
macam berminat jer nak join...alang2 duk dekat. gi 4 org tp byr 2 org jer blh?2 dewasa + 2 budak?

klo bayar masa sampai sana xleh ker? i mean, bayar hari gathering leh x?

bkn tak boleh cuma takut nanti kami book,ko tak sampai2, jenuh kami nak kena byr...

Cikai/Max....make sure no tel ditinggalkan dlm page ni..kang jadi cam tahun lepas susah lak org lain...

putra_kb
07-08-12, 04:30 PM
Oh ya lupa, aku tak sure leh join ke tak sbb aku br dpt arahan kerja..nanti aku SMS kalau jadi p yer....

lattolats
07-08-12, 05:57 PM
jauh pulop... xdapek kawe nok join skali.....

roxxGIGABYTE
07-08-12, 10:00 PM
tak bole p :(

zultell
08-08-12, 07:40 AM
ingat nak join tapi time tu ada majils bebuka gak kat umah

azmir438
08-08-12, 08:55 AM
update nama terkini yg telah membuat pembayaran @ 8/8/2012 1) merang & Na Jiha (RM84.00) 2) wan_speed & friends (RM90.00) 3)

MiseRy Freak
08-08-12, 08:57 AM
update nama terkini yg telah membuat pembayaran @ 8/8/2012 1) merang & Na Jiha (RM84.00) 2) wan_speed & friends (RM90.00) 3)
akamatsu pun dah bayar kan?

azmir438
08-08-12, 09:00 AM
lupa lak jap yg terkini lagi.. 1) merang (RM84.00) 2) Akamatsu (RM50.00) 3) Wan_speed (RM90.00)

merang
08-08-12, 09:03 AM
yg 2 aje mne yg lain kayam mne? pisang ?

azmir438
08-08-12, 10:33 AM
masih tidak ada lagi pembayaran..

azmir438
08-08-12, 05:03 PM
besok adalah hari terakhir untuk membuat pembayaran..

wan_speed
08-08-12, 07:13 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha (PAID)

2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID)

3. Putra_kb

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan Hana

6. Panje dan awek

7. Arpishz

8. AKAMatsu (PAID)

9. McClose (Aziff)- Facebook event

10. frankie

11. wan_speed dan TUNANG (PAID)

12.

13.

--------------------------------------------------------------------------------------

AJK tolong gerak gempur.. sila calling calling nama diatas utk pengesahan. thank you

masa bila aku dh bertunang ni max oi..:guling:

merang
09-08-12, 08:58 AM
ok stkir syok.org dah siap 20 kping.... ptng ni aq g ambik sok bru aq up kat sni... sape xdtng mmg aq xbg..... jgn hrap aq nak pos kat korng tmbah2 kayam.... imam aje yg lbih btng hdung xnmpak :guling:

azmir438
09-08-12, 09:14 AM
terkini... arpishz - rm45.00...payment thanks you..

merang
09-08-12, 09:38 AM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat 1. Merang dan Na Jiha (PAID) 2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID) 3. Putra_kb 4. Kayam dan Fatin 5. Shadow dan Hana 6. Panje dan awek 7. Arpishz (PAID) 8. AKAMatsu (PAID) 9. McClose (Aziff)- Facebook event 10. frankie 11. wan_speed dan TUNANG (PAID) 12. max (PAID) (wan yg bayar kot :guling: ) 13. -------------------------------------------------------------------------------------- AJK tolong gerak gempur.. sila calling calling nama diatas utk pengesahan. thank you kemon lah time ngeteh smbng berapi nak join bila buat habuk aje yg dpt.... :guling:

merang
09-08-12, 10:12 AM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat
1. Merang dan Na Jiha (PAID)
2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID)
3. Putra_kb
4. Kayam dan Fatin
5. Shadow dan HanaTAK DAPAT HADIR KAN DIRI SBB KERJA
6. Panje dan awek
7. Arpishz (PAID)
8. AKAMatsu (PAID)
9. McClose (Aziff)- Facebook event
10. frankie
11. wan_speed dan TUNANG (PAID)
12. max (PAID) - wan yg tolong bayar kan

putra_kb
09-08-12, 11:17 AM
Ni jerrr....kenapa tak ramai aaa..segan ker..apooo da....AJK n Ahli2 lain bukan jenis mkn org ler...jom la join.....lg ramai lg meriah...

adhana139
09-08-12, 11:18 AM
terbaik..
tapi x dpt nak join..

azmir438
09-08-12, 11:37 AM
terkini... kayam rm90.00

k a y a m
09-08-12, 11:47 AM
terkini... kayam rm90.00

camni x suprise la :guling:

merang
09-08-12, 11:59 AM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat
1. Merang dan Na Jiha (PAID)
2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID)
3. Putra_kb
4. Kayam dan Fatin(PAID)
5. Shadow dan HanaTAK DAPAT HADIR KAN DIRI SBB KERJA
6. Panje dan awek
7. Arpishz (PAID)
8. AKAMatsu (PAID)
9. McClose (Aziff)- Facebook event
10. frankie
11. wan_speed dan TUNANG (PAID)
12. max (PAID) - wan yg tolong bayar kan ** kayam smpai 90 ko byar utk sape lg? :guling:

MiseRy Freak
09-08-12, 12:08 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha (PAID)

2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID)

3. Putra_kb

4. Kayam dan Fatin

5. Shadow dan HanaTAK DAPAT HADIR KAN DIRI SBB KERJA

6. Panje dan awek

7. Arpishz (PAID)

8. AKAMatsu (PAID)

9. McClose (Aziff)- Facebook event

10. frankie

11. wan_speed dan TUNANG (PAID)

12. max (PAID) - wan yg tolong bayar kan


serius ke wan yang bayarkan? :guling:

azmir438
09-08-12, 12:13 PM
update terkini yg sudah membuat pembayaran.. 1) merang = RM84.00 2) Akamatsu = RM50.00 3) Wan_Speed = RM90.00 4) Kayam = RM90.00 5) Arpishz = RM45.00

k a y a m
09-08-12, 12:14 PM
** kayam smpai 90 ko byar utk sape lg? :guling:

aku ade cikaro tersendiri :guling:

MiseRy Freak
09-08-12, 12:14 PM
camni x suprise la :guling:

acibam! :guling:

merang
09-08-12, 12:20 PM
pisang xdpt nak join ke?

k a y a m
09-08-12, 12:30 PM
pisang itu ari sembang lebat kate nk join :guling:

merang
09-08-12, 01:09 PM
2lah pasal max tlong msg die, nak join atau x? aq xade no bie :guling:

wan_speed
09-08-12, 01:34 PM
serius ke wan yang bayarkan? :guling:

apasal nama aku naik ni..aku ikhlas..:guling:

merang
09-08-12, 01:40 PM
apasal nama aku naik ni..aku ikhlas..:guling: iklas seiklasnye :guling:

MiseRy Freak
09-08-12, 02:43 PM
apasal nama aku naik ni..aku ikhlas..:guling:

kau bayar utk aku ke tunang kau? :gado:

MiseRy Freak
09-08-12, 03:02 PM
2lah pasal max tlong msg die, nak join atau x? aq xade no bie :guling:

aku dah comment kat fb, pm fb, sume dia xreply...suruh tok imam la.. dia ada amik kad pisang :guling:

merang
09-08-12, 03:26 PM
aku dah comment kat fb, pm fb, sume dia xreply...suruh tok imam la.. dia ada amik kad pisang :guling: die bz lah kot xpelah nak wat mcm mne dah xdpt nak join... max mcm mne kte nak kmpul kat mne? kate nak gerak sekali :guling:

putra_kb
09-08-12, 04:25 PM
http://2.bp.blogspot.com/-ru7wQQfy4Vo/UCN0A7FAPoI/AAAAAAAAAKU/SzU0_I2E_bw/s400/Bukti.PNG

Cikai..ni bukti aku dah bayar tau...hehehehe

putra_kb
09-08-12, 04:27 PM
Max..juju ko tak ajak ker..dia tak mau ikut ka...

azmir438
09-08-12, 04:52 PM
terkini... rozek - rm45.00

azmir438
09-08-12, 04:58 PM
just nak inform..ada satu payment masuk a/c saya RM42.00.. tak tahu sapa yg punya. PLEASE SAPA-SAPA YG DAH BUAT PAYMENT PLEASE PM SAYA..

k a y a m
09-08-12, 05:02 PM
putra punye kot. cikai, ni kite nk kumpul ktne? aku xtau jln. sampai putrajaya tau la :guling:

arpishz
09-08-12, 06:43 PM
pisang itu ari sembang lebat kate nk join :guling:

Panje tak join.. die ckp ada open table dgn customer :lol:

MiseRy Freak
09-08-12, 08:08 PM
just nak inform..ada satu payment masuk a/c saya RM42.00.. tak tahu sapa yg punya. PLEASE SAPA-SAPA YG DAH BUAT PAYMENT PLEASE PM SAYA..

mungkin aku punya... mungkin. sebab aku mintak tolong juju bayarkan aku punya. nanti aku bgtau

putra_kb
09-08-12, 08:26 PM
putra punye kot. cikai, ni kite nk kumpul ktne? aku xtau jln. sampai putrajaya tau la :guling:

kumpul kat masjid putra pun ok gak..leh gerak sama2 ngan geng2 aku...

putra_kb
09-08-12, 08:27 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha (PAID)

2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID)

3. Putra_kb (bila nak bayar ni? :guling: )

4. Kayam dan Fatin (PAID)

5. Shadow dan Hana (Tarik Diri)

6. Panje dan awek (bila nak bayar ni? :guling: )

7. Arpishz (PAID)

8. AKAMatsu (PAID)

9. McClose (Aziff)- Facebook event (aku contact dia hari ni)

10. frankie (Tarik Diri)

11. wan_speed dan TUNANG (PAID)

12. Juju (hari ni nak bayor)

13.

--------------------------------------------------------------------------------------

AJK tolong gerak gempur.. sila calling calling nama diatas utk pengesahan. thank you

wei aku punya dah bayor la...apoo nih...ish ish ish....:cabut:

wan_speed
09-08-12, 10:32 PM
ok stkir syok.org dah siap 20 kping.... ptng ni aq g ambik sok bru aq up kat sni... sape xdtng mmg aq xbg..... jgn hrap aq nak pos kat korng tmbah2 kayam.... imam aje yg lbih btng hdung xnmpak :guling:

duit baki nt leh la dpt stiker dari merang yer :lol:
tu pon kalu yg byq lebih la...yg byq ckup2 kene topup kn..:lol:

MiseRy Freak
09-08-12, 11:10 PM
duit baki nt leh la dpt stiker dari merang yer :lol:
tu pon kalu yg byq lebih la...yg byq ckup2 kene topup kn..:lol:

gua punya free... merang dah kata dah... bukan mcm orang tu, ckp nak open table :guling:

wan_speed
10-08-12, 12:06 AM
gua punya free... merang dah kata dah... bukan mcm orang tu, ckp nak open table :guling:

pasai apa hang pny free..ini xadil...aku pon glamor mcm hang gk :guling:

putra_kb
10-08-12, 01:05 AM
aku punya pun free gak..hahaha...

MiseRy Freak
10-08-12, 03:03 AM
pasai apa hang pny free..ini xadil...aku pon glamor mcm hang gk :guling:

glamor ke? :guling:


aku punya pun free gak..hahaha...

kene 2 kali ngeteh baru layak :guling:

alim azrich
10-08-12, 05:34 AM
jauhnye..huhuu..ape2 pn..slmt berpuasa semua..:D

putra_kb
10-08-12, 09:08 AM
glamor ke? :guling:



kene 2 kali ngeteh baru layak :guling:

ehh ni esok kira kali ke dua ngeteh la ni..kira dah layak aaa...hehehehe

merang
10-08-12, 09:30 AM
kasi pnas skit.... https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/378237_459288747425368_1828883937_n.jpg

wan_speed
10-08-12, 10:39 AM
aku nk 2 stiker tu merang oi..sbb aku ada 2 bijik kete :lol:...

kalu sedekah bulan pose ni pon baik gk..dpt pahala..:guling:

wan_speed
10-08-12, 10:42 AM
kene 2 kali ngeteh baru layak :guling:

aku dh 2x gk..hehe,dpt free ya..yahooooo........:guling:

janji perlu ditepati yer..:gado:

merang
10-08-12, 11:18 AM
aku nk 2 stiker tu merang oi..sbb aku ada 2 bijik kete :lol:... kalu sedekah bulan pose ni pon baik gk..dpt pahala..:guling: aq jual sorg satu aje xbleh beli 2 sbb nnt org lain xdpt plak...? dah lah aq nak bwak kat kdah spruh.... lain kali bru ko beli....

MiseRy Freak
10-08-12, 12:21 PM
aq jual sorg satu aje xbleh beli 2 sbb nnt org lain xdpt plak...? dah lah aq nak bwak kat kdah spruh.... lain kali bru ko beli....

nak bagi ke nak jual ni? :guling:

gua nak 2, satu aku satu juju :lol:

merang
10-08-12, 12:31 PM
nak bagi ke nak jual ni? :guling: gua nak 2, satu aku satu juju :lol: bai aq wat kluar modal xkan nak bg free aje.... kalu juju nak jmpe aq xbleh hntar wakil2.... :guling: hrap maklum :guling:

MiseRy Freak
10-08-12, 12:35 PM
bai aq wat kluar modal xkan nak bg free aje.... kalu juju nak jmpe aq xbleh hntar wakil2.... :guling: hrap maklum :guling:

ingatkan kau nak buat amal jariah sempena ramadhan yg mulia ni :guling:

juju selalu je lepak..xkan xley kawtim? :guling:

merang
10-08-12, 12:47 PM
ingatkan kau nak buat amal jariah sempena ramadhan yg mulia ni :guling: juju selalu je lepak..xkan xley kawtim? :guling: tnguk mode aq time 2 mcm mne? :guling:

MiseRy Freak
10-08-12, 03:01 PM
so esok, pukul 5 nak jumpe kat mana? nak gerak dari PJ dalam pukul 5.15pm ke 5.30pm...

biar sampai sana dalam 6.30pm 7.00pm.

nak ikut LDP lalu puchong atau NPE masuk highway MEX?

diskus cepat. huhu

cikai, jgn lupe bg no fon :guling:

merang
10-08-12, 03:25 PM
msuk highway lah snang kalu LDP tkut jem aje... jmpe kat mne aq xthu kne tnye kayam...? :guling:

MiseRy Freak
10-08-12, 03:59 PM
kayam nya mana :guling:

kalau masuk highway mex kene pusing jauh wooo :lol:

merang
10-08-12, 04:24 PM
kalu ikut LDP klur lah awal skit.... :guling:

MiseRy Freak
10-08-12, 04:54 PM
kalu ikut LDP klur lah awal skit.... :guling:

jumpe kat Putrajaya, dekat bulatan masjid :lol:

merang
10-08-12, 05:20 PM
bai area sane mne aq thu bulatan2 ni :guling:

MiseRy Freak
10-08-12, 06:41 PM
jumpe kat Giant Kelana Jaya. Giant besar tau... bukan giant kecik :guling:

pukul 5!

arpishz
10-08-12, 06:49 PM
Giant kelana jaya yg besar tu dkt mne? dekat dpn paradigm ke?

MiseRy Freak
10-08-12, 07:19 PM
Giant kelana jaya yg besar tu dkt mne? dekat dpn paradigm ke?

kau nak tumpang aku ke aku tumpang kau? kita naik 1 keter tong tong duit minyak la :lol:

arpishz
10-08-12, 07:24 PM
Belum pasti lagi bro.. aku tkt aku dtg lambat or kena balik cpt je esok.. huh~

MiseRy Freak
10-08-12, 07:55 PM
Belum pasti lagi bro.. aku tkt aku dtg lambat or kena balik cpt je esok.. huh~

apa barang balik cepat... esok lepas gath sume mengeteh dengan abam spy :guling:

arpishz
10-08-12, 08:07 PM
apa barang balik cepat... esok lepas gath sume mengeteh dengan abam spy :guling:

Belum pasti lagi esok mcm mne.. :lol:

putra_kb
10-08-12, 08:10 PM
esok kalau nak senang, tunggu depan umah aku..if tak boleh ajer tunggu dekat masjid putrajaya..dlm kul 6.30..
apa2 hal ko sms or caling2 aku...

MiseRy Freak
10-08-12, 08:35 PM
esok kalau nak senang, tunggu depan umah aku..if tak boleh ajer tunggu dekat masjid putrajaya..dlm kul 6.30..
apa2 hal ko sms or caling2 aku...

kanda, biar betul kanda bayar rm270... sapa lagi kanda? :guling:

putra_kb
10-08-12, 09:08 PM
kanda, biar betul kanda bayar rm270... sapa lagi kanda? :guling:

bayaran tuk 5 dewasa n 2 kanak2 der....member2 pej aku der...
kandaaaaa.....eeeeeee...:guling::guling::guling:

putra_kb
10-08-12, 09:11 PM
Senarai nama mereka yang akan datang dan terlibat

1. Merang dan Na Jiha (PAID)RM84.00

2. Cikai a.k.a Azmir dan family (PAID)

3. Putra_kb dan Kawan2 (PAID) RM270.00

4. Kayam dan Fatin (PAID) RM90.00

5. Arpishz (PAID) RM45.00

6. AKAMatsu (PAID) RM50.00

7. wan_speed (PAID) RM90.00

8.rozek (PAID) RM45.00

9.mknajmie AND family (PAID) RM90.00

10.max (PAID) RM42.00

11.khairul (PAID) RM45.00

So esok seramai 20 org akan menghadiri dan mendapat stiker percuma kerrr..heheheehehe

merang
10-08-12, 11:14 PM
Banyak lah free aq wat Kluar modal bai.....

merang
10-08-12, 11:17 PM
jumpe kat Giant Kelana Jaya. Giant besar tau... bukan giant kecik :guling:

pukul 5!

Puuiiii...kate aq lah 2 :guling:

MiseRy Freak
11-08-12, 12:31 AM
bayaran tuk 5 dewasa n 2 kanak2 der....member2 pej aku der...
kandaaaaa.....eeeeeee...:guling::guling::guling:

betul lah kanda... kata abang kawasan :guling:


Puuiiii...kate aq lah 2 :guling:

terasa ke? :guling:

k a y a m
11-08-12, 12:54 AM
aku xtau kt mana giant KJ. jumpe kt jambatan putrajaya la. papehal roger aku :guling:

MiseRy Freak
11-08-12, 04:20 AM
aku xtau kt mana giant KJ. jumpe kt jambatan putrajaya la. papehal roger aku :guling:

xde xde...sume tunggu kat Giant KJ :guling:

putra_kb
11-08-12, 05:18 AM
Banyak lah free aq wat Kluar modal bai.....

ooo ingatkan bg free je..mana tau nak wat amal jariah..hehehe


betul lah kanda... kata abang kawasan :guling:

bila pulak aku jadi abg kawasan der..ish ish ish ish..

putra_kb
11-08-12, 05:18 AM
aku xtau kt mana giant KJ. jumpe kt jambatan putrajaya la. papehal roger aku :guling:

derrrr...jambatan putrajaya ada byk der..mana satu lu nak tunggu...:lol:

MiseRy Freak
11-08-12, 05:29 AM
ooo ingatkan bg free je..mana tau nak wat amal jariah..hehehe



bila pulak aku jadi abg kawasan der..ish ish ish ish..

x kisah la... lepas ni memang aku panggil kanda :guling:

azmir438
11-08-12, 07:22 AM
perhatian kepada semua yg terlibat..

kepada yg tak pasti location kat mana..bolehlah follow kita orang sama ada nk jumpa kat putrajaya utk sesi konvoi beramai-ramai. baru syok sikit. bagi yg dah tahu location kat mana..bolehlah terus pegi kat sana.kalau boleh kita berkumpul dalam 6.30ptg..sebelum berbuka tuh bolehlah kita buat sesi suaikenal...

kalau ada apa2 masalah/kepastian bolehlah contact sama ada saya atau max..saya dah PM kepada nombor saya dan juga max kpd semua yg dah bayar..

by the way..semalam saya contact FUAD..dia tak dpt hadir disebabkan kekangan kerja..

putra ~ pastikan ko bawa camera yg canggih manggis..kerana ku tahu ko memang debom...
max~siapkan teks ucapan utk ptg nnti..
merang~ ko balut ler sikit cantik2 sticker tu..kita wat penyampaian sticker kpd yg hadir nnti..

sekian...

urusetia 2012

azmir438
11-08-12, 07:35 AM
sebelum terlupa...saya booking meja atas nama saya..NOR AZMIR BIN ISMAIL..

merang
11-08-12, 08:56 AM
kalu aq balut stcker cntik2 xnmpak lah stcker 2 cikai... :guling: aq tmbah satu lagi aktivt pling last.... sasi abg kwsan tmpat stcker kat krte pda user2.... :guling: pas2 aq nak ltak kat thread stcker ksi pnas skit yg lain :guling:

k a y a m
11-08-12, 09:22 AM
putrajaya nk kumpul ktne abg2 sekalian. adik xtau jln. yg aku tau jambatan warisan dgn jambatan nk pegi masjid tu je sbb aku selalu dtg putrajaya sbb nk sembahyang je :guling:

merang
11-08-12, 09:34 AM
putrajaya nk kumpul ktne abg2 sekalian. adik xtau jln. yg aku tau jambatan warisan dgn jambatan nk pegi masjid tu je sbb aku selalu dtg putrajaya sbb nk sembahyang je :guling: ppuuiiii.... ayat xbleh blah :guling:

MiseRy Freak
11-08-12, 10:18 AM
perhatian kepada semua yg terlibat..

kepada yg tak pasti location kat mana..bolehlah follow kita orang sama ada nk jumpa kat putrajaya utk sesi konvoi beramai-ramai. baru syok sikit. bagi yg dah tahu location kat mana..bolehlah terus pegi kat sana.kalau boleh kita berkumpul dalam 6.30ptg..sebelum berbuka tuh bolehlah kita buat sesi suaikenal...

kalau ada apa2 masalah/kepastian bolehlah contact sama ada saya atau max..saya dah PM kepada nombor saya dan juga max kpd semua yg dah bayar..

by the way..semalam saya contact FUAD..dia tak dpt hadir disebabkan kekangan kerja..

putra ~ pastikan ko bawa camera yg canggih manggis..kerana ku tahu ko memang debom...
max~siapkan teks ucapan utk ptg nnti..
merang~ ko balut ler sikit cantik2 sticker tu..kita wat penyampaian sticker kpd yg hadir nnti..

sekian...

urusetia 2012

penyampaian sticker apa nya :guling:

merang jual tu :guling:

merang
11-08-12, 10:28 AM
penyampaian sticker apa nya :guling: merang jual tu :guling: jual n pnyampaian ptut duit 45 + duit stcker skali = 55 :guling: ambik gmbr update kat thraed stcker :guling:

MiseRy Freak
11-08-12, 10:36 AM
jual n pnyampaian ptut duit 45 + duit stcker skali = 55 :guling: ambik gmbr update kat thraed stcker :guling:

x habis˛ nak amik gambar sticker :guling:

merang
11-08-12, 10:53 AM
mstilah nak kne promo skit..... :guling:

MiseRy Freak
11-08-12, 11:01 AM
mstilah nak kne promo skit..... :guling:

bunyik promo lebih˛...

kau kena ingat, bulan ramadhan ni kena bersederhana :guling:

k a y a m
11-08-12, 11:23 AM
ok. aku nk 2. 1 kt moto aku, 1 kt keter aku :guling:. tp aku byr 1 je :guling:

merang
11-08-12, 12:26 PM
ok. aku nk 2. 1 kt moto aku, 1 kt keter aku :guling:. tp aku byr 1 je :guling: bleh tp bg aq tumbuk 10 kali kat muka ko... :guling:

MiseRy Freak
11-08-12, 02:12 PM
bleh tp bg aq tumbuk 10 kali kat muka ko... :guling:

ganasnya admin ni... kene gulingkan dia dari jawatan mcm ni.. report fuad! :guling:

putra_kb
11-08-12, 04:17 PM
perhatian kepada semua yg terlibat..

kepada yg tak pasti location kat mana..bolehlah follow kita orang sama ada nk jumpa kat putrajaya utk sesi konvoi beramai-ramai. baru syok sikit. bagi yg dah tahu location kat mana..bolehlah terus pegi kat sana.kalau boleh kita berkumpul dalam 6.30ptg..sebelum berbuka tuh bolehlah kita buat sesi suaikenal...

kalau ada apa2 masalah/kepastian bolehlah contact sama ada saya atau max..saya dah PM kepada nombor saya dan juga max kpd semua yg dah bayar..

by the way..semalam saya contact FUAD..dia tak dpt hadir disebabkan kekangan kerja..

putra ~ pastikan ko bawa camera yg canggih manggis..kerana ku tahu ko memang debom...
max~siapkan teks ucapan utk ptg nnti..
merang~ ko balut ler sikit cantik2 sticker tu..kita wat penyampaian sticker kpd yg hadir nnti..

sekian...

urusetia 2012

Aku janji ngan dak2 lain kat area Masjid Putrajaya dlm kul 6.00, dlm 6.30 dah gerak ke Cyber jaya...
Cikai..sorry aaa bro...kamera tarak ler...lupa nak pow dr pej semlm...

azmir438
11-08-12, 04:34 PM
Hampasssssssss kelapa...so sapa2 yg ada camera canggih sila lah bwa bersama sama...jasa baik anda amat diperlukan

MiseRy Freak
12-08-12, 12:05 PM
alhamdulillah dj wan bawak kamera canggih... nanti tunggu tapisan naaa :guling:

k a y a m
12-08-12, 01:24 PM
gmbr aku jgn upload. kang berebut awek kt syok ni carik aku :guling:

azmir438
12-08-12, 02:03 PM
Terbaikkkk dari ladang...

mknajmie
12-08-12, 11:00 PM
klo ade gathering lagi..jgn lupe bg info yer..nti leh join lagi..nice to meet you all smlm..

MiseRy Freak
13-08-12, 03:18 AM
klo ade gathering lagi..jgn lupe bg info yer..nti leh join lagi..nice to meet you all smlm..

nice to meet u gak.. nanti kita lepak lama lama lagi eh? :lol:

merang
13-08-12, 09:02 AM
gmbr xupload lg ke? :guling:

mcclose
13-08-12, 09:10 AM
gmbr xupload lg ke? :guling:

itu laa.. saya tertanya2 jugak?

MiseRy Freak
13-08-12, 09:38 AM
gmbr xupload lg ke? :guling:

ni la masalah kalau ada orang yg memula ada whatsapp lepastu TAKDE wahtsapp balik.. rasa mcm nak baling selipar jer :guling:

mamat tu baru je balik... baru touch down penang.. kepenatan kot. nanti dia upload la... :guling:

masalahnya byk sgt gambar aku :guling:

wan_speed
13-08-12, 05:34 PM
jeng jeng jeng..gambar telah siap diupload....saper nk tgk,meh tgk kat FB aku..haha,dn sape xadd aku xleh tgk..guling..meh PM korng pny FB kalu nk tgk....

xenomax
13-08-12, 05:42 PM
assalamualaikum sume...xeno minta maaf ye xdapat join gathering tu...kena balik rumah ada majlis berbuka di masjid n surau2 kat rumah...nak sanngaat pegi jumpe korang sume tp apakan daya...insyaAllah gathering lps ni xeno akan pegi...:)

mcclose
13-08-12, 10:24 PM
jeng jeng jeng..gambar telah siap diupload....saper nk tgk,meh tgk kat FB aku..haha,dn sape xadd aku xleh tgk..guling..meh PM korng pny FB kalu nk tgk....
apasal tak upload kat page syok di FB??? tanya....tanya...

putra_kb
13-08-12, 10:56 PM
ok lepas ni kita wat utk hari raya lak...

han_venture81
14-08-12, 11:56 AM
lambat taw... nak join... uwaaa :sobsob:
tahun depan buat lagi yee...

merang
14-08-12, 02:56 PM
lambat taw... nak join... uwaaa :sobsob: tahun depan buat lagi yee... mcm mne bleh lmbt tahu...?