PDA

View Full Version : Pertanyaan & masalah syok.org



  1. ~ [Cadangan & Pertanyaan] Nyatakan Di Sini ~
  2. Syok.org yg Lame
  3. Perihal thread di Syok V1
  4. Section Request
  5. Kat mana nk post ebook?
  6. syok.org da berwajah bru tp??
  7. Pertanyaan Tentang Syok.org V2 mengenai database dari syok.org yang lama
  8. email untuk vip member tak boleh buka
  9. How to change Username
  10. Syok Donator Tiada Crown
  11. syok.org v2 bagaimana cara untuk tukar profile picture?
  12. Upload
  13. nak post dan bukak thread manga baru
  14. download movie
  15. Forum programming
  16. Xder mender alah HTML editor kt thread
  17. donator status
  18. Tak Boleh Post Comment,thread,email,update profile..
  19. How to know ?
  20. Tak boleh nak post new thread
  21. pasword baru belum dapat walaupun dah reset ...
  22. Tidak Dapat Post Di Thread Request New Series
  23. Iklan - Broken Link
  24. Ada dua Thread ?
  25. Signature...
  26. Tiada list bb code semasa nk buat thread
  27. Edit thread tittle
  28. Masih tidak dapat new pass untuk account lama.
  29. Sewa Iklan
  30. user reputation
  31. Icon Syok.org v2
  32. upgrade..
  33. old version syok?
  34. Permission untuk akses subforum?berapa post minimum?
  35. website loading tak habis
  36. Hilang Kewarnegaraan Syok Donator
  37. mcm mane nak update Display pic
  38. Lupa email yg digunakan untuk username syok..
  39. Your submission could not be processed because a security token was invalid
  40. Camne nak jadik Syok Supporter?
  41. Masalah requested URL could not be retrieved
  42. masalah
  43. Coding
  44. bila baru upgrade account
  45. Selalu ter logout???
  46. mane thread untuk sembang fon?
  47. Macam mana nak tukar gambar profile
  48. macam mana nak buat gambar yang selalu ikut kita apabila post
  49. masalah dengan post new thread
  50. Umobile block syok.org
  51. Ahli Baru ;(
  52. assalamualaikum...knapa saya kena ni....xdpt nak muat turun...
  53. link kat frontpage
  54. tak dak tempat nak request MV atau PV lagu ka?
  55. Thread tak boleh access
  56. server not found untuk syok.org
  57. cmaner nk cari yg kita post dkt syok dulu eh
  58. Nak hilangkan banner pada post..
  59. masalah nak login syok. minta tolong otai2
  60. Masalah meng "Edit" thread
  61. Tak reti nk donlod
  62. Masalah terlupa password...
  63. Share sesuatu milik uploader org lain...boleh ka??tak salah ka?
  64. Aduan Rakyat: Keraguan Status File Donator.
  65. donator lama
  66. .:: Aduan Rakyat 2 : User Pendek Akai [xder kene mengena ngan yg hidop dan yg mati]
  67. Makin Pelik
  68. masalah tak de option "required thx to see content" dan bnyk lagi option yang kurang.
  69. Wifi hack
  70. (WTA) nak post gambar kat thread Gambar Lawak?
  71. masalah besar - password email lama aku dah lupe
  72. Masalah Mediafire
  73. link FB...
  74. Thread Subscribed Thread Subscribed
  75. Pasal Posting kat thread
  76. Susah nak log in
  77. Syok Problem 13/07
  78. Pertanyaan Request Movie bagi bukan status Crown King & File Donator
  79. Takde kelebihan utk yg xde donator?
  80. .:: Save Error ngan Missing token ::.
  81. akaun sebelum ni donor tp xboleh nak aktif..
  82. nak tukar nama akaun
  83. Masalah Email VIP syok.org [SELESAI]
  84. Macam mane nak jadi uploader?
  85. Tak boleh nak download di section Others MP3
  86. macamne nak download guna jumboflie
  87. Bagaimana nak Upload file ke filehosting Hulkshare ?
  88. sya nak tukar gambar
  89. Mana pergi forum lain
  90. Fake postings movies
  91. sya nak tukar nama sya
  92. macam mana nak download spat
  93. idm for Linux ubuntu
  94. reply box + Image veification
  95. Chatbox selalu refresh ke tengah2 conversation...
  96. Ruangan Kesihatan Boleh Buat Pertanyaan Tak?
  97. anti virus kasper sky
  98. x boleh nk download movie
  99. username tak sama
  100. remajakacak
  101. Masalah nak tukar intel graphic card ke nvidia
  102. sudah donate dan jadi ahli
  103. Masalah Open New Thread & Reply Thread
  104. masalah mengenai hp
  105. dh donate tp xda status donator.
  106. New catefory untuk jual Beli
  107. Quote button dan button yang lain
  108. Cadangan. syok versi mobile
  109. maybe file corrupt
  110. Section untuk jual cd movie??
  111. wallpaper lock
  112. Page dalam Syok load sekerat jer...apsal ek?
  113. tak tau care nak gune syok ni
  114. tlg bntu berkaitan link
  115. Ada aktiviti penipuan berlaku di thread Jual-Handphone
  116. dwnlod movie xley pon
  117. Cara Download...
  118. user account may not have sufficient privileges to access this page
  119. This Account Has Been Suspended
  120. chucky
  121. Pertanyaan Iklan Banner
  122. pertanyaan tentang blog
  123. Tak tau gna hjsplit
  124. Efi-based computer
  125. Kepada Admin
  126. hulk
  127. cara nak download dgn mudah dan cepat
  128. x dpt download
  129. aimp player link?
  130. Skin Problem? Cant fully view the site
  131. nak tanye soalan utk yg pakar2... mslh signature
  132. Macam mana nk donate ikut Paypal??,Duk keluar do not have permission je ni,huhu
  133. Reply Thread
  134. Tajuk Thread tidak bertukar
  135. masalah adf.ly :(
  136. Minta tolong - Tukar tajuk thread
  137. pertanyaan tentang nak download movie
  138. Logo syok donator tk ada?
  139. Pertanyaan : ingin mengetahu harga hp care pack
  140. share link org lain ??
  141. [Error] This Website is offline
  142. help me
  143. Masalah tajuk thread
  144. tolong!!!
  145. macamana nak aktifkan semula,
  146. x bole akses thread sndri
  147. Supernatural Season 8 & Arrow Season 1
  148. susah nk download movie...
  149. Movies download??
  150. thread
  151. mcm mana nk caari movie or anime nk download?
  152. lupa email vip.syok
  153. Change Name
  154. masalah even already donator
  155. Selamat Berkenalan dan saya ingin tanya satu soalan
  156. asslamualaikum. [ASK]
  157. admin tolonggggggg
  158. Tak boleh access mana- mana thread dalam Forum
  159. Logo di syok
  160. nak mnta tolang skit ble ..
  161. admin tolong..
  162. mohon sedikit penjelasan
  163. permission nak tengok post
  164. nak mintak tolong
  165. Help me please
  166. pertanyaan donation seterusnya
  167. do not have permission to access forum
  168. [SOLVED] WTA - Kenapa aku tak boleh bukak thread?
  169. xleh bkak thread even dh donate
  170. Donation By Paypal
  171. [SOLVED] WTA: berapa lama kah lagi...
  172. Mengapa access saya dihalang di seksyen "Games" dan "PC, Mac Softwares & Mobile Apps"
  173. [SOLVED] Download page.
  174. download
  175. admin leh tolong x
  176. Mari Sama2 Selesaikan Masalah..
  177. Macam dah xde function je
  178. mana seksyen utk donlod movie??? x jmp2..
  179. Ape link untuk download movie?
  180. Pertanyaan mengenai webhosting
  181. salammm semua
  182. Kenapa tidak boleh buka thread
  183. Hỏi về mới auto volam cong thanh chien