Results 1 to 7 of 7

Thread: salam kenal

  1. #1
    Junior Member AdsMsia's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Penang, Kulim
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    salam kenal

    salam kenal semua

    nak kenal lagi sila check profile hahahaha

    yg keja Govt klau nak apply personal loan boleh la pm saya okeh

    yg nak invest Unit Trust CIMB WA atau nak tanya soalan buleh juga pm ya...

    domo arigato..........

  2. #2
    Junior Member AdsMsia's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Penang, Kulim
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    btw , Admin
    mana nak iklan services mcm personal loan dan unit trust ?
    takde sub-section pun kat section 'Iklan' tu hehehe
    harap dpt create satu lg sub-section (jgn marah haaaaa )

  3. #3
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    462
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by AdsMsia View Post
    salam kenal semua

    nak kenal lagi sila check profile hahahaha

    yg keja Govt klau nak apply personal loan boleh la pm saya okeh

    yg nak invest Unit Trust CIMB WA atau nak tanya soalan buleh juga pm ya...

    domo arigato..........
    hai ads. salam kenal.
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  4. #4
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    462
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by AdsMsia View Post
    btw , Admin
    mana nak iklan services mcm personal loan dan unit trust ?
    takde sub-section pun kat section 'Iklan' tu hehehe
    harap dpt create satu lg sub-section (jgn marah haaaaa )
    memg xd sub section khas tok servis 2. so wat sementara waktu leh letak kat thread perniagaan. http://www.syok.org/new/forumdisplay...80-Perniagaan/
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  5. #5
    Senior Member
    uzumaki kushina's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    !c#!R@kU r@MeN
    Posts
    639
    Post Thanks / Like
    salam perkenalan dari kushina

  6. #6
    Junior Member AdsMsia's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Penang, Kulim
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    domo arogato minna

  7. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    selangor
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Ingin membina/memiliki website E-commerce sendiri?
    Layari www.bajetwebsite.com

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •