PDA

View Full Version : Khas buat Cheezy fan sekalian!!!



SANIBOY79
09-06-12, 12:09 PM
http://i1095.photobucket.com/albums/i473/saniboy79/111111111.jpg

http://i1095.photobucket.com/albums/i473/saniboy79/2222222222.jpg

http://i1095.photobucket.com/albums/i473/saniboy79/333333.jpg

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Cheezy fan sekalian!!!
Anda suka makan cheezy wedges? tapi susah nk beli, mahal, & sikit sgt?? .
Mudah disediakan, cuma tambah air panas & kacau shj. Boleh mkn bersama nugget, french fries, wedges, popia, samosa, burger, bahkan keropok =)
produk keluaran IKS / bumiputra & dijamin halal.
ni jalapeno cheese yer, ori punye. bukan cheese yg replacement yg byk kt market skrg. yg ni lg sedap!
Anggaran 10x bancuhan untuk satu pek 200g.
cara menyimpannya ialah simpan di tempat bekas kedap udara,semut sangat suka cheese powder ini

Ingredient:
Milk solids, Modified starch, Maltodextrin, Dextrose, Salt, Mineral Salts, Vegetable powder, Cheese solids, Flavour Enhancers, Vegetable fats,
Glucose syrup solids, Food acids, Flavourings, Spices, Yeast extract, Anti-caking
agents, Spice extracts, Colourings.
Usage instructions:
1) Add 1 part cheese powder to 2 parts of hot water (>85C) and mix well
2) Whisk constantly until the sauce thickens to smooth consistency.
You can also add in hot water gradually or small amount at a time until youget ur desired thickness.

Sila beri nama penuh,alamat dengan nombor telefon untuk urusan pos.
Jika di luar kawasan,saya akan pos dengan segera.insyaallah

Harga untuk sepeket 200 gram : RM12 (tidak termasuk pos)
Jika poslaju utk SEMENANJUNG :
200gm = RM12 sepeket + RM6
400gm = RM24 utk 2 peket + RM6
600gm = RM36 utk 3 peket + RM7
800gm = RM48 utk 4 peket + RM9
1KG = RM60 utk 5 peket + RM9

Kos poslaju ke SARAWAK:
200gm = RM12 sepeket + RM9
400gm = RM24 utk 2 peket + RM9
600gm = RM36 utk 3 peket + RM10
800gm = RM48 utk 4 peket + RM12
1KG = RM60 utk 5 peket + RM12

Kos poslaju ke SABAH:
200gm = RM12 sepeket + RM9
400gm = RM24 utk 2 peket + RM9
600gm = RM36 utk 3 peket + RM11
800gm = RM48 utk 4 peket + RM13
1KG = RM60 utk 5 peket + RM15

boleh hubungi saya 012-3387823 untuk order (call,sms,whatsapp)
atau bb pin 280E2C4C
Cara pembayaran: bank-in (MAYBANK)

deyn121
09-06-12, 02:58 PM
silap thread nie bro....

SANIBOY79
09-06-12, 05:52 PM
tak tau nak pos ke tread mana? tak jumpa yang sesuai...:cool:

fideldesu
09-06-12, 09:06 PM
boleh move ke bhgn "resepi mknn" , btw, mcm best je cheesy wedges ni ~

a_peace1101
10-06-12, 02:22 AM
ni rumah ke? hehe...

SANIBOY79
11-06-12, 08:11 PM
boleh hubungi saya 012-3387823 untuk order (call,sms,whatsapp)
atau bb pin 280E2C4C
Cara pembayaran: bank-in (MAYBANK)

rizal23
13-06-12, 08:27 AM
mcm salah paking jer nie..hehehehe

jojominor1
19-06-12, 09:49 PM
ingatkan nak ajar cara buat dia...hahaha skali kena beli daaaaa

-Sunny-Aegyo-Queen-
20-06-12, 11:33 AM
ooo..yg nie..sunny dah penah buat...mmg menjadi..

dzulfaqar hashim
21-06-12, 03:47 PM
salah thread ni.. nasib baik nmpak mcm sedap je cheezy nih. :D

MiseRy Freak
22-06-12, 05:15 PM
agak mahal la.. kalau amik banyak contoh dalam 5 hingga 10 kilo, brape harga utk sekilo?

adoy41
29-06-12, 12:47 AM
rasa boleh move ke bahagian jual kot.. cari la pape sub yg sesuai

Captain Price
03-07-12, 01:01 AM
cheezy wadges kott.. mmg aku suka btl.. :D

mister-potato
10-01-14, 09:52 PM
perghhh,, kecurnye