Results 1 to 10 of 10

Thread: Betul ke hack FB secara online je? Mudah pulak dpt password.

  1. #1
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    penang
    Posts
    251
    Post Thanks / Like

    Betul ke hack FB secara online je? Mudah pulak dpt password.

    Saya ada terjumpa laman web yang membolehkan kita menggodam FB org lain dengan
    memasukkan url id fb je kemudian tekan butang get password. Dlm masa 5 saat terus dpt
    password.

    Utk percubaan saya memasukkan id fb sy sendiri..mmg sekejap je dpt password tapi masalahnya ada survey.
    Motif saya di sini cuma ingin minta tolong otai yg pakar atau syokrian yg ada ilmu untuk melepasi(bypass) survey tersebut untuk memastikan sama ada fb kita boleh di hack semudah itu.

    Sape2 nak try pun boleh
    >>>

  2. Likes shuffle_017 liked this post
  3. #2
    Senior Member ExpiredHardcore's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Uruhara Shop
    Posts
    194
    Post Thanks / Like
    huh? ko ckap ade survey,,pstu mntak tlg bypass survey,,abes tu cmne ko try bole jadik plak tu? x kan complete survey tu sndri =.=
    Visit My Blog
    ------------------------

    ------------------------
    Jom Buat Duit Online!!

  4. #3
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    penang
    Posts
    251
    Post Thanks / Like
    ler..baca le pelan2...kan sy minta tolong sape yg terer bypass survey tu..boleh sy belajar..sbb tu sy try guna id fb sendiri nak cek betul ke tdk bila dah lepas survey tu.

  5. #4
    Senior Member
    Xor's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,016
    Post Thanks / Like
    tok sah percaya la..

    coder website tu pun cuma masukkan design nampak mcm boleh hack pass fb je..

    tapi niat asal nak dapat income dari survey tu..

    klu nak tahu, survey tu mahal gila komision dia weeiii..

    Try guna opera browser, dan tgok source code website tu..tak ada langsung server FB yang dia nak hack..

    apppa deiii!

    WTS Paypal Fund --> Kat Sini Ada

    Generate Paypal Fund [Klik Link Ni]

  6. #5
    Senior Member

    shuffle_017's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Penang
    Posts
    5,169
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3
    semua ni hanya kencingan semata-mata.bukan mudah nak hack fb

  7. Likes flix3 liked this post
  8. #6
    Senior Member mat khalid's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    569
    Post Thanks / Like
    kalau korng nak tau...laman web yg ada servey nie semuanya tipu..aku dh tnya otai otai kt byk laman web...jadi lupakan la hasrat tu...

  9. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Hehehe ^_^

  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Ak dh try dh hri 2..x jdi ap2 pun.wat abes kedit ak je..

  11. #9
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    penang
    Posts
    251
    Post Thanks / Like
    thanks all yg mengomen terutamanya aminktc...tringin gak nak try survey tu smata2 nak tau kebenaran..nyaris2 terjebak..

  12. #10
    Senior Member

    Esther Takumi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Alor Star Kedah
    Posts
    14,339
    Post Thanks / Like

  13. Likes fieyzal, hamka2 liked this post

Members who have read this thread: 5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •