PDA

View Full Version : Get your medical card today



Uqbah08
11-01-18, 12:00 PM
MY JOB IS TO ASK YOU ABOUT MEDICAL CARD.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For nearly 30 years, he never took a sick day.

Then, his medical costs hit RM 850,000 in a single year (and more than RM 2 million over a decade).

A friendly reminder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ACT NOW. I CAN HELP YOU.
----------------------------------------

“A Hospital Bed Is A Parked Taxi With The Meter Running”

“If You Think That Safety is Expensive, Try an Accident”


Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?


Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je...

Kenapa Credit Card Best?Ini bukan Credit Card Biasa !


Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award "The Most Outstanding Takaful Product" 4 Tahun Berturut-turut !!!
(PERLINDUNGAN MENYELURUH LIFE, MEDICAL, CRITICAL ILLNESS & PERSONAL ACCIDENT)


Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !


Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !

Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !


PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

“Good Luck Doesn’t Last Forever, But Good Insurance Does”.

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Top Life Planner


Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )


===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL - FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card - Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful - Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian - Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ 'JUST SWIPE' - tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi 'aia locator' di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 3000
✓Worldwide International Coverage
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu - serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri - serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak - serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak - serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak - serendah RM351/month


Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..


Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!


DR. UQBAH IQBAL
AIA Top Life Planner


Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )


Blh Like & Follow My Page ya :D

https://www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah


"If a child, a spouse, a life partner, or a parent depends on you & and your income, you need life insurance”


#aiapublictakaful
#yourlifeyourchoice
#sediakanpayungsebelumhujan
#sharingiscaring