Activity Stream

Filter
Sort By Time Show
Recent Recent Popular Popular Anytime Anytime Last 24 Hours Last 24 Hours Last 7 Days Last 7 Days Last 30 Days Last 30 Days All All Photos Photos Forum Forums Articles Articles Blog Blogs
Filter by: Forums Clear All
  • catwang's Avatar
    Yesterday, 06:07 PM
    i also face this problem, my car consume a lot of oil, made me scare to drive car to work, petrol fee even more than installment
    1 replies | 16 view(s)
  • ipohlai's Avatar
    17-01-22, 10:35 AM
    Come criticise your car, only cons and bad experience u had encounter. 1.)Car Model 2.)Problem +++++
    1 replies | 16 view(s)
  • youngmaria10's Avatar
    02-01-22, 11:06 PM
    yeee betul tuuuu kiranya orang tu lah yg menang, sime darby akan amek designs dia kann. kalau macam tu i pon nak joinnn heheheeh. dah tgk dah link tu...
    15 replies | 183 view(s)
  • Johnwakluu123's Avatar
    02-01-22, 10:24 PM
    yeee tu lah harapnya sime darby boleh lah lanjutkan contest2 macam ni... tapi dia bukan menang rumah tau hahaha jappp ...
    15 replies | 183 view(s)
  • Johnwakluu123's Avatar
    02-01-22, 10:21 PM
    ye btul tu memang jarang dgr kan tapi mana tahu kalau ade org buat concept smart home. lepas tu menang, sime darby amek buat memang ak pun nak beli...
    15 replies | 183 view(s)
  • birthsunny's Avatar
    02-01-22, 09:00 PM
    yeee besar! tapi still boleh jimatkan ruang so org yg dok kondo ke apartment ke rumah2 yg kecik tu boleh je guna tk kacau ruang lain..ade warna...
    19 replies | 203 view(s)
  • birthsunny's Avatar
    02-01-22, 08:57 PM
    https://club.panasonic.com/my_en/na-v11fx2-11kg-econavi-inverter-blue-ag-front-load-washer-na-v11fx2lmy.html boleh baca kat sini memang bnyk lah...
    19 replies | 203 view(s)
  • sunflo0303's Avatar
    02-01-22, 08:21 PM
    sunflo0303 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    lahh terlepas la kira ni ehhh.. aduhh ruginya.. mana la tau kita join and ada rezeki menang plakk.. haa merasa la duduk rumah baru kan kikiki
    15 replies | 183 view(s)
  • Dina_D24's Avatar
    02-01-22, 08:13 PM
    Dina_D24 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    haahh tapi kena tgk budget jugak sbb ID nak bayar pon mmg mahal skgg.. so kalau nak rumah cntik mmg kne make sure ada secure job gitu
    15 replies | 183 view(s)
  • Chad85's Avatar
    01-01-22, 10:59 PM
    Chad85 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    ye ke? berapa tu hadiah yg dorg offer tu? ada link ke ape ke? sebab nak jugak tngok concept2 rumah yg ada .. kalau menang tu ikut concept kita ke,...
    15 replies | 183 view(s)
  • youngmaria10's Avatar
    01-01-22, 10:43 PM
    mesti dah ade yg menang tu tapi sime darby tak nak ke lanjutkan lagi contest2 macam tu ekk? jarang tau nak ada contest yg berdasarkan konsep2 rumah...
    15 replies | 183 view(s)
  • Johnwakluu123's Avatar
    01-01-22, 10:10 PM
    tapi kan cakap pasal concept smart home ni, ada contest PAM dgn sime darby buat tapi lambat tau lah pasal ni sebab member lah baru cerita dia beli...
    15 replies | 183 view(s)
  • Dina_D24's Avatar
    01-01-22, 08:56 PM
    Dina_D24 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    hahaha btul jugak. mungkin klu yg betul2 mmpu tu layak la buat.. sebab kalau rakyat biasa ni mmg susah sikit. makan tahun agaknya nak siap sbb modal...
    15 replies | 183 view(s)
  • cyclebin10's Avatar
    01-01-22, 07:41 PM
    husihhhh macam mahal jek weehhhh! member aku beli front load brand lain bru 1.5k jek.. mesti canggih ni sampai mahal macam ni tapi tak pe, boleh lah...
    19 replies | 203 view(s)
  • cyclebin10's Avatar
    01-01-22, 07:38 PM
    ye betul melabur lah sikit utk jaga kulit kita sendiri kan! apa lah sangat.. sebab dulu aku guna sabun yg beli dari online2 yg bertong2 tu lah kulit...
    19 replies | 203 view(s)
  • pluggertorn's Avatar
    01-01-22, 10:14 AM
    Teknologi apa lgi yg ada utk model ni? Ada jugak duk scroll facebook haritu ternampak iklan psal mesin basuh ni tpi x sempat x click
    19 replies | 203 view(s)
  • tdsue's Avatar
    01-01-22, 10:05 AM
    11kg kira besar dh ni tapi ada warna apa mesin basuh front load ni. Mesin basuh front load bnyk warna putih tu yg x berkenan nak beli lama2 cepat...
    19 replies | 203 view(s)
  • tripledacker's Avatar
    01-01-22, 09:59 AM
    Alah mesin basuh brand lain bnyk je yg jimat air & letrik ni. Berapa capasity ada utk model ni? Harga berapa? Senang sikit nak bandingkn dgn brand...
    19 replies | 203 view(s)
  • Chad85's Avatar
    31-12-21, 10:55 PM
    Chad85 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    rasanya kena hire orang ID je buat tu sis tapi bagi saya kan kalau baru nak beli rumah, jgn lah renovate dulu.. bila dah stabil kewangan baru lah...
    15 replies | 183 view(s)
  • Chad85's Avatar
    31-12-21, 10:50 PM
    Chad85 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    kan rasanya kena hire interior designer yg betul2 boleh buat lepas tu harga berpatutan lah kan...tkpun try je search smart home punya design mana yg...
    15 replies | 183 view(s)
  • youngmaria10's Avatar
    31-12-21, 10:15 PM
    kan smart home macam mahal je kan tapi kat malaysia ni boleh ke ada smart home ni? rumah yg tak berapa nak smart pun mahal hahahaha. kena reno...
    15 replies | 183 view(s)
  • birthsunny's Avatar
    31-12-21, 09:30 PM
    ok sangat! i pakai front load brand panasonic tu yg latest punya teknologi memang jaga segala jenis kain tau kalau basuh pakai mesin basuh tu.. harga...
    19 replies | 203 view(s)
  • birthsunny's Avatar
    31-12-21, 09:28 PM
    brand panasonic is the best! memang tahan lama i punya rice cooker, peti ais boleh tahan lebih dari 6 tahun tau.. mesin top load ni tk cekap air mcm...
    19 replies | 203 view(s)
  • Dina_D24's Avatar
    31-12-21, 08:27 PM
    Dina_D24 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    mcm amazing jugak kan smart home ni. sebab nya dia lebih kurang mcm dalam satu rumah tu kita boleh monitor.. cuma kalau bab cost tu i x pasti la nk...
    15 replies | 183 view(s)
  • xinxin's Avatar
    31-12-21, 08:25 PM
    xinxin replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    kalau awak jenis yg berduit,, haa baik labur je lagi2 kalau rumah tu mmg dah beli, kepunyaan kita kan. so, x membazir pun kalau kita invest dekat...
    15 replies | 183 view(s)
  • sunflo0303's Avatar
    31-12-21, 08:24 PM
    sunflo0303 replied to a thread Bina smart home in Tips & Nasihat
    hmm rasanya berbaloi jugak sebab nya dia akan berfungsi untuk satu rumah kan.. so lagi2 kalau yg jenis selalu ada kat rumah or tak pun.. still benda...
    15 replies | 183 view(s)
  • tripledacker's Avatar
    31-12-21, 08:29 AM
    Survey online pun best gak skrng ni takut nak g kedai time covid ni. Model front load mcm ni brand electrolux & samsung pun bnyk dpt review bagus
    19 replies | 203 view(s)
  • pluggertorn's Avatar
    31-12-21, 08:26 AM
    Betul tu beli kat pasaraya je bnyk je brand jual detergent wangi2. Detergent yg organic pun ada skrng ni utk basuh baju baby sbb baby kan kulit...
    19 replies | 203 view(s)
  • tdsue's Avatar
    31-12-21, 08:24 AM
    Rumah aku bnyk jugak guna brand panasonic utk rice cooker n kipas kira boleh ckp tahan lama la. Tapi mesin basuh guna brand toshiba yg model top load...
    19 replies | 203 view(s)
More Activity