PDA

View Full Version : [SURVEY] Mengenai Minyak Pelincir JTX Jet Turbo Extreme 1000!!



Azstrange
15-11-13, 12:52 AM
Assalammualaikum..

Ok buat pertama kalinya saya nak mintak survey dari kawan semua yang mana memiliki kenderaan motor dan kereta. Untuk thread survey pertama saya ni.. saya cuma nak sahabat2 semua buat undian sama ada sahabat2 semua berminat nak beli atau pun tidak selepas tengok bukti yang hebat mengenai minyak pelincir enjin JTX 1000 dibawah :



http://youtu.be/IykbL1sLbLk

http://youtu.be/tnLyxkMcwhc


P/s- Sekiranya ramai yang berminat maka saya akan letakan harga di dalam thread ini untuk dijual, dan sekiranya ramai yang tidak berminat tidak mengapa saya tidak paksa.. tetapi renung2 kan lah yer macam mana hebatnya minyak pelincir enjin JTX 1000 sampai kan keadaan piston didalam enjin kenderaan anda tidak kotor malah bersih dan enjin tahan lama dan jimat minyak..

P/s/s-Kepada Mod or SG kalau saya salah thread boleh lah pindahkan ke thread sepatutnye yer :friendly_wink:

Azstrange
15-11-13, 12:53 AM
Sape2 yg undi berminat tu bgtaw lah nama kat komen ni ye :smug:

Azstrange
15-11-13, 01:10 AM
sesiapa yang tak berminat sebab masih ragu2 silakan komen untuk pertanyaan yer :)