PDA

View Full Version : Terima Kasih Kepada Tuan Tanah



spyw@re
14-06-12, 04:34 PM
http://img137.imageshack.us/img137/6301/salamillustration2.png (http://imageshack.us/photo/my-images/137/salamillustration2.png/)
sesi 2012 v2 telah banyak perubahan yang diperkenalkan oleh pemilik syok.org dimana telah banyak berusaha menjadikan laman web ini lebih maju dan berilmu . Dan tidak terlewat mengucapkan terimakasih kepada beliau yang telah memberikan kepercayaan untuk semua admin / spadmin / mod yang baru dilantik , mungkin anda sendiri ada nampak beberapa user disini yang telah dilantik , ia bertujuan memantapkan lagi operasi laman web ini. semoga anda semua sudi memberikan cadangan yang membina untuk menaikan lagi prestasi laman ini.
TAHNIAH KEPADA ANDA
U ALL MY FRIEND

azmir438
14-06-12, 04:44 PM
alhamdulillah syukur ..banyak betul pengorbanan dan effort yg di buat oleh saudara fuad selaku pemilik syok v2 nih...dan dikesempatan ini saya juga nk ucapkan tahniah kpd semua admin / spadmin / mod yg telah dilantik untuk memantapkan lagi perjalanan forum syok ini kelak...

z a m
14-06-12, 04:50 PM
Alhamdulillah...
Tahniah kepada FUAD (http://www.syok.org/new/member.php?1-Fuad) kerana berjaya melangkah selangkah lagi kehadapan, dan terima kasih juga atas kepercayaan yang telah diberikan.

Fuad
14-06-12, 05:12 PM
terima kasih atas penghargaan.. at sgt2 menghargainya :)
sesungguhnya kalau tiada bantuan dari korang semua... mmg susah at sorang2 nak handle.......

btw lawa image salam tu yer.. :D

merang
14-06-12, 05:23 PM
terima kasih fuad atas mmberi keprcayaan pada merang yg slme ni dok kipas :guling: :guling: ape pn merang akan jalankan dgn brtngujwap....

spyw@re
14-06-12, 05:36 PM
terima kasih atas penghargaan.. at sgt2 menghargainya :)
sesungguhnya kalau tiada bantuan dari korang semua... mmg susah at sorang2 nak handle.......

btw lawa image salam tu yer.. :D

heheh mmg lawa... tu yang ambil almaklum free katakan.. at kat mergong hari tu makan murah giler.. sedap plak tu.. bujet rm200 5 org makan , tapi hanya RM95 aje .. water front tu.. ada bot ombak rindu

budakgemok
15-06-12, 08:55 AM
tahniah kepada semua...fuad...admin2..mod2...super2....dan juga user2...yg membantu...mengupload...mengomplen...mencadang.... dan sebagainya....tanpa korg...siapala akuuuuuuuuuuuuu


terima kasih fuad atas mmberi keprcayaan pada merang yg slme ni dok kipas :guling: :guling: ape pn merang akan jalankan dgn brtngujwap....

puihhhhhhhh :guling:

merang
15-06-12, 09:14 AM
tahniah kepada semua...fuad...admin2..mod2...super2....dan juga user2...yg membantu...mengupload...mengomplen...mencadang.... dan sebagainya....tanpa korg...siapala akuuuuuuuuuuuuu



puihhhhhhhh :guling:

mcm xpuas at aje.... :guling:

MAE
17-06-12, 03:43 AM
mcm xpuas at aje.... :guling:
merang lompat dari prebet terus jadi admin.. rugi ang tak merasa jadi mod.. :guling: tak nak tanya ke sape rekomen kan? :guling:

k a y a m
17-06-12, 02:30 PM
mcm xpuas at aje.... :guling:

puii.. aku mmg x puas ati kt ang merang :guling:

Esther Takumi
17-06-12, 10:43 PM
Terima Kasih Syok.Org! Terima kasih Fuad, terima kasih semua, Admin, Mod, serta User yang terus memberi sinar harapan di Syok.Org nih..

Are-lock-Stuck
17-06-12, 10:45 PM
sama2 Takumi .....terbaik dari ladang ..

zack forensik
17-06-12, 11:15 PM
Alhamdulillah & Salam Warga Syok.org
Thank you very much Fuad
Thanks to Super Admin, Admin, Mod dan User-user lain terus support Syok.org dari v1 ker v2. :D

kuryu
18-06-12, 12:00 AM
tahniah merang..cayala...

merang
18-06-12, 12:28 AM
merang lompat dari prebet terus jadi admin.. rugi ang tak merasa jadi mod.. :guling: tak nak tanya ke sape rekomen kan? :guling:

sape yg rekomen....kalu ko mae nnt aq blje ko... :guling:

merang
18-06-12, 12:30 AM
tahniah merang..cayala...

caya apenye.... admin krusi pnas ni? :guling:

Esther Takumi
18-06-12, 06:09 AM
Tahniah Merang..:guling:

merang
18-06-12, 10:28 AM
Tahniah Merang..:guling:

ape hal ko :guling: ?
knpe xcaye ke....? :guling:

Esther Takumi
18-06-12, 07:16 PM
ape hal ko :guling: ?
knpe xcaye ke....? :guling:

Eh, ikhlas tu ayat kat atas tu..:guling:

panje001
25-06-12, 03:29 PM
semua "king" koil kt sini ni..anyway special thanks to u all ..SYOK.org developer

Are-lock-Stuck
25-06-12, 03:49 PM
heheh mmg lawa... tu yang ambil almaklum free katakan.. at kat mergong hari tu makan murah giler.. sedap plak tu.. bujet rm200 5 org makan , tapi hanya RM95 aje .. water front tu.. ada bot ombak rindu


hahahaha..kat aloq staq mmg murah mkn...aku ada tmpt yg sedap mkanan dia..klo nk mkn bleh ja aku tnjuk jln

spyw@re
27-06-12, 02:58 PM
hari ini kita ada admin baru dilantik tahniah buat beliau.. :D

Faizzulfakar
27-06-12, 03:00 PM
hari ini kita ada admin baru dilantik tahniah buat beliau.. :D


sape ? spyware

azmir438
27-06-12, 04:49 PM
sapa dia bro..

MiseRy Freak
09-07-12, 08:52 AM
hari ini kita ada admin baru dilantik tahniah buat beliau.. :D

Sapa :terkejut:

@Pejal
04-12-12, 11:39 AM
wow, tahniahhh :applouse: