Results 1 to 7 of 7

Thread: Saga Artakusiad

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Saga Artakusiad

    Siapa dulu pernah baca siri Saga Artakusiad karya Ahmad Patria Abdullah? Jarang ada novel-novel fantasi Melayu camni. Dulu time sekolah memang khatam banyak kali buku-buku ni. Aku baru je beli semula buku-buku ni kat www.gapuraloka.com

    Buku-buku karya Masdalifadzlie M Saaid pun best. Kalau tak silap dia ni berguru dengan Ahmad Patria. Genre fantasi gak..

  2. Thanks supernova thanked for this post
  3. #2
    Senior Member

    supernova's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Langit Biru.
    Posts
    1,294
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3
    Owh. Buleh beli buku online kt web tu? Best nih. Tengkiu tengkiu.
    The woman who cant be moved.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    A'ah, boleh beli kat situ. So far dah 2 kali beli buku kat web tu..

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Dengar khabar buku ke 7, Legenda Numerius akan diulang cetak oleh Ahmad Patria. Jika ada peminat siri Saga Artakusiad yang masih belum memiliki atau membacanya, boleh pre-order di www.gapuraloka.com atau tinggalkan pesanan melalui FB di www.fb.com/gapuraloka

  6. #5
    Member

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    aku sempat baca buku 1-3 je..tu pn msa skol rendah...dah lama tu...rupanya dah masuk buku ke 8 sambungannya...

  7. #6
    Senior Member

    supernova's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Langit Biru.
    Posts
    1,294
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3
    Dah order. Tengah tunggu ketibaan. Tak sabo nyeeeeee..
    The woman who cant be moved.

  8. #7
    Senior Member lolly lilly's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    ♥Bandar Anggerik♥
    Posts
    3,115
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    9
    When life gives you a hundred reasons to cry,
    show life that
    you have a thousand reasons to smile.


    ▌│█║▌║▌║ ѕтк-∂єυѕ.вℓσgѕρσт.σм ║▌║▌║█│▌

Members who have read this thread: 1

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •