PDA

View Full Version : Syok.Org Kini - No English Movies, International (WWE), Malay Movies, mp3 ;-)



Pages : 1 [2] 3

kucikuci
11-03-13, 02:55 AM
bai.. ramai betul yg komen kat thread.. x kurang jugak yang menyalak.. setakat baru join tahun 2012 nak KECOH! kalau betul korang setia dengan syok, korang mesti tau ini bukan kali pertama syok kena mcm ni.. so, sila renungkan.. aku paling sakit hati bila tgk yg posting kat sini mcm gampang. mcm bagus sangat. tu tak masuk yg tak donate mahupun yang langsung xde avatar or profile pic. memang patut pun aku gelar korang menyalak! nak sound sound plak.. dasar tak kenang dek untung. puiiii!
pegi mampus.....kau pun sama macam bagus...

lopak123
11-03-13, 02:57 AM
anggp ini suatu pedoman..idop mesti diteruskn hehe

BuDaK_B@eK
11-03-13, 03:01 AM
alternatif lain untuk download movie baru lama melayu english india kadazan
rujuk www.gempak.org

gempak boleh download movie ke.. xpernah nampak pula... lepas ni g lepak kt blog uploader je la...

MiseRy Freak
11-03-13, 03:02 AM
pegi mampus.....kau pun sama macam bagus...

kau sape? menyalak? silakan

sky_neutron90
11-03-13, 03:09 AM
sori xbpe phm.. anime pn da xde eh?

MiseRy Freak
11-03-13, 03:11 AM
sori xbpe phm.. anime pn da xde eh?

scroll ke bawah, rasanya ada lagi.

Fire-X-
11-03-13, 03:15 AM
lepas ni harap MAE la tlg upload,MAE inform la nak sedut kat mana...cite bersiri tu yg xbest kalu x dpt follow lagi. :heart-borken:

sky_neutron90
11-03-13, 03:16 AM
scroll ke bawah, rasanya ada lagi.

ok2.. ade lg.. tq admin.. btw msok syok donlod naruto je.. thanks syok.org

sky_neutron90
11-03-13, 03:18 AM
off topic: join dari 2009 pn junior mmbe lg eh.. ngatkn da senior.. hehe

fare dale
11-03-13, 03:19 AM
habis la....

MiseRy Freak
11-03-13, 03:22 AM
off topic: join dari 2009 pn junior mmbe lg eh.. ngatkn da senior.. hehe

kurang interaksi di forum..

akilmohamed
11-03-13, 03:27 AM
kuryu ngan teamhanna kan ade? hehhe

Abg Kus
11-03-13, 03:31 AM
Will remain as syokeratis as usual .. :nari:

MiseRy Freak
11-03-13, 03:49 AM
Will remain as syokeratis as usual .. :nari:

same old same old :lol:

TJezz
11-03-13, 04:34 AM
Dh agk.. lmbat laun msti camni.. takpe la... skurang-kurangny byk jga jsa Syok.org nie kt user2ny... :peaceful:

ombakjernih
11-03-13, 04:34 AM
xper...kipidap bro...byk berjasa forum ni....movie ngn mp3 xder xper lg...
janji software ngn game ada...huhuhu

panje001
11-03-13, 05:11 AM
bai.. ramai betul yg komen kat thread.. x kurang jugak yang menyalak.. setakat baru join tahun 2012 nak KECOH! kalau betul korang setia dengan syok, korang mesti tau ini bukan kali pertama syok kena mcm ni.. so, sila renungkan.. aku paling sakit hati bila tgk yg posting kat sini mcm gampang. mcm bagus sangat. tu tak masuk yg tak donate mahupun yang langsung xde avatar or profile pic. memang patut pun aku gelar korang menyalak! nak sound sound plak.. dasar tak kenang dek untung. puiiii!


sabar max.. aku turut simpeti keatas big boss ...

senator
11-03-13, 05:29 AM
:terkejut:

shinzuru
11-03-13, 05:34 AM
aisey... walking dead nk cr katna t...

ariff_34
11-03-13, 06:12 AM
adoiyai mn plak nk download ni....

zakibarca
11-03-13, 06:21 AM
sawadikap n selamat pagi..good web side for me
Selamat pagi all, sila baca bagi habis...

Kini laman syok.org dibuka kepada umum tanpa perlu mendaftar untuk melihat kandungan yang terkandung dalam laman web ini. Tujuan utama adalah untuk membenarkan engine carian google, yahoo mengambil semua maklumat2 penting yang dishare oleh user di laman web ini seperti info semasa, pengiklanan, tutorial, ilmu pengetahuan, pengalaman, pertanyaan dan jawapan serta lain-lain maklumat yang berguna untuk dikongsi bersama pengguna yang menggunakan enjin carian seperti google bagi menyelesaikan masalah mereka.

Sehubungan dengan itu, pengguna dan kakitangan website adalah dilarang sama sekali berkongsi movies malay,english, mp3, jika dikesan, ban akan dikenakan. Tindakan ini dibuat bagi menjaga reputasi nama baik syok.org dan menghormati undang-undang dan “Akta harta intelek Malaysia” dan juga syarikat-syarikat pengawalan hak cipta dan recording seperti MPA(Motion Picture), RIM(Recording Industri Assosiation of Malaysia) dan sebagainya.

Sekiranya anda adalah dari syarikat pengawalan hak cipta atau pemilik harta intelek dan mendapati pengguna di laman web ini berkongsi media anda tanpa kebenaran, sila emailkan ke syokadmin@gmail.com untuk tindakan content removal & ban.

zakibarca
11-03-13, 06:22 AM
ade ke aku kisah sempoii

fantashiru_88
11-03-13, 06:22 AM
sbr kwn2...tenang...stiap mahkluk yg bernyawa pasti akan mati..inikn mslh kcik biji jambu tu..kcoh satu dunia..rileks je..maaf klu xsme pendpt..sbab ak xde pon shebat org yg ad crown2 tu yg dh mlbur kt syok.org...tu mslh lenla...ni pndpt sndri yg junior aje..sori..wslm..bye222

zakibarca
11-03-13, 06:26 AM
ape celop took

devilwearprada
11-03-13, 06:50 AM
huhuhu:apologetic: kecikk hati

Dr.Cinta
11-03-13, 06:53 AM
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa!!!!!!

-aLiF-
11-03-13, 07:17 AM
hoho seb bek aku xkene..xD all the best to syok.org
aku still akan setia jugak kat sini...^^

Hybrid_nXo
11-03-13, 07:28 AM
aku tetap d sni..mvie xksh sgt..jnji anime ok..:)

arms_07
11-03-13, 07:55 AM
owh...knp tiba2 yer...kompius lak...aku follow syok dr stat awal pnbhan smpi skrg, news ni plg shocking...hrp2 dpt dptmbgkan smla...klu x, tlg wat petisyen sape2...hehe

EsBox
11-03-13, 07:58 AM
~ Will Remain Here From Start Till The End ~ ♥♥♥

Esther Takumi
11-03-13, 08:02 AM
owh...knp tiba2 yer...kompius lak...aku follow syok dr stat awal pnbhan smpi skrg, news ni plg shocking...hrp2 dpt dptmbgkan smla...klu x, tlg wat petisyen sape2...hehe

Semua nih arahan, nampak tu Fuad mention MPA dan bagai lagi tu..

monkey d samad
11-03-13, 08:05 AM
urm. kna la ikut undang-undang. Pe leh wat. Redha je la.

have a bit frust.............not a bit la.....many-many frust....

sob sob sob sob sob

arms_07
11-03-13, 08:10 AM
huk aloh...gitu ke citernye...so, ada suggestion kt ner leh dolod muvi pasni?
tp xleh komen kt cni kut, nnti ada yg report lak...pm jela klu ada source ek...hehe

terabithia79
11-03-13, 08:15 AM
ermmmm say bye2 to syok.org huhuhuh......apa bole buat kena paham peraturan tuan rumah....lepas nie kena cari tpt lain lah pulak kalo nak donlod movies....tq to syok.org kerna telah memberi yg terbaek utk sy..... :(

peace289
11-03-13, 08:51 AM
hmmm..br nk jd syok donator...

_KUMA
11-03-13, 09:23 AM
sama2 kita doakan AT tdk dikenakan sbrang tindakan....:sobsob:

ipinzz
11-03-13, 09:29 AM
baru tau news pasal ni..bz jaga anak ujung mggu.
walau pe pn jadi, syok tetap di hati..x lupe gak,semoga selamat bro fuad..harap x jd pe2..

black angel
11-03-13, 09:41 AM
alamak... sakit lah klaw mcm nie... mcm mane nak donlod naruto??? plz info more....

chapx
11-03-13, 09:45 AM
dah x syok lah skng!!!!

wasengkek
11-03-13, 09:46 AM
ni sume gara2 upload hantu kak limah 2 la ni terus kene ban

zamazlyn
11-03-13, 09:52 AM
Bykkan bersabar,jgn marah2 dgn syok.org depa dh byk kongsi ilmu untuk kita semua..Mau movie pi cari sana,,http://www.tom365.com/

joehidinie
11-03-13, 09:56 AM
Salam.. Nak tanya sikit... Yang Premium Download tu pun dah tak boleh share ek..?
yang dalam forumnya ada share Jdownloader, Premium Cookies, Dan Cbox Leecher...
Kalau Yang ni boleh di share, harap Admin boleh letak balik kat forum.. bab2 download movie ke ape ke..dont wory, kami survive sendiri kat dunia tenet.. cuma nak tau pasal yang premium download tu je.. thanks..

saturnine
11-03-13, 10:00 AM
adoii...:apologetic:..anyway ape nak dikata..
kena cari sumber lain la..

druglord7
11-03-13, 10:16 AM
noted bro.....

boyz371
11-03-13, 10:23 AM
pegi mampus.....kau pun sama macam bagus...

buka forum sendiri la bai,kena saman ko.ape macam?
baru ko taw,takyah nak menyalak macam a.n.j.i.n.g kat sini nak salahkan owner

areare_1985
11-03-13, 10:28 AM
ok. understood

eijan
11-03-13, 10:28 AM
ni sume gara2 upload hantu kak limah 2 la ni terus kene ban

MPA ( Motion Picture Association Asia Pasific) detact citer ni Sky Fall, Life of Pi, Jack Reacher and Argo, dan lain2.. :(
Detact citer omputih asenye... report polis mesia... then polis amik tindakan detact owner syok.org... tergaman sat eijan tengok news kat MPA-i.org
dengan denda lg... beberapa taun penjara lg... owww... nonono... hope2 ni warning je kat big bos puad... smoga big bos terlepas dr sebarang tindakan... :(

Koxy
11-03-13, 10:28 AM
Kepada Admin :

Tabahkan hati, kuatkan semangat & jgn putus asa.. Kami yg kt syok tetap akan singgah walaupun movie xbole donlod sini lagi..

Kepada User-2 yg complain :

Udah-2 la tuh .. korg sume bkn bdk kcik, carila sndiri kt google tuh.. bersepah.. byk blog-2 uploader lagi.. tlg faham situasi.. kita org melayu cmnih la.. bila org buat baik, xpenahhhnye berterima kasih xpenah nk ingat.. tp bila wt silap sekali, 1000 kebaikan org tuh buat kt kita, kita lupa yg salah 1 tuh ingat.. tlg ubah mentaliti & tlg faham..

p/s : Selamat section TV series & anime ada.. :lol:

Ganbate Syok.org!!

mysinx
11-03-13, 10:29 AM
Bykkan bersabar,jgn marah2 dgn syok.org depa dh byk kongsi ilmu untuk kita semua..Mau movie pi cari sana,,http://www.tom365.com/

movie melayu xda kat page nie. :fatigue:

zack_zaimi
11-03-13, 10:44 AM
Its ok, thanks kepada admin, uploader, otai2 yg sudi sharing dengan kami... jasamu tetap kukenang boboboiiii!!!!

evarn_cute
11-03-13, 10:49 AM
parok la giney. adoiii

Are-lock-Stuck
11-03-13, 11:06 AM
dah x syok lah skng!!!!

bersyukur apa yang ada.....kesian kat Fuad....mohon faham situasi dia.

KaizokuLan
11-03-13, 11:10 AM
takpela, nakbuat mcmana? kalau aku perlukan ilmu aku skodeng sini lagi, movie no problem le cari di sumber lain, sebabnye original masih sgt mahal. so kene la download juga.. hehehe so fuad, thanks untuk selama aku berada di syok.

Yiesblack
11-03-13, 11:10 AM
Geng jangan fikir diri sendiri jer.. Fikirkan owner sekali.. Walaupun ramai yg kecewa, kita kena ingat syok buat mcmni mesti bersebab.. Nak donlot movie semata2 boleh google byk lg web/blog lain.. Tetap setia bersama syok.. :peaceful:

ilham umskal
11-03-13, 11:15 AM
so, ape fungsi portal ni lagi...... :cabut:

alkathiri
11-03-13, 11:56 AM
so lepas ni dah tak bleh download lagi lah?
tapi knap?

SuzzyHarris
11-03-13, 12:14 PM
Ok. Noted. Thks Boss.

krazie
11-03-13, 12:54 PM
Dah agak lambat laun sure jadi cam gini.
Terkejut jugak, tapi lagi terkejut baca news kat sini,
http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/
Thanks sebab dah banyak berjasa memenuhkan harddrive aku selama ni.
Harap2 admin & yang berkenaan tak dikenakan apa apa tindakan.

Husnal85
11-03-13, 01:01 PM
potong tl lh...:disturbed:

verbatim_pcs
11-03-13, 01:11 PM
bila dia buat camni, saya sebagai syok donator terasa seperti satu pembaziran. baik saya tak payah donate dr dulu kalau memang syok nak buat bg jadi free..pphhhui..

chaoz2
11-03-13, 01:13 PM
Dah agak lambat laun sure jadi cam gini.
Terkejut jugak, tapi lagi terkejut baca news kat sini,
http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/
Thanks sebab dah banyak berjasa memenuhkan harddrive aku selama ni.
Harap2 admin & yang berkenaan tak dikenakan apa apa tindakan.

kesian juga kan.......apa2 pun sy nak ucapkan terima kasih kepada syok.org sebab dari sini sy mula belajar downlod movie.....kepada warga syok, sy minta maaf kalau ada terkasar bahasa terutamnya otai2 lama sini.....jumpa lagi di laman download yang lain.....

spyw@re
11-03-13, 01:59 PM
bila dia buat camni, saya sebagai syok donator terasa seperti satu pembaziran. baik saya tak payah donate dr dulu kalau memang syok nak buat bg jadi free..pphhhui..

kenapa cakap mcm org kurang cerdik ni? tak boleh baca ke? ingat sesuka hati kami ke nak buat mcm ni? akal tu guna sket sebelum mengeluarkan kenyataan . kamu ada keluar RM3K sebulan ke nak operating server syok? LUDAH lah MUKA sendiri tu.

shuffle_017
11-03-13, 02:03 PM
kenapa cakap mcm org kurang cerdik ni? tak boleh baca ke? ingat sesuka hati kami ke nak buat mcm ni? akal tu guna sket sebelum mengeluarkan kenyataan . kamu ada keluar RM3K sebulan ke nak operating server syok? LUDAH lah MUKA sendiri tu.thanks spy.ko dah tolong maki..baru je aaku nak lekuarkan ayat berbisa!*keluar duit x smpai 10 ringgit dapar berkaton movie2 free pon nak cakap bnyk..ungrateful!!

idsya
11-03-13, 02:04 PM
kenapa cakap mcm org kurang cerdik ni? tak boleh baca ke? ingat sesuka hati kami ke nak buat mcm ni? akal tu guna sket sebelum mengeluarkan kenyataan . kamu ada keluar RM3K sebulan ke nak operating server syok? LUDAH lah MUKA sendiri tu.

ni ckp org yang x reti nak berterima kasih...

shuffle_017
11-03-13, 02:07 PM
so, ape fungsi portal ni lagi...... :cabut:
fungsinya adalah mencari maklumat dan malay tv series masih ok..klau setakat movie x dak al la..leh cri kat tempat lain kan?


so lepas ni dah tak bleh download lagi lah?
tapi knap?
http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/
baca nie dan pahamilah sensara org lain!!


Ok. Noted. Thks Boss.
good :D


Dah agak lambat laun sure jadi cam gini.
Terkejut jugak, tapi lagi terkejut baca news kat sini,
http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/
Thanks sebab dah banyak berjasa memenuhkan harddrive aku selama ni.
Harap2 admin & yang berkenaan tak dikenakan apa apa tindakan.
kesian kat fuad..x pasal2 dia kena
:sobsob:


potong tl lh...:disturbed:
ptong apa??
tolong bacan ni dan paham2 kan diri anda!
http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/

spyw@re
11-03-13, 02:08 PM
last warnning idsya!

spyw@re
11-03-13, 02:10 PM
dah abis menaip?

idsya (http://www.syok.org/new/member.php?502282-idsya)
http://www.syok.org/new/images/statusicon/user-online.png
Senior Member http://www.syok.org/new/images/reputation/reputation_pos.png Join DateJun 2011Posts106Post Thanks / Like http://www.syok.org/new/images/buttons/collapse_40b.png (http://www.syok.org/new/showpost.php?p=202469#top)



http://www.syok.org/new/images/misc/quote_icon.png Originally Posted by spyw@re http://www.syok.org/new/images/buttons/viewpost-right.png (http://www.syok.org/new/showthread.php?p=202466#post202466)
kenapa cakap mcm org kurang cerdik ni? tak boleh baca ke? ingat sesuka hati kami ke nak buat mcm ni? akal tu guna sket sebelum mengeluarkan kenyataan . kamu ada keluar RM3K sebulan ke nak operating server syok? LUDAH lah MUKA sendiri tu.






ni ckp org yang x reti nak berterima kasih...

EwanTheVIPER
11-03-13, 02:13 PM
bila dia buat camni, saya sebagai syok donator terasa seperti satu pembaziran. baik saya tak payah donate dr dulu kalau memang syok nak buat bg jadi free..pphhhui..

ni la contoh2 org yg tak pernah bersyukur...

DausYgBezz
11-03-13, 02:13 PM
Nagess huhu

k a y a m
11-03-13, 02:15 PM
aahhh.. x sempat baca lak komen die :lol:

pkafirdaus
11-03-13, 02:26 PM
Pergh dia english statement mcm ayaqq~:cabut:

along833
11-03-13, 02:26 PM
susah tol orang tak pandai bersyukur ni.. nak ikut kepala dia je..

shuffle_017
11-03-13, 02:28 PM
so, ape fungsi portal ni lagi...... :cabut:


so lepas ni dah tak bleh download lagi lah?
tapi knap?


Ok. Noted. Thks Boss.


Dah agak lambat laun sure jadi cam gini.
Terkejut jugak, tapi lagi terkejut baca news kat sini,
http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/
Thanks sebab dah banyak berjasa memenuhkan harddrive aku selama ni.
Harap2 admin & yang berkenaan tak dikenakan apa apa tindakan.


potong tl lh...:disturbed:


aahhh.. x sempat baca lak komen die :lol:


Pergh dia english statement mcm ayaqq~:cabut:


susah tol orang tak pandai bersyukur ni.. nak ikut kepala dia je..
sapa wei?? :lol:

din_jarrod187
11-03-13, 02:31 PM
alaa ape yg tggal kt syok nie...tggl iklan je la lamatnyee...hurm...

deylyme
11-03-13, 02:31 PM
tak syok nye....ermmm apa2 pon terima kasih kat syok....

fahmifathudd
11-03-13, 02:35 PM
kalo nak maki jgn maki syok.org .. maki yg buat report tu .. lpas ni jom reramai boikot filem malaysia tanda protest ..

Koxy
11-03-13, 02:40 PM
kt kulim, tmpat aku blajar dlu.. ada gak nmpak sticker syok.org kt kdai.. yg kat bank muamalat tuh?

boyz371
11-03-13, 02:40 PM
bila dia buat camni, saya sebagai syok donator terasa seperti satu pembaziran. baik saya tak payah donate dr dulu kalau memang syok nak buat bg jadi free..pphhhui..

ko derma bape?lau rm10 takyah kecoh la beb

ko google sendiri la ape syok kena ni
bukan sikit banyak
ko buka la sendiri forum download
t ko plak kena baru taw langit tinggi ke rendah

shuffle_017
11-03-13, 02:42 PM
ko derma bape?lau rm10 takyah kecoh la beb

ko google sendiri la ape syok kena ni
bukan sikit banyak
ko buka la sendiri forum download
t ko plak kena baru taw langit tinggi ke rendah

baru dia ada akai kalau dia jadi macam fuad..main cakap jer~

budean chan
11-03-13, 02:49 PM
aku dari 2006 lg........skrg tetap masuk....tp sekadar pemerhati

budakgemok
11-03-13, 02:52 PM
sape banyak ckp...BAN! malas da nak baca rungutan2 org yg tak reti bersyukur...korg ingat kami nak ke benda mcm ni terjadi...akal xde ke... da jd mcm ni baru timbul segala umat ntah mana dtg nak merungut...selama ni ade korg ucap terima kasih??? yg korg tau..login...belek forum...sedut segala yg ade...kan kan kan kan...puiiii

amd_investigator
11-03-13, 02:54 PM
kepada downloader ... forumer... dan lain2... takkan baru kene macam ni masing2 nak angkat kaki lambung... sepatutnye byk beri pendapat dan selesaikan masalah...byk benda boleh berlaku... korang x rasa ker selain donlod jer keje korang boleh dapat byk benda lagi kat syok... komuniti syok antara forumer yang terbaik aku tengok... dan pada aku... kite amik contoh satu foru yang x menjalan aktiviti download... ade pon secebis... bukan nak promote tapi nak bagi contoh... penah dengar forum carigold.com?? x silap aku die bermula dari forumer untuk forexx kan... tapi skang tengk ape jadi.. macam2 maklumat leh dapat kat sane... dan forum tuh hidup sebab forumer die.. xperlu pon utk aktiviti donlod2 nih... still stay alive sebab forumer dorang... byk yang dibincangkan... byk thread2 menarik... kenapa tidak itu boleh berlaku kat syok... silap2 syok boleh lebih hebat sebab komuniti syok ... dan aku rase komuniti syok ade keistimewaan nye tersendiri... boleh dibuktikan dengan aktiviti yang dianjurkan oleh syok dan head2 bagi setiap region... dan benda ni yang xde kat komuniti lain... kalo nak donlod tu .. byk blog2 yang share benda2 donlod nih... dan aku harap syok terus kekal sebagai forum supaya tidak hilang selamanye2...

#aku jarang post tapi selalu memerhati jer...

Hafiz1290
11-03-13, 02:55 PM
xda dah cite melayu//zzzzzzzzzz

ridzma
11-03-13, 02:57 PM
waa... baru nak bersyok2 kst syok ni.... frust sungguh... dah lah hari ni cuba download kat blog lain smpai 120hours... pakai IDM dah tu... huuu... macam2 perassan ado... :concern: :terkejut: :alone: :sleeping: :cabut:

shuffle_017
11-03-13, 02:59 PM
sape banyak ckp...BAN! malas da nak baca rungutan2 org yg tak reti bersyukur...korg ingat kami nak ke benda mcm ni terjadi...akal xde ke... da jd mcm ni baru timbul segala umat ntah mana dtg nak merungut...selama ni ade korg ucap terima kasih??? yg korg tau..login...belek forum...sedut segala yg ade...kan kan kan kan...puiiii
kasi ban je!! :D


kepada downloader ... forumer... dan lain2... takkan baru kene macam ni masing2 nak angkat kaki lambung... sepatutnye byk beri pendapat dan selesaikan masalah...byk benda boleh berlaku... korang x rasa ker selain donlod jer keje korang boleh dapat byk benda lagi kat syok... komuniti syok antara forumer yang terbaik aku tengok... dan pada aku... kite amik contoh satu foru yang x menjalan aktiviti download... ade pon secebis... bukan nak promote tapi nak bagi contoh... penah dengar forum carigold.com?? x silap aku die bermula dari forumer untuk forexx kan... tapi skang tengk ape jadi.. macam2 maklumat leh dapat kat sane... dan forum tuh hidup sebab forumer die.. xperlu pon utk aktiviti donlod2 nih... still stay alive sebab forumer dorang... byk yang dibincangkan... byk thread2 menarik... kenapa tidak itu boleh berlaku kat syok... silap2 syok boleh lebih hebat sebab komuniti syok ... dan aku rase komuniti syok ade keistimewaan nye tersendiri... boleh dibuktikan dengan aktiviti yang dianjurkan oleh syok dan head2 bagi setiap region... dan benda ni yang xde kat komuniti lain... kalo nak donlod tu .. byk blog2 yang share benda2 donlod nih... dan aku harap syok terus kekal sebagai forum supaya tidak hilang selamanye2...

#aku jarang post tapi selalu memerhati jer...
yup..betul2 :D

Are-lock-Stuck
11-03-13, 03:00 PM
ramai jgk yg komen......sudah2 lar tu..ada hikmah di sebalik benda ni trjadi...

mr mohdfitri
11-03-13, 03:01 PM
moga bro fuad tabah hadapi situasi ni.

arilz
11-03-13, 03:02 PM
Hiduppp syok.org..

namy_90
11-03-13, 03:08 PM
kami warga brado sado berharap anda tabah dan gagah :victorious:

Jomsedut.Org
11-03-13, 03:13 PM
sape banyak ckp...BAN! malas da nak baca rungutan2 org yg tak reti bersyukur...korg ingat kami nak ke benda mcm ni terjadi...akal xde ke... da jd mcm ni baru timbul segala umat ntah mana dtg nak merungut...selama ni ade korg ucap terima kasih??? yg korg tau..login...belek forum...sedut segala yg ade...kan kan kan kan...puiiii

marah benooorrrrr admin tuuuuu...hahahahaha

arang67
11-03-13, 03:19 PM
yg kondem tu kalau kata b***h kang marah plak,ada la sebabnye kena remove tu..


KUALA LUMPUR/SINGAPORE: On March 6, police officers from the Cyber Crime Unit of the Commercial Crime Division of the Royal Malaysian Police arrested a 27-year-old man from Kulim, Kedah Darul Aman, Malaysia, for sharing links to illegal copies of copyrighted movies via the website SYO K.o rg.

According to police reports, the suspect is believed to be the operator of the website SYO K.o rg, which illegally hosted links to titles belonging to MPAA Member Studios including copies of Sky Fall, Life of Pi, Jack Reacher and Argo, among others.

Following the arrest, Norman Abdul Halim, Honorary Secretary of the Malaysian Film Producers’ Association, said, “I would like to congratulate the Royal Malaysian Police for taking this important action. The operation was a major victory for filmmakers and movie audiences. I know that many colleagues throughout the screen community will be pleased with this outcome, as it represents an important step to further protecting their creative work from being shared online without their permission. This successful action puts other websites on due notice that the authorities will take every measure to investigate and prosecute those involved with the illegal uploading and sharing of films and television shows.”

Mike Ellis, President and Managing Director, Asia Pacific, for the Motion Picture Association (MPA), said, “We commend the efforts of the Cyber Crime Unit for their effective operation. Rogue websites present a major threat to the ability of filmmakers to conduct a sustainable film business, employ people in production, distribution and exhibition, and deliver quality films and television shows to audiences. This action by the Royal Malaysian Police sends a clear message to operators of such websites and we look forward to working with them to crackdown on more such cases.”

If convicted under the Copyright Act, the operator faces fines ranging from 2,000 – 20,000 ringgit (USD650 – 6,500) for each infringing copy, or to imprisonment for a term not exceeding five years or to both and for any subsequent offence, to a fine of 4,000 – 40,000 ringgit (USD1,300 – 13,000) for each infringing copy or to imprisonment for a term not exceeding 10 years or to both.

arang67
11-03-13, 03:23 PM
bila dia buat camni, saya sebagai syok donator terasa seperti satu pembaziran. baik saya tak payah donate dr dulu kalau memang syok nak buat bg jadi free..pphhhui..

kecoh la lu..gelabah sangat nape..baru form 1 ke ko ni?.
kan forum ni dalam perhatian pihak kuasa..ko nak bayar ke denda share link downoad ni

MiseRy Freak
11-03-13, 03:27 PM
bab bab pancung ni memang aku ON jer... :lol:

mael_9009
11-03-13, 03:29 PM
ala....... x best r cam nie...

amd_investigator
11-03-13, 03:31 PM
bab bab pancung ni memang aku ON jer... :lol:

xyah nak pancung sgt la :lol:

ali_emo96
11-03-13, 03:38 PM
jd apa function site nie???

budakgemok
11-03-13, 03:39 PM
jd apa function site nie???

jd market jual beli ikan

SULAIMAN NATTASAH
11-03-13, 03:44 PM
sandarkan pada kenangan semua .....bay..bay syok emmmmmm apa pun x boleh

budin8211
11-03-13, 04:05 PM
PEHH..dasyat polis malaysia..siap ada yg dah kantoi....

norman05051984
11-03-13, 04:08 PM
dah kurang 1 site nak sedut. Selamat tinggal Syok. Jasamu akan ku kenang

grench
11-03-13, 04:10 PM
TIME TO OFF SYOK.ORG..BYE2.....nak buat mcm mana nasi dah jadi bubur...BYEEEEEEE.........

MiseRy Freak
11-03-13, 04:13 PM
bubur pun boleh makan.. :lol:

Prayer
11-03-13, 04:18 PM
Hmm... biasalah lumrah manusia... bila dah kena, baru terngadah... yang belum kena, memang duk pandai kata bebukan. Kalau kena batang idung sendiri nanti, barulah nak gelabah. Setiap kejadian, ada hikmah disebaliknya. Pada yang dah terkena, bersabar lah. Pada yang belum (bukan minta), berhati-hati lah... Sepatutnya sebagai kawan, kita kena bagi sokongan, walau dalam apa hal sekalipun... Renung-renungkanlah... mungkin apa yang terjadi adalah dari kesilapan kita masa lalu. Mungkin kita juga akan hadapinya.... Admin, bersabarlah.

comicster
11-03-13, 04:30 PM
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown

Walk on, walk on with a hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone

* Syok until the end...

azmi_2112
11-03-13, 04:33 PM
x pe tuan tanah n the gang blh cari alternatif lain agar syok.org tetap syok dan terus meriah walaupun x dpt sedut lgi...

amd_investigator
11-03-13, 04:55 PM
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown

Walk on, walk on with a hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone

* Syok until the end...

aku suke lagu nih :lol:

evilthrill
11-03-13, 04:59 PM
Entah-entah kena warning dah dengan pihak berkuasa. hahaha.
no hal lah.
:cabut:

ikhwan_bob80
11-03-13, 05:25 PM
slamat tinggal syok....

arang67
11-03-13, 05:30 PM
Entah-entah kena warning dah dengan pihak berkuasa. hahaha.
no hal lah.
:cabut:

ramai sgt ke ben**p xtau lagi dah kena wanted syok ni dengan pihak berkuasa..adeh

sawadaz
11-03-13, 05:33 PM
thanks admin sebab sudah menjadi teman saya hampir 5 tahun..banyak kenangan :'(

evilthrill
11-03-13, 05:51 PM
ramai sgt ke ben**p xtau lagi dah kena wanted syok ni dengan pihak berkuasa..adeh
Do u know what kind message that i want to deliver?
u still dont know what mean reversal hidden message.
LOL! n00b.

http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/

#mohon baca link ini. kalau tak faham, google translate la yer.

Adam Ultimo
11-03-13, 05:51 PM
kecewa bila tbaca berita ni.. pas ni tpaksa bgantung dgn torrent utk download anime.. baru terasa betapa besar jasa uploader/encoder d syok.org ni.. shout out to you guys especially Takumi, Sage & Hybrid.. Thank you guys!

p.s. pasni tpaksa download anime saiz besar2, Naruto, One Piece & HunterXHunter.. Oh no!!

kuyu7
11-03-13, 05:58 PM
xpe...
demi Syok, wajar owner buat cm gini...
utk smue ahli gk...

bile ruangan2 yg xsepatutnye dah xde,
bkn bemaksud Syok ni xbest dah..

byk lg bnde2 yg bagus yg leh di kongsi bersama...

nevermind Syok....
Whatever it is, I'm still with U......

comradarezan
11-03-13, 05:59 PM
so xde la bleh download movie????waaaaaa....

akumisi
11-03-13, 06:02 PM
kalau cerita yg kita nak tu senang nak dapat kat pasaran xpe la jugak

bob202
11-03-13, 06:07 PM
waa....seseh...dh xda tmpat yg most trustful unutk dl movie...mna nk cari lagi ni?
kenapa syok jer kne?
gempak?jiwang?..kenapa dorang xkne...sobs sobs....

fahmifathudd
11-03-13, 06:09 PM
Norman Abdul Halim, Honorary Secretary of the Malaysian Film Producers’ Association, said, “I would like to congratulate the Royal Malaysian Police for taking this important action. The operation was a major victory for filmmakers and movie audiences. I know that many colleagues throughout the screen community will be pleased with this outcome, as it represents an important step to further protecting their creative work from being shared online without their permission. This successful action puts other websites on due notice that the authorities will take every measure to investigate and prosecute those involved with the illegal uploading and sharing of films and television shows.”

Mike Ellis, President and Managing Director, Asia Pacific, for the Motion Picture Association (MPA), said, “We commend the efforts of the Cyber Crime Unit for their effective operation. Rogue websites present a major threat to the ability of filmmakers to conduct a sustainable film business, employ people in production, distribution and exhibition, and deliver quality films and television shows to audiences. This action by the Royal Malaysian Police sends a clear message to operators of such websites and we look forward to working with them to crackdown on more such cases.”

kalo tak leh donlod muvi skalipon , aku tak kebulur nak gi tengok wayang filem melayu apatah lagi bli DVD original ..

Shadowx
11-03-13, 06:18 PM
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/28844715.jpg

Baru nak lepak sini http://chat.tbd.my/tbd/images/smilies/gayface.gif takpe dud, nie baru permulaan http://chat.tbd.my/tbd/images/smilies/memes/meme17.gif tapi sedih jugak dud, harap bersabar http://chat.tbd.my/tbd/images/smilies/memes/meme3.gif

fahmifathudd
11-03-13, 06:25 PM
adakah MPA(Motion Picture), RIM(Recording Industri Assosiation of Malaysia) dll dalang nya ?

cisa32
11-03-13, 06:29 PM
Sedih juga x dpt download lagi movie...xper demi menjaga kepentingan semua...:)
apa2 hal pown...thanks kepada admin...:)

katarsis
11-03-13, 06:30 PM
Dah beberapa tahun jadi ahli sini, Syok.org salah satu port forum terbaik aku pernah lepak; dari perkongsian software sampailah ke movies. Tapi apa pun kena akur dengan undang-undang yang ada. Tanpa perkongsian ini pun rasanya Syok.org pun boleh tetap maju :D

local4321
11-03-13, 06:35 PM
Do u know what kind message that i want to deliver?
u still dont know what mean reversal hidden message.
LOL! n00b.

http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/

#mohon baca link ini. kalau tak faham, google translate la yer.


wah. smpai cmtu skali... so korang jgn nk salahkan admin syok atas keputusan diorg wat ni. admin wat atas sebab munasabah.. so jgn nk kutuk2.. hormat keputusan admin. sekian

ijamijam
11-03-13, 06:43 PM
ok boss...

mr_kaio
11-03-13, 06:44 PM
kecewa bila tbaca berita ni.. pas ni tpaksa bgantung dgn torrent utk download anime.. baru terasa betapa besar jasa uploader/encoder d syok.org ni.. shout out to you guys especially Takumi, Sage & Hybrid.. Thank you guys!

p.s. pasni tpaksa download anime saiz besar2, Naruto, One Piece & HunterXHunter.. Oh no!!

blambak lagi website kt luar sana yg upload anime saiz kecik...google jer...cth:


http://web.hi10anime.com/
http://www.animeout.com/
http://www.animekens.com/
http://www.sedotmini.com/

utk movie pun sama...byk..

local4321
11-03-13, 06:46 PM
yg duk maki2. xreti bersyukur tu... jgn nk menyalak sngt. stkt bace sikit2..pastu komen menyalak2... cuba la bace reply2.. ape org tulis. ape sebab admin syok buat cmni... cuba pikir guna otak. jgn duk wat perangai xbersyukur. ayat cam budak darjah 2.. bile admin wat cmni. terus ade yg menyalak2. salahkan admin, siap ade yg ckp menyesal donate rm10. PTUIHHHHHH.. nama pon donate. derma. ape ke sengal sngt. korang dh derma, smpai mase. korang ckp mnyesal? ibarat korang derma 50sen kt org miskin, ttiba korang ckp "aduh nyesal derma kt org miskin td" PUIII ~

so bace dulu komen2 kt sini. psti jumpe jwpn. jgn jari pegi dulu. baru otak dtg kemudian.. sekian. terima kasih

axop
11-03-13, 06:50 PM
Jasa mu dikenang... SYOK.ORG...

c0rdy
11-03-13, 06:58 PM
jasa Syok.org tetap dikenang..kehilangan dia mmg terasa terutama kaki dload mcm aku nie....tp,masih ada lg site utk dload muvie...oversea pnyer site....tp utk english movies ngn series aje la....utk anime pon ader jgak site dia....y best site luar kurang pop up....

Mat Snipers83
11-03-13, 07:19 PM
Ape2 pun Thank`s wat Syok.org atas jasa yg xdpt dilupakan... Syok aldh admin terbaik dr 2009 aku kenal...fuhhh..memang Terbaikkkkkkkkk.......... Thank`s u all:bodek:

http://x.syok.org/~imagesto/portal/pingu.jpg

shahwanda90
11-03-13, 07:22 PM
jadi bgaimana nak download movie sperti y sebelum nie????

Adam Ultimo
11-03-13, 07:25 PM
blambak lagi website kt luar sana yg upload anime saiz kecik...google jer...cth:


http://web.hi10anime.com/
http://www.animeout.com/
http://www.animekens.com/
http://www.sedotmini.com/

utk movie pun sama...byk..

Wah.. Thank you bro.. Mcm mana jg dah tbiasa download anime saiz kecil dlm Syok.. X ambil kisah langsung dgn web2 lain.. Hehe. Pa2 pun, you're the best!

p.s. Sig bro sy tujukan khas utk MPA dan sekutu2nya. Hahaha.

Jzack
11-03-13, 07:25 PM
x bes la camni.. aku dtg sini btol2 utk cari movie baru... ;.;

Asking77
11-03-13, 07:43 PM
asal ta let bukak nie?

Megatronz
11-03-13, 07:46 PM
babay syok.org hahaha...:guling::guling::guling:

Mista Fyzal
11-03-13, 07:49 PM
Arghh..pas ni ssh la nk tgk tv series yg bez2..
Anyway thx syok coz byk b'jase slme nih..
~Jasamu D' Kenang~

mardhiyyah87
11-03-13, 07:51 PM
serius aku sedih.... aku mmg ari2 bukak syok ni nak donlod movie baru... tapi jadi mcm ni. damn betul la undang-undang harta intelek ni!!!!

crashoverwide
11-03-13, 07:53 PM
لا شيء واقع مطلق بل كل ممكن

when other men blindly follow the truth, remember 'nothing is true'
when other men are limited by morality or law, remember 'everything is permitted'

this is not the the end, my syok brotherhood..

shuffle_017
11-03-13, 07:55 PM
section anime x closed lagi :D

kidron_criminal
11-03-13, 08:00 PM
aku kalau dpt ko ni hidup ishhh.

hcsmas
11-03-13, 08:08 PM
adusss berat lagu ni

hcsmas
11-03-13, 08:10 PM
berat lagu ni.........

lampor
11-03-13, 08:12 PM
yang susah nye bile nak cari cerite melayu...:(apa2 pon, terima kasih atas khidmad uploader2 syok sume....takziah juga saya ucapkan...

t3yo
11-03-13, 08:18 PM
PLZ teacher my I GO OUT ???

WanBraim
11-03-13, 08:19 PM
Syok Org kene tuka aje jadi Tak Syok Org...uhuk..uhuk..uhuk...

Miss Kitty
11-03-13, 08:22 PM
Di mana kan ku cari ganti www.syok.org ~~ huhu~ sedey nye ~ Kt cni je i reti download drama sehangat asmara~Separuh jalan la nmpknya nengok cite tu ~ Anyway, Thank U Syok.Org :confusion:

eqmal
11-03-13, 08:32 PM
salam sedara fuad, takziah buat sedara. walaupun lepas ini syok.org dah takda lagi, perkhidmatan sedara selama ini amat dihargai. terima kasih banyak2 syok.org ermm.. ada soalan sensitif. nanti saya pm

shuffle_017
11-03-13, 08:33 PM
Syok Org kene tuka aje jadi Tak Syok Org...uhuk..uhuk..uhuk...
so,yg kali jangan masuk dah... :D
fisrts post semata2 nak menyakitkan hati bek tak yah...


Di mana kan ku cari ganti www.syok.org (http://www.syok.org) ~~ huhu~ sedey nye ~ Kt cni je i reti download drama sehangat asmara~Separuh jalan la nmpknya nengok cite tu ~ Anyway, Thank U Syok.Org :confusion:
drama x tutup miss kitty :D

amin_cool92
11-03-13, 08:35 PM
so apa akan jadi dengan DONATOR ​?

Miss Kitty
11-03-13, 08:41 PM
huhu.nak nengok kt tv xde chanel mustika hd.hehehe.:highly_amused:

anakteruna91
11-03-13, 08:50 PM
Selamat tinggal SYOK..:cabut::(

EddyADQ
11-03-13, 08:52 PM
syok memang syok sejak dulu lagi... tapi kali ni dengan rasa berat hati saya ingin menucapkan good bye to syok.org
Thanks to fuad, M A E, Kuryu dan yng lain2...:apologetic::miserable:

grankie
11-03-13, 08:55 PM
roger ~~ syok still tmpt menimba ilmu :lol:.. klu yg jenis datang dl je mmg rasa kosong klu masuk sini :guling:

jani hoben
11-03-13, 09:01 PM
bkn syok.org jew ade movie...bnyak lg ade movie..
good bye syok.org.............................

hasrul2256
11-03-13, 09:06 PM
mintak mai kongsi2 la kot mana2 nk cari lpas ni.. untong la yg juai cd tepi jalan lpas ni.. dh nk download x buleh..

zulboy45
11-03-13, 09:09 PM
x pa game ada lagi . :lol:

2muchsoda
11-03-13, 09:20 PM
huaaa xdpt donlod lg lepas ni kn sob2 . mcm mana ngan panggilan 'TUAN TANAH' ? huhu dah x bole pakai dah huhu . apa2 pn thanx so much to SYOK.ORG , bnyak benda dpt kat sini , kwn2 suma best :)

loveydovey
11-03-13, 09:20 PM
alamatnye syok.org ne akn dibuan dr bookmark ak..no point nk visit law xleh dload muvee..ak visit site ne pon sbb nk dload muvee jew..anyway thank for ur service...sayonara..

id_puyu
11-03-13, 09:20 PM
klau rase xpuas hati sbb dah xde movie kat syok.org blh rujuk sini http://amanz.my/2013/03/pihak-berkuasa-mula-mengambil-tindakan-terhadap-laman-perkongsian-fail-berhak-cipta/ ..bukan setakat syok.org je yg xkan ade movie..

heaven8846
11-03-13, 09:26 PM
jieazz,team hanna pun dh prob..ni betul2 nk banteras ni..hehe..

mohdpaan
11-03-13, 09:43 PM
errr... asal xda movie nie? aq kne block ke? sejak ble aq share dgn org movie...

knightrider
11-03-13, 09:44 PM
jieazz,team hanna pun dh prob..ni betul2 nk banteras ni..hehe..

tu la..semua web yg femes2 dh mula problem..syok,jieazz,teamhanna,teamaryzs,gempak.or g...yg tinggal skrg cuma jiwang..tu pun rasa xkan lama bole tahan..lepas abis je semua2 web ni...mmg payahla nk cari movie2 melayu terbaru...english tu xde masalah sangt pasal blog or web luar malaysia banyk...

nk bye2 kt syok pun xguna..sbb semua website lain dh block...bila blog uploader2 utama syok mcm jieazz dh disekat maka sukarlah nk cari yg lain lg...

cik_fizza
11-03-13, 09:44 PM
ini norman punya pasal.. http://www.hollywoodreporter.com/news/malaysian-police-crack-down-piracy-426841
harap fuad bersabar.. besar tanggugjawab/risiko jd owner web..

sy jugak ade web download 4 thn lps, tp da ya da delete sbb ade org nasihatkan suruh close..
jadi saya download dkt sini je.. berjasa betol syok.org ni..

anda2 sume siasat la dulu sebelom nak marah2 ye.. bende ni bkn main2 silap2 bole kene pnjara..
bgla sokongan skit dkt fuad tu..

kalau bole x payah nak share link dkt sini, web ni dlm permerhatian polis.. silap2 web tu jugak akan diremove..

jaga2 ade yg memerhati.....:nari:

cik_fizza
11-03-13, 09:45 PM
bkn kene block la dlm ni mmg xde movie da, cube bace dari a-z yer kawan...
web pon da jd public..

truegreenz
11-03-13, 09:47 PM
mmg la benda samni org xsenang ada....sebab depa xleh kaut untung sama atas ni....sharing is caring bkn utk semua...how i miss the glorious moment of syok.org.xpa fuad...u dah bg org semua happy lama dah...

malkovich
11-03-13, 09:47 PM
web @ forum mane lg leh donlod muvi series bagai???? tolon2 sangap nie

tombattohsai
11-03-13, 09:49 PM
share la balik baru syok

One Piece
11-03-13, 10:00 PM
Sayangnya ni la satu2 laman yg aku rs flexible... Dan satu2nya lmn yg mampu menandingi luar negaranya... npe ngn tiba2...???
Mmm...apa2 pun syok mmg syok dan Terbaikkkkk... dri FB bg sya...

interupt_87
11-03-13, 10:01 PM
sad story bro.. really sad... :torn:

darth_skywalker
11-03-13, 10:02 PM
dh x SYOK la skrg....

One Piece
11-03-13, 10:02 PM
Terima kasih syok Dan warga syok by menolong sya... Assalammualaikum...

FADLATIF
11-03-13, 10:11 PM
ok bosss. :bodek:

mozain85
11-03-13, 10:17 PM
asal la korang ni semua... kalo xbleh download tu, tgk la kat panggung wayang... kalo nk tgk movie2 lepas, beli je lah dvd.. xmampu dvd, beli vcd... xmampu vcd, beli cd... xmampu jgk??? beli mp3... lagi xmampu??? korang kembali ke zaman 90-20an la beli cassette video... kedai sewa menate tu mesti ada lagi.. industri perfileman untung, kedai untung, anda??? xtau di untung

ariectrl
11-03-13, 10:26 PM
ini sirius nih, huhuhuhuh aku pegi syok.org utk donlod movie ngan sopwer, kalo xde sume tu cmne, nmpak nye layn youtube jela haha

drnorhilmi
11-03-13, 10:40 PM
kalu xleh tgk dload movie..ape guna web ni??useless

mr mohdfitri
11-03-13, 10:56 PM
kalu xleh tgk dload movie..ape guna web ni??useless

kalau tak boleh download muvi, g tido!

local4321
11-03-13, 10:58 PM
errr... asal xda movie nie? aq kne block ke? sejak ble aq share dgn org movie...
haihhh... letih admin citer.. org lain sembang2.. alih2 ko tnye bnde ni gk. bile mase lak admin block ko. hak3


Syok Org kene tuka aje jadi Tak Syok Org...uhuk..uhuk..uhuk...
xsyok? sbb ko xpndai nk guna kot? org lain syok je rase.. bnyk info lain diorg leh kongsi...


kalu xleh tgk dload movie..ape guna web ni??useless
ko je rase useless, sbb ko xpndai guna. yer la. tgk posts pon dh tau. 2 je kot? sorry a ckp cmni.. tp org lain leh je rase syok still masih leh bg info.share bnde lain. software ade. games ade


rata2 yg masih xphm. yg masih nk mrh2 syok. yg rase syok.org useless sbb xleh bg link dload movie lg, yg ngungkit2 psl donate...KEBANYAKKAN nye jenis xbergaul. ce tgk bilangan post pon dh tau. bukan nk bngga pasal post bnyk ke sikit. tp nmpk sngt, bile org terangkan ape2. diorg xnk bace. jenis tahu kondem je. org pom pang pom pang bercerita, siap bgtau sbb lg knape bnde ni jadi. tp xnk gk paham. hohohoho...

opahkarat
11-03-13, 11:00 PM
tindakan ini adalah kurang bijak walaupun ia tindakan betul...

nojhere
11-03-13, 11:02 PM
http://mpa-i.org/index.php/news/malaysian_police_arrest_man_for_operating_illegal_ movie_linking_site_syok.o/

billetdoux_dc
11-03-13, 11:06 PM
wahhh!!!so another website down:-( huhu

azhar92
11-03-13, 11:07 PM
Alooooooo kenapa jadi camni ?

rasydaneubelyn
11-03-13, 11:09 PM
apa cer smua ni??x cool lgsung...x steady x semua lahh...

abdwahidmohdayob
11-03-13, 11:11 PM
lps ni kna bli la plak

shahzireen
11-03-13, 11:22 PM
abes nak download kat mana ?

fragon92
11-03-13, 11:24 PM
aq ckup marah la klau org x pham bhase nih~ yg duk kate useless tu mmg x sedor dek untung~
mmber da open web nih da kire untung la~ duk ngutuk bagai~

klau dah bagus sngt ko wat la web sndiri~

MrChatterBox
11-03-13, 11:31 PM
berita yg mnyedihkan...tpi syok.org tlh berjye mnrik mnt rmi uploder&dwnlder utk shre..terbaik...haks..

aw4k3n
11-03-13, 11:40 PM
Thx syok di atas segala jasa baik anda semua.. kepada kaki download,mmg da susah kalo jd camni tp InsyaAllah pasti ada jalan.. :cool-new:

badzsyah
11-03-13, 11:48 PM
ish ramai gak na yg komen...rasa sedih,kecewa,tension..tapi aku redha jer..apa apa pun syok dah beri banyak manfaatnya..mcm software games dan ilmu2 teknikal...trima kasih admin syok dan ahli2 syok semua...aku berbangga sebagai rakyat malaysia kerana laman web yg terbaik sekali semua ada..sekarang syok.org dah di ban..sama2 ler terima kasih kat syok semua...(dari syok.org ni gak la aku dah bleh repair komputer dan laptop...) terima kasih syok.org...you're the best

Fi5daus Razak
11-03-13, 11:49 PM
Berita nie mmg menyedihkan aq :(
walaupon x aktif kt sni aq slalu jdi silence reader..
Thanx Syok...Bubye2!

JOM LEPAK PORT BARU KAT SINI-------->RILEKS COMMUNITY (https://www.rc.my/index.php)

EwanTheVIPER
11-03-13, 11:49 PM
kecewa bila tbaca berita ni.. pas ni tpaksa bgantung dgn torrent utk download anime.. baru terasa betapa besar jasa uploader/encoder d syok.org ni.. shout out to you guys especially Takumi, Sage & Hybrid.. Thank you guys!

p.s. pasni tpaksa download anime saiz besar2, Naruto, One Piece & HunterXHunter.. Oh no!!



Arghh..pas ni ssh la nk tgk tv series yg bez2..
Anyway thx syok coz byk b'jase slme nih..
~Jasamu D' Kenang~

No English Movies, International (WWE), Malay Movies, mp3
tidak dinyatakan pun no anime no tv series.. heheh.. hanya thread English Movies, International (WWE), Malay Movies, mp3 je yg diremovekan..thread lain masih slamat lagi buat masa ni..



lps ni kna bli la plak
beli yg original tau... :lol:


abes nak download kat mana ?
youtube.. :lol:


# kat topik ni la muncul user2 yg slama ni hanya pemerhati/penyedut tegar.. hahah...
# kbyakan user yg post 1-30,posting kt sini hanya untuk kata bye bye syok.... LoL.. korg tak nak masuk sini lagi pun,tkde org kisah.. :lol:

EwanTheVIPER
11-03-13, 11:52 PM
Berita nie mmg menyedihkan aq :(
walaupon x aktif kt sni aq slalu jdi silence reader..
Thanx Syok...Bubye2!

JOM LEPAK PORT BARU KAT SINI-------->RILEKS COMMUNITY (https://www.rc.my/index.php)

port baru tu bleh download movie eh? :lol: :lol::guling: :guling:

badzsyah
11-03-13, 11:54 PM
maaf bro syok.org semua...kerana takleh download dan share jangan le nak salahkan admin je..kesian die...hangpa tau tak die pun tak sanggup nak masuk penjara oooo..mana kena bela anak bini,marka lg...pasal laman web jer..tak berbaloi laaaa...lu pikiaq la sendiri..hi..hi..hi

EwanTheVIPER
11-03-13, 11:55 PM
ish ramai gak na yg komen...rasa sedih,kecewa,tension..tapi aku redha jer..apa apa pun syok dah beri banyak manfaatnya..mcm software games dan ilmu2 teknikal...trima kasih admin syok dan ahli2 syok semua...aku berbangga sebagai rakyat malaysia kerana laman web yg terbaik sekali semua ada..sekarang syok.org dah di ban..sama2 ler terima kasih kat syok semua...(dari syok.org ni gak la aku dah bleh repair komputer dan laptop...) terima kasih syok.org...you're the best

klau syok di dah di ban.. tak bleh bka dah sekarang ni... :sleeping:

Carl Zeiss
11-03-13, 11:55 PM
pakat2 ler ramsa2 kita semua berambus dari syok nie.... xder pekdahnya lepas ni kita melangut kat sini.. sedut movie kat website lain jer.... adios syok.

Carl Zeiss
11-03-13, 11:57 PM
ni suma geng sulu punya hal lah nie... dorang ceroboh malaysia pastu dorang report website syok... hahahahaha

EwanTheVIPER
12-03-13, 12:07 AM
pakat2 ler ramsa2 kita semua berambus dari syok nie.... xder pekdahnya lepas ni kita melangut kat sini.. sedut movie kat website lain jer.... adios syok.
kau g berambus sorang2.. :lol: :lol:

shuffle_017
12-03-13, 12:09 AM
port baru tu bleh download movie eh? :lol: :lol::guling: :guling:
port tu pon dah ambik langkah berjaga2 :lol:


pakat2 ler ramsa2 kita semua berambus dari syok nie.... xder pekdahnya lepas ni kita melangut kat sini.. sedut movie kat website lain jer.... adios syok.
lancau!!
x suruh ko download kat sini la!syok bnyk faedah lagi!!sial la manusia jeis macam ni...dah la silent reader pastu ckp bnyk!awat??ko nak ke byr saman yg di failkan kat syok punyer owner!? setakat silent reaader...download pastu chow..toksah bagi comment yg menyakitkan hati!

*sori guys.,x tahan nak cakap ngan spesies macam ni! terlepas cakap~

scefer
12-03-13, 12:13 AM
jenis2 manusia seperti tu yang menyusahkan hidup semua orang...

r3turn93
12-03-13, 12:13 AM
oloooo~~~~~~~~

shadowyz89
12-03-13, 12:14 AM
pakat2 ler ramsa2 kita semua berambus dari syok nie.... xder pekdahnya lepas ni kita melangut kat sini.. sedut movie kat website lain jer.... adios syok.

sila la berambus bro.. aku menyampah dgn org x reti nk beradap sopan...
habis madu sepah di buang.. ptuih.. totally shit la org cmnh.. tua ke muda..
perangai cam haprak.. tgk ayat pn da taw org x reti bersyukur..

aku harap ape yg ko tulis nh.. terjadi kt ko blik.. amin.. doa aku utk org2 cm ko

nazrintain
12-03-13, 12:16 AM
jadi xleh donload naruto dh la lpas nie......adessssss

EwanTheVIPER
12-03-13, 12:17 AM
port tu pon dah ambik langkah berjaga2 :lol:

ngeh2.. klai dia tak jaga2. nnti jaga la dia kena tangkap.. hahah..(macam ayat budak2,"jaga kau")



lancau!!
x suruh ko download kat sini la!syok bnyk faedah lagi!!sial la manusia jeis macam ni...dah la silent reader pastu ckp bnyk!awat??ko nak ke byr saman yg di failkan kat syok punyer owner!? setakat silent reaader...download pastu chow..toksah bagi comment yg menyakitkan hati!

*sori guys.,x tahan nak cakap ngan spesies macam ni! terlepas cakap~

tu la susah nye klau ade yg tak reti bersyukur.. mcm tu la... aku pun silent reader jga.. tpi takde la mcm tu.. tpi kerana kes skang ni.. aku rajin plak nak posting... hahahah

faridzulmaamor
12-03-13, 12:17 AM
tiada apa lagi yg dapat aku cakap selain perkataan "goodbye". sebab tujuan aku login syok hnya la untuk download movies. mngkin syok.org akan dilupai... cari port baru.... salam...

Kombu Kid
12-03-13, 12:17 AM
suggest buat laman sosial plak ... bru syok

EwanTheVIPER
12-03-13, 12:18 AM
oloooo~~~~~~~~

posting pertama yg terbaik pernah aku tngok... :lol: :lol:


jadi xleh donload naruto dh la lpas nie......adessssss

thread anime still ade lagi la..

EwanTheVIPER
12-03-13, 12:20 AM
tiada apa lagi yg dapat aku cakap selain perkataan "goodbye". sebab tujuan aku login syok hnya la untuk download movies. mngkin syok.org akan dilupai... cari port baru.... salam...

bye bye faridzulmaamor

lemanbuncit
12-03-13, 12:21 AM
kecoh la korang....masuk tandas pon kena bayar bai....sharing is caring,dah klu xboleh nk sharing lagi,terima je la...bukan admin xnak share,tp terpaksa...faham ke x?payah manusia cmni....hidup bukan stakat nk tgok movie je...byk lg info n ilmu dlm syok ni...klu rasa xsuka,nk blah,blah je la...jgn nk memekak....

sy undi Abam Fuad utk pilihanraya nti...hahahhahahha:bodek:

amiradvacom
12-03-13, 12:22 AM
haiyaaaa..............bye2 syok

local4321
12-03-13, 12:23 AM
pakat2 ler ramsa2 kita semua berambus dari syok nie.... xder pekdahnya lepas ni kita melangut kat sini.. sedut movie kat website lain jer.... adios syok.

kesian die ni. dh kena "berambus" hahahhaha. jenis mls mmbace. org citer sbb2 bnde ni terjadi. tp jenis mls mmbace. last2 kojolllll cmtu je. kah3. aku nk tgk. die berambus ke laman web ape. yg leh bg die movie free. hak3.

nazrintain
12-03-13, 12:26 AM
thread anime still ade lagi la..[/QUOTE]

fuhhh lega...!!

tp apa2 pon thnxs arr...kpda uploader2 jasa mu dikenang...
website nie bermakna bg sya,,dri sya xthu format lappy hinga boleh buat smua bnda..thnxs syok.org
sya tetap sokong dri belakang...!!

EwanTheVIPER
12-03-13, 12:28 AM
haiyaaaa..............bye2 syok

bye bye amiradvacom :lol: :lol:


kesian die ni. dh kena "berambus" hahahhaha. jenis mls mmbace. org citer sbb2 bnde ni terjadi. tp jenis mls mmbace. last2 kojolllll cmtu je. kah3. aku nk tgk. die berambus ke laman web ape. yg leh bg die movie free. hak3.

:lol: klau movie international mugkin la dia boleh dpt port.. klau movie melayu... errr.. ntah... hahaha :lol:

shuffle_017
12-03-13, 12:33 AM
ngeh2.. klai dia tak jaga2. nnti jaga la dia kena tangkap.. hahah..(macam ayat budak2,"jaga kau")




tu la susah nye klau ade yg tak reti bersyukur.. mcm tu la... aku pun silent reader jga.. tpi takde la mcm tu.. tpi kerana kes skang ni.. aku rajin plak nak posting... hahahah

xpa2,..kerap2kan berposting :lol:


bye bye amiradvacom :lol: :lol:



:lol: klau movie international mugkin la dia boleh dpt port.. klau movie melayu... errr.. ntah... hahaha :lol:

movie malayu payah sikit r nanti :lol:
*xpa2,masa ni la tonton kt wayang pon :lol:

MiseRy Freak
12-03-13, 12:34 AM
pakat2 ler ramsa2 kita semua berambus dari syok nie.... xder pekdahnya lepas ni kita melangut kat sini.. sedut movie kat website lain jer.... adios syok.

OloooOoooOoo... gua baru nak ban 2 tahun :sobsob:

demi memantapkan pedang BAN aku ni... aku nekad... sape kata BYE BYE, atau seangkatan dengannya, aku BAN 2 tahun :guling:

shuffle_017
12-03-13, 12:36 AM
OloooOoooOoo... gua baru nak ban 2 tahun :sobsob:

demi memantapkan pedang BAN aku ni... aku nekad... sape kata BYE BYE, atau seangkatan dengannya, aku BAN 2 tahun :guling:

aku membantah!!!!
aku nak BAN untuk SELAMA-LAMANYA! :guling:

raito
12-03-13, 12:37 AM
sabo.. hormati keputusan bos besar.
xpa still sokong syok :loyal:

fz9108
12-03-13, 12:37 AM
Ini semua Anwar Ibrahim punya pasal, setiap masalah yg dihadapi oleh kita, berpunca daripada seorang individu yang bernama Anwar Ibrahim, oleh itu kita perlulah tabah menghadapi segala masalah yg berlaku, tindakan yg diambil oleh presiden syok.org memang patut disokong oleh semua user, di luar sana masih banyak lagi laman web yg boleh download movie, nak seribu daya, taknak seribu dalih, syok.org bukannya kena shutdown sampai x jumpa dalam google, banyak lagi benda lain yg boleh download selain drpd movie semua tu, asalkan part anime, software, game, drama x diusik sudah, itu pun dah kira bersyukur laa, sebab ada lg benda yg boleh download selain drpd movie, aku sikit pun x risau pasal masalah ni, pasal dekat luar sana banyak lagi tempat boleh download movie, user yg byk bunyi tu semuanya noob, psl tu lepa biadap. Perkara biasa, x perlu di layan user mcm tu..... sekian.

nazrintain
12-03-13, 12:40 AM
Ini semua Anwar Ibrahim punya pasal, setiap masalah yg dihadapi oleh kita, berpunca daripada seorang individu yang bernama Anwar Ibrahim, oleh itu kita perlulah tabah menghadapi segala masalah yg berlaku, tindakan yg diambil oleh presiden syok.org memang patut disokong oleh semua user, di luar sana masih banyak lagi laman web yg boleh download movie, nak seribu daya, taknak seribu dalih, syok.org bukannya kena shutdown sampai x jumpa dalam google, banyak lagi benda lain yg boleh download selain drpd movie semua tu, asalkan part anime, software, game, drama x diusik sudah, itu pun dah kira bersyukur laa, sebab ada lg benda yg boleh download selain drpd movie, aku sikit pun x risau pasal masalah ni, pasal dekat luar sana banyak lagi tempat boleh download movie, user yg byk bunyi tu semuanya noob, psl tu lepa biadap. Perkara biasa, x perlu di layan user mcm tu..... sekian.

maaf yg nie sya kurang setuju...
jngn la cpt sngat buat tuduhan tu..

shuffle_017
12-03-13, 12:40 AM
Ini semua Anwar Ibrahim punya pasal, setiap masalah yg dihadapi oleh kita, berpunca daripada seorang individu yang bernama Anwar Ibrahim, oleh itu kita perlulah tabah menghadapi segala masalah yg berlaku, tindakan yg diambil oleh presiden syok.org memang patut disokong oleh semua user, di luar sana masih banyak lagi laman web yg boleh download movie, nak seribu daya, taknak seribu dalih, syok.org bukannya kena shutdown sampai x jumpa dalam google, banyak lagi benda lain yg boleh download selain drpd movie semua tu, asalkan part anime, software, game, drama x diusik sudah, itu pun dah kira bersyukur laa, sebab ada lg benda yg boleh download selain drpd movie, aku sikit pun x risau pasal masalah ni, pasal dekat luar sana banyak lagi tempat boleh download movie, user yg byk bunyi tu semuanya noob, psl tu lepa biadap. Perkara biasa, x perlu di layan user mcm tu..... sekian.


apa kena ngan anwar plak ni :lol:
*mai unsur politik lak :lol:

Eddyz-Kenpachi
12-03-13, 12:42 AM
apa nak jadi lar budak2 zaman skrg...

mrtipso v2.0
12-03-13, 12:42 AM
Dah boleh ban "Syok File Donator" yang taiko˛ tu.

:cower: haha abes la aku kena hentam jap lagii~

nazrintain
12-03-13, 12:43 AM
hah ar...tuh yg sya kurang stuju...
skit2 msok bab politik....open mind skit.

shuffle_017
12-03-13, 12:45 AM
tetibe je nama anwar ibrahim masuk..pe cer :lol: jiwa kacau ke :lol:

MiseRy Freak
12-03-13, 12:45 AM
masuk bab politik? boleh ban ni... :lol:

EwanTheVIPER
12-03-13, 12:45 AM
xpa2,..kerap2kan berposting :lol:



movie malayu payah sikit r nanti :lol:
*xpa2,masa ni la tonton kt wayang pon :lol:

mmg tgh rajin ni.. :lol:
tonton diwayang?? err.. klau movie inggeris boleh la kot..klau melayu harap maaf.. hahaha.. :lol:



aku membantah!!!!
aku nak BAN untuk SELAMA-LAMANYA! :guling:

KEJAM !!! hahah...


Ini semua Anwar Ibrahim punya pasal, setiap masalah yg dihadapi oleh kita, berpunca daripada seorang individu yang bernama Anwar Ibrahim, oleh itu kita perlulah tabah menghadapi segala masalah yg berlaku, tindakan yg diambil oleh presiden syok.org memang patut disokong oleh semua user, di luar sana masih banyak lagi laman web yg boleh download movie, nak seribu daya, taknak seribu dalih, syok.org bukannya kena shutdown sampai x jumpa dalam google, banyak lagi benda lain yg boleh download selain drpd movie semua tu, asalkan part anime, software, game, drama x diusik sudah, itu pun dah kira bersyukur laa, sebab ada lg benda yg boleh download selain drpd movie, aku sikit pun x risau pasal masalah ni, pasal dekat luar sana banyak lagi tempat boleh download movie, user yg byk bunyi tu semuanya noob, psl tu lepa biadap. Perkara biasa, x perlu di layan user mcm tu..... sekian.

jgn bawa isu politik disini. :lol:

apih1765
12-03-13, 12:45 AM
saya pon x kongsi ngan sapa2 pon tapi apasal kne block jgk...aduh...

EwanTheVIPER
12-03-13, 12:46 AM
masuk bab politik? boleh ban ni... :lol:

tangan tgh gatal ke tu?? hahahah :lol:

MiseRy Freak
12-03-13, 12:46 AM
ban 2 tahun lagi kejam bai... :guling:

Eddyz-Kenpachi
12-03-13, 12:47 AM
Orang memberi kita xbersyukur ..~
Orang xmemberi kita mengata ..~
Bila senang, kita suka .. ~
Bila orang susah, kita hina .. ~





Yare ~ yare ~ nante koto da!

http://media.animegalleries.net/albums/Naruto/kakashi/naruto_kakashi0032.jpg?=123







Mendokusē


http://i264.photobucket.com/albums/ii183/angelalpev/shikamaruisupset.png

kaizat
12-03-13, 12:49 AM
jieazz dgn teamhanna pun dah xde....apo kono eh jang?
last movie melayu sempat download Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit :lol:

amd_investigator
12-03-13, 12:49 AM
OloooOoooOoo... gua baru nak ban 2 tahun :sobsob:

demi memantapkan pedang BAN aku ni... aku nekad... sape kata BYE BYE, atau seangkatan dengannya, aku BAN 2 tahun :guling:


kalo camtu aku nak kate bai bai gak la :guling:

shadowyz89
12-03-13, 12:50 AM
maaf yg nie sya kurang setuju...
jngn la cpt sngat buat tuduhan tu..

ini lawak di tengah malam.. hilang kn tensen aku yg tgh bengang dgn org2 melayu yg x reti mengenang budi..
:guling:

shuffle_017
12-03-13, 12:53 AM
bye2 syok :lol:

*satgi mesti ada otai masuk line :guling:

cellpipe
12-03-13, 12:59 AM
saya user laman ini tidak pernah edit mana mana profile pun dan saya hanya user biasa berharap pihak admin tidak block saya.

Terima Kasih

shuffle_017
12-03-13, 01:01 AM
saya user laman ini tidak pernah edit mana mana profile pun dan saya hanya user biasa berharap pihak admin tidak block saya.

Terima Kasih

apa kena ni :lol:

MiseRy Freak
12-03-13, 01:01 AM
masuk air :guling:

twinjibai
12-03-13, 01:02 AM
adus cm 2 la plak ...dah syokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ar hampes

amd_investigator
12-03-13, 01:03 AM
apa kena ni :lol:


tgh sasau la tuh :guling:

shuffle_017
12-03-13, 01:05 AM
masuk air :guling:

tgh sasau la tuh :guling:
ttetibe je dia merapan :lol:



adus cm 2 la plak ...dah syokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ar hampes
kang kalau aku post ayt kat depan merasa..kasi ban je la org macam ni!

nuekkacak82
12-03-13, 01:10 AM
jieazzmovie.*net dgn teamhanna.org pun dah kena blok ngan skmm..

Alamat bukak torrent balik la aku

lemanbuncit
12-03-13, 01:12 AM
ttetibe je dia merapan :lol:



kang kalau aku post ayt kat depan merasa..kasi ban je la org macam ni!

kejam gile....hahhahahhaa :guling:

fz9108
12-03-13, 01:18 AM
mmg laa politik xdak kena mengena lgsg dgn benda nie, adoyai kena troll sikit pun dah sakit pungkoq ka, kata nk meriahkan forum nie, so xyah laa amek serius dgn benda tue, pnya pnjg aku post, si anwar tu jugak yg hampa dok fokus, komen biadap, kurang ajaq, nk komen farewell, syok idop lg.... so cheers la, apa nk kecoh2, rilek sudah, ilangkan tensyen......

shuffle_017
12-03-13, 01:21 AM
kejam gile....hahhahahhaa :guling:
kira ok la tu dri max :lol: :guling:


mmg laa politik xdak kena mengena lgsg dgn benda nie, adoyai kena troll sikit pun dah sakit pungkoq ka, kata nk meriahkan forum nie, so xyah laa amek serius dgn benda tue, pnya pnjg aku post, si anwar tu jugak yg hampa dok fokus, komen biadap, kurang ajaq, nk komen farewell, syok idop lg.... so cheers la, apa nk kecoh2, rilek sudah, ilangkan tensyen......
hahaha :lol:

rarul
12-03-13, 01:21 AM
okey and thanks

Heartcore89
12-03-13, 01:23 AM
adeh..terok jugak kes syok.org nih...sabar je lah...

MiseRy Freak
12-03-13, 01:27 AM
mmg laa politik xdak kena mengena lgsg dgn benda nie, adoyai kena troll sikit pun dah sakit pungkoq ka, kata nk meriahkan forum nie, so xyah laa amek serius dgn benda tue, pnya pnjg aku post, si anwar tu jugak yg hampa dok fokus, komen biadap, kurang ajaq, nk komen farewell, syok idop lg.... so cheers la, apa nk kecoh2, rilek sudah, ilangkan tensyen......

ala.. dia majuk plak :guling: nak sembang meh masuk chatbox :guling:

amd_investigator
12-03-13, 01:28 AM
ala.. dia majuk plak :guling: nak sembang meh masuk chatbox :guling:

jgn salah gune kuasa :guling:

daniel amir
12-03-13, 01:31 AM
hurm...syok dah xjadi syok dah...xpew la nak buat camne kan...jadi kami nie terpakse la cari blog len...rase2nyer lepas nie rating SYOK.ORG mayb akan menurun...kalo xpecaye kite tgk jew la same2 k...nie just komen kalo pihak ADMIN rase2 nak band id saye nie silakan lah...saye komen ikhlas sebab sebagai user itu yg kami rase...:dispirited:

budax ganu
12-03-13, 01:32 AM
awat jd lagu nie? xbest la mcm nie admin..

fz9108
12-03-13, 01:34 AM
aiyoyo kadawale sggh hg, apa hg igt syok nie tmpt dwnld movie sj ka, byk bnda lg wat kt sini.....

amd_investigator
12-03-13, 01:36 AM
hurm...syok dah xjadi syok dah...xpew la nak buat camne kan...jadi kami nie terpakse la cari blog len...rase2nyer lepas nie rating SYOK.ORG mayb akan menurun...kalo xpecaye kite tgk jew la same2 k...nie just komen kalo pihak ADMIN rase2 nak band id saye nie silakan lah...saye komen ikhlas sebab sebagai user itu yg kami rase...:dispirited:

mmg rating akan turun tappi lebih elok dari website nih di hapuskan langsung kan... kalo kau baca betul2 kau akan tahu sebab ape admin buat camni... bukan suke2 nak buat... nak xnak ni antara jalan penyelesaian sementara tuk kekal kan website ni...

amd_investigator
12-03-13, 01:37 AM
awat jd lagu nie? xbest la mcm nie admin..

sorang lagi yang x reti baca aku rase....:lol:

fz9108
12-03-13, 01:39 AM
sorang lagi yang x reti baca aku rase....:lol:
dia bukan xreti baca, cuma dia malas nk baca, tau nk komen ja keja dia...