PDA

View Full Version : Siape de join kontest kuiz ni??



cyclebin10
14-03-16, 01:59 PM
Aku dpt cari kontes kuiz ni kat website lain. Rasanya hadiah menarik..tapi takut ni tipu eh.
siape de join kontes ni??
http://bigwin.com.my/quiz/quiz-detail/81/

imaxtothemax
18-03-16, 11:25 AM
Hadiahnya berapa ni??

peng123
18-03-16, 11:27 AM
Hadiahnya berapa ni??
Hadiahnya bernilai RM200,000 eh !!

peng123
18-03-16, 11:28 AM
Aku ade join kontes ni..hehe
Join je lah..bkn virus la

misskey
18-03-16, 11:31 AM
Apa kontes ni?
Mcm mne nak join??

xinxin
18-03-16, 12:08 PM
ni mau bayar ke sblum join??
mcm mne aku tau jika aku dah menang??

cyclebin10
18-03-16, 12:16 PM
Hadiahnya berapa ni??
Hadiahnya best eh !
Semuanya bernilai RM200k !!

cyclebin10
18-03-16, 12:44 PM
Aku ade join kontes ni..hehe
Join je lah..bkn virus la
Aku tau nie haha dah join hari Rabu ni hehe

cyclebin10
18-03-16, 12:47 PM
Apa kontes ni?
Mcm mne nak join??
Ni kontest kuiz la
cuma klik link yg aku bagi akan ajar ko mcm mne nak join

cyclebin10
18-03-16, 12:58 PM
ni mau bayar ke sblum join??
mcm mne aku tau jika aku dah menang??
Ya. Kne byr utk subscribe game ni. tapi 7hari pertama percuma. x de charge.
pemenang akan dibagitau dari telefon atau namanya papar kat websitenya

sment
21-03-16, 10:29 AM
aha game ni dari celcom kan??
ari tu kawan ada main tp ntah pe dia buat
hanya tau dia kata 200k tuk menang